Onder druk, Facebook richt seksistische hate speech

Onder toenemende druk van activisten en adverteerders, is Facebook opvoeren van de inspanningen uit te roeien hate speech, met name afbeeldingen van geweld tegen vrouwen.

De verhuizing, kondigde dinsdag, kwam na een wekenlange campagne van vrouwengroepen targeting pagina’s die gevierd of maakte licht van verkrachting, huiselijk geweld en seksuele vernedering van vrouwen.
“In de afgelopen dagen, is het duidelijk geworden dat onze systemen aan haatzaaien te identificeren en te verwijderen zijn niet zo effectief als we zouden willen werken, met name rond kwesties van gendergerelateerd haat,” Marne Levine, een Facebook-vice-president belast met de openbare beleid, schreef in een bericht op de site.
“In sommige gevallen, de inhoud wordt niet zo snel als we willen verwijderd. In andere gevallen is de inhoud die moet worden verwijderd niet geweest of is beoordeeld volgens de verouderde criteria. We hebben hard gewerkt de afgelopen paar maanden om onze systemen te verbeteren reageren op meldingen van overtredingen, maar de richtlijnen die door deze systemen hebben niet alle inhoud die onze normen overtreedt vangen We moeten beter doen -. en we zullen “.
Facebook’s IPO: Een jaar later
Leger licht nemen over hackers Een coalitie van vrouwengroepen, onder de vlag Vrouwen, Actie en media, vierden de aankondiging, zegt dat Facebook hen heeft gevraagd om een ​​deel van een lopend gesprek over verbeteringen aan het sociale netwerk.
Pagina’s gemarkeerd als offensief van de groep hadden namen als “Kicking je vriendin in de Fanny Omdat ze je een broodje niet zal maken,” “Heftig Verkrachten Uw vriend Just for Laughs,” “Verkrachten Your Girlfriend” en “Fly Kicking Sluts in de baarmoeder. ” Zoeken naar die pagina’s woensdag helaas geen resultaten opgeleverd.
“Het is omdat Facebook is geëngageerd aan het hebben van het beleid om deze problemen aan te pakken, dat vonden we het noodzakelijk om deze acties en de pers om die betrokkenheid te nemen om volledig te erkennen hoe de echte wereld veiligheid kloof ervaren door vrouwen wereldwijd wordt dynamisch met betrekking tot onze online leven, “author Soraya Chemaly, die speerpunt de moeite geholpen, zei in een post op de site van de groep.
In Levine’s post, Facebook beloofd:
– Richtlijnen Werk dat haar communityregels team gebruikt om hate speech te identificeren, met de hulp van juristen en vrouwengroepen
– Training voor teamleden die politie haatzaaien update
– Verhoging van de verantwoording voor Facebook-gebruikers waarvan pagina’s niet juridisch kwalificeren als hate speech, maar die functie-inhoud die is “wreed of ongevoelig”
– Implementeren van een beleid dat vereist dat gebruikers die pagina’s met twijfelachtige inhoud te creëren om hun persoonlijke account publiekelijk hechten aan hen
– Groepen al bezig met cyber-haat kwesties aan de vrouwen coalitie omvatten Moedig.
“Dit zijn ingewikkelde uitdagingen en verhogen complexe vraagstukken,” Levine schreef. “Onze recente ervaring herinnert ons eraan dat we ze alleen niet kunnen beantwoorden.”
Belast met het politiewerk in een site met ongeveer 1 miljard euro gebruikers, Facebook zegt dat het heeft getracht een evenwicht te vinden tussen het kraken op haatdragende inhoud terwijl u toch voor de vrijheid van meningsuiting te slaan.
“We streven naar een platform waar mensen kunnen delen en het oppervlak inhoud, berichten en ideeën vrij te geven, terwijl de rechten van anderen met respect,” zei Levine. “Om dit doel te vergemakkelijken, hebben we ook hard werken om ons platform een ​​veilige en respectvolle plaats voor het delen en verbinding te maken. Dit noopt ons tot moeilijke beslissingen en evenwicht zorgen te maken over vrije meningsuiting en de gemeenschap respect.”
Dergelijke kwesties hebben herhaaldelijk komen in het verleden, met name wanneer Facebook-gebruikers fan pagina’s vieren beschuldigd Colorado theater schutter James Holmes of Boston Marathon bombardementen verdachte Dzhokhar Tsarnaev aangemaakt.
De recente campagne van vrouwengroepen werd gelanceerd afgelopen dinsdag met een open brief aan Facebook klagen over pagina’s offensief geacht. De brief klaagde over een dubbele standaard in de richting van beeldmateriaal op de site in het licht van het verleden controversen over Facebook verwijdert meer onschuldige content, zoals foto’s van de vrouwen borstvoeding.
“Deze pagina’s en afbeeldingen zijn goedgekeurd door de moderators, terwijl u regelmatig content, zoals foto’s van de vrouwen borstvoeding te verwijderen, vrouwen post-mastectomie en artistieke voorstellingen van het vrouwelijk lichaam,” las de brief, ondertekend door tientallen groepen van vrouwen uit de hele wereld. “Het blijkt dat Facebook beschouwt geweld tegen vrouwen minder offensief dan geweldloze beelden van lichamen van vrouwen te zijn.
“In een wereld waarin honderden duizenden vrouwen dagelijks en waar huiselijk geweld blijft een van de belangrijkste doodsoorzaken voor vrouwen over de hele wereld worden aangevallen, is het niet mogelijk om te zitten op het hek. We roepen op Facebook om het te maken alleen verantwoordelijk beslissing en neemt snelle, heldere actie op dit punt, om uw beleid inzake verkrachting en huiselijk geweld aan te passen aan uw eigen gematigdheid doelen en richtlijnen te brengen. ”
Op Twitter, supporters geplaatst gewelddadige beelden die ze zeiden waren oorspronkelijk gedeeld op Facebook pagina’s. Ze omvatte een foto van een vrouw die op de bodem van een trappenhuis met de titel, “De volgende keer, niet zwanger” en meerdere postings van een gedramatiseerde foto van een man bedreigt een bange vrouw met titels als “Gerechten: Doe ze nu “en” Vrouwen verdienen gelijke rechten … en linksen. ”
De brief wordt ook aangemoedigd mensen om contact Facebook adverteerders. Volgens de groep, supporters stuurde meer dan 5.000 e-mails aan adverteerders, naast het plaatsen van berichten aan adverteerders op Twitter en Facebook zelf.
De groep beweert dat 15 bedrijven zeiden dat ze hun advertenties te trekken van Facebook als een gevolg van de inspanningen. Nissan UK en Nationwide waren onder degenen die aangekondigd dat ze bezig waren dus terwijl anderen, zoals Dove zeep, zeiden dat ze bezig waren met Facebook aan een oplossing.
“Wij staan ​​volledig achter dat het vandaag @ womenactmedia & @ Facebook bereikte een gemeenschappelijk standpunt over de rechten,” Nissan UK geplaatst op zijn Twitter-feed laat dinsdag.
Antwoorden van gebruikers op Facebook’s post werden gemengd. Hoewel veel van de ongeveer 300 reacties woensdagmorgen de site bedankte, anderen suggereerde het was niet genoeg of gespeculeerd dat het niet zou zijn gebeurd zonder druk van adverteerders.
Er was ook pushback van gebruikers die het een bedreiging voor de vrije meningsuiting genoemd.
“Oh kijk,” zei de gebruiker Mathew Bates. “De gekwetste gevoelens politie is een poging om het eerste amendement opnieuw te ondermijnen.”
Velen, echter, leek optimistisch – maar voorzichtig.
“Het is een begin, maar ik zal het geloven als ik het zie op de lange termijn,” schreef de gebruiker Melissa Perault. “We moeten ervoor zorgen dat FB een vervolg op deze.”
Facebook’s community standaarden pagina zegt: “Facebook niet toestaat hate speech, maar onderscheid tussen ernstige en humoristische toespraak. Terwijl we raden u aan ideeën, instellingen, evenementen, en praktijken aan de kaak, doen we niet toestaan ​​dat individuen of groepen om anderen aan te vallen op basis van hun ras, etniciteit, nationaliteit, religie, geslacht, geslacht, seksuele geaardheid, handicap of medische aandoening. ”

SHELL-DLL

SH_1_RES-DLL

SISAGP-SYS

SpeechUXPS-DLL

SPTIP-DLL

TCPSVCS-EXE

TFTP-EXE

TLBREF-DLL

TOOLHELP-DLL

TPPS-DLL

TTY-DLL

TTYRES-DLL

TTYUI-DLL

UAGP35-SYS

ULIAGPKX-SYS

Leave a Reply