Një taksi bori për të bërë një internet tranzicionit Themeluesin mbajtjes shtëpiake Nga: kuqe në blu Oqeanin

30 qershor lajme, sipas zërin e “kompanisë” së ekonomisë botërore kanë raportuar se askush nuk do të kishte menduar se biznesi online taksi në aktivitet të plotë, ende nuk jemi një kompani të zgjedhur nga – ajo është shumë i njohur taksi bori. Edhe më e papritur është se bori daljes një taksi taksi në më pak se një muaj software, madje edhe fillimin e shërbimit të Shtëpisë online.
Taksi bori me software tradicionale taksive Didi automjete taksi taksi bori burime të ndryshme nuk janë mjeti shoqërore boshe, por kompania e makinave me qira. Ta themi thjesht, bori quajtur makinë të fillojë të ketë më shumë boshe kompani leasing automjeteve në duart e një automjeti me qira, dhe pastaj përmes të krijojë kanalet e tyre online, do të marrësh me qira nga këto automjete me shoferët, duke i lejuar konsumatorët të gëzojnë “private”, si shërbimeve. Lehtë për makinë, mashtrim makinë e largët përdorur edhe në këtë mënyrë.
Model të qartë të biznesit dhe të tregut të një Shtrirja e gjerë, pse bori makinë do të quhet brenda gjashtë muajsh u detyrua të ndryshuar punë? Zëri i ekonomisë është gjithashtu një intervistë me gazetarët sot në Yuntao themeluesit të kompanisë. Sipas futjen Yuntao, taksi bori zgjodhi për të dalë, kryesisht për shkak të rregullimin e qeverisë dhe mjedisin konkurrues të tregut.
Yuntao: hera e parë që kemi hasur në një numër të fyteve të ngushta, ne disa kompani të makinave me qira, ne ishim me rrjetin e përgjithshëm makinave lehtë nuk është e njëjtë, ata zgjedhin fund të lartë të kësaj, ne duhet të flasim për kompani leasing ai bashkë-ekonomike makina, Ligjërisht, makinën pak actuation kuptim kohor, ne mendojmë se ky rrezik është shumë e madhe që të heqin dorë për të hyrë në fushën e makinave me qira ekonomisë. Arsyeja e dytë është se ne ishim duke bërë kur taksive kolektive është bërë tashmë, dhe ne kemi këtu disa prej kompensuar, ne jemi në Kinë, përdoruesit preferojnë të lirë, natyrisht, në internet nuk është koha për të marrë një taksi Ne kemi marrë këtë makinë makinë me qira kompani, kështu që ne ishim rënie shumë të fuqishme përdorues.
Sipas mendimit Yuntao, APP sotme taksi tregu ka përfunduar betejën, rezultati kishte qenë. Kalanë e saj të fortë në, ajo do të jetë më mirë për të hapur një botë tjetër. Pas medituar kujdesshëm dhe përjashtimit, ai përvijonim agjent online pasurive të patundshme dhe të dy 020 projekte shërbim online mirembajtjes se shtepise, dhe më në fund vendosi të hyjë në shtëpisë online dhe shërbimet e pastrimit është bërë një platformë për e shtëpi të pastër.
Yuntao: se ne ishim 020 fushat e studimit që ka dy treg të madh, një agjenci të pasurive të patundshme, është një sferë e brendshme, në atë kohë përfaqëson edhe pronat e pasurive të patundshme për të shitur, kështu që ne të shpëtoj prej tij më të vështirë. Por kompanitë vendase kjo është një fasadë, që përputhen tërësisht sistemin për të bëni është diçka që ne mendojmë se është relativisht e lehtë stickers Shtëpisë vijnë në orë Përveç burimeve të saj të madh, ka 100.000 punëtorë orë në Pekin, një mijë katër kompanitë vendase Çdo njëri ka 20 ose më shumë, atëherë ne shpejt të prerë në këtë fushë.
Le Yuntao më të vendosur për të bërë “në internet në familje të shërbimit” besim, por edhe nga homologët e huaj një mesazh. Është e kuptueshme se një i quajtur HomeJoy linjë produkt të huaj në familje, fitoi investimin më të mirë-njohur Fondi i Investimeve Anderson, e cila mund të simbolizojë një sinjal të caktuar.
shtëpi e shërbimit të pastrimit aktualisht mbështet vetëm Beijing, gjënden mikro-channel dhe APP dyja platformat. Disa njerëz në përdorimin e këtë softuer, duke thënë se “kjo stuff dhe software online taksi shumë, si ajo!”. Hang në listë përdoruesit online, kap një hallën e pritjes pranë. Aktualisht, e shtëpi-pastrimin e ngarkuar për orë të shërbimit është 39 juan / 2 orë, një orë se sa çmimi i tregut prej 30 juan me 30 për qind, ndërsa mbështetja për pagesa online.
Përveç kësaj, ky përdorimin e produktit, pa ndonjë lidhje të pagesave, nëse pastrimi tezja gatshëm për të përdorni këtë softuer, një vit tarifë vjetore është 300 juan, ekuivalent me një ditë më pak se një milion.
Pas leximit të produktit, Zëri i raportuesit ekonomisë tentuar urdhra, dhe dialed një hallën e telefonit të veshura. Megjithatë, një hallë pak e dyshimtë pikturuar nga njëra anë, ajo nuk do të jetë duke përdorur software, në anën tjetër, ajo nuk do të besojnë se bota si një drekë falas.
Tu halla: ai do t’ju japë këtë telefon, ju mund të merrni mesazhe me tekst çdo ditë, ai tha se çdo ditë aktivitete të, ai donte të thoshte, nuk duan të merren me të, unë nuk kërkoj këtë gjë, nuk është e tillë një gjë e mirë, nuk ka asnjë drekë pa pagesë. Kjo mund të jetë në fund të lartë në shtëpi, si çdo gjë e huaj, e përgjithshme unë nuk them atë.
Kjo halla Veshje kuptimi i “drekë të lirë”, i referohet “shtëpi e pastër” tezen në trajnim, ajo do të jetë si një marketing software taksi, të lirë për pastrimin staf një telefon. Tu halla nuk guxojmë të marrë, nuk e mjaft të kuptojnë se si të përdorin, kështu që ka refuzuar të mirë synimet e-pastrimin e shtëpisë.
Zëri i ekonomisë këtë mëngjes, gazetarët e intervistuar katër tezen pastrimi, qëndrimet e tyre janë kryesisht në përputhje me tezen Tu. Kjo është vendosur në pastrimin e shtëpisë promovimin e gjatë sfidën e parë: si për të bërë pastrimin e tezen ta pranojë këtë produkt të ri?
Në këtë drejtim, e në shtëpi Jie themelues Yuntao tha se ata kanë vënë re këtë problem dhe ka ndërmarrë disa hapa për të ndrequr situatën.
Yuntao: hallë shofer mjeshtër pranohen deri në më të vështira, ne të vërtetë janë dy mënyra në app, një thirrje të drejtpërdrejtë me tezen, një tjetër model është një emërimi, plotësoni informacioni është dërguar në platformë, të rrëmbyer tezen vetme-mode, pak a shumë si një taksi si kjo, këto dy mënyrat e eksplorimit të zbuluara pas një regjim thirrje mujore nuk është e ndërlikuar, për shkak se shoferi nuk ka gjithmonë të shikoni telefonin hallë, ajo dëgjoi telefonin në xhepin e tij nuk mund të në telefon, dhe ne jemi tani në funksionimin aktual të një kapje 300 një hallë të vetëm, i cili e pranon këtë model është shumë i shpejtë. Prandaj, ne seksion tjetër në të cilën ne do të kap një model kolektiv taksi të vetme të bazuar, ajo mund të jetë më e madhe se trajnimit shofer mjeshtri të jetë pak e ngadalshme, por ne gjithashtu kemi disa nga mënyrat për të zgjidhur këtë problem, jo ​​tezja nuk mund të mësojnë, por më tepër se shofer mjeshtri Ne shpenzojmë një pak durim pak më të gjatë.
Yuntao besoj se me stimuj materiale si një parakusht, halla e pastrimit do të mësojnë më shpejt ose më vonë.
Yuntao: halla ndonjëherë veshi i majtë dhe jashtë, ju duhet të merrni të vërtetë të jetojnë vazhdimisht të stimuluar atë, ajo menjëherë do të përshpejtojë shpejtësinë e të mësuarit.
Shumë njerëz do të mendojnë se këto kompani nuk i përkasin çdo tezen e pastrimit të brendshëm, e saj se sa të sigurt? Në qoftë se kjo është me të vërtetë se çfarë ka ndodhur, se si të gjeni këto gra? E në shtëpi Jie themeluesi Yuntao siguroi gazetarët se ata kishin qenë subjekt i deklarimit, siguria është absolutisht e besueshme.
Yuntao: Ne jemi validation kualifikuar, ajo duhet të na japë këtu në vend për të nënshkruar një kontratë, dhe ne duhet të shikojmë kartën e saj të identitetit në kopje dosjen e saj të gjitha informatat ne jemi për të ju ndihmojë të verifikojë, larg vogël kompanitë në përgjithësi nuk janë aq të thatë, kompanitë e vogla zakonisht do të vënë emrin tuaj, telefon majtë, ju them se çfarë qasje Ora jetuar, nëse nuk identitetin tuaj. Së treti, identitetet tona janë të mbrojtur, përveç këtij njërit tani ne fillojmë të shërbimit të sigurimit, ka një bucks disa shërbimeve të sigurimit aksident, tezja lani rrobat tuaja të heqin qafe e keqe mund të jenë të siguruar, të sigurimit në 1,2 njëmijë dollarë.
Sipas Yuntao, aktualisht në platformën e tyre, më pak se një muaji rreth 2000 të biznesit të vetme, dhe nënshkrimin e hallat e më shumë, ëndrra e tyre është që të reformojë jetën e të gjitha kompanive vendore.
Yuntao: Ne jemi duke bërë gjënë e parë e parë dhe më kryesorja është që të shpëtoj të kompanive të vogla vendase, 10% janë të orientuar drejt shërbimit ekonomisë shtëpiake, ekonomi shtëpi, si dhe Pekini ka dashur sistemin e stafit, janë 15 ditë të trajnimit, dhe pjesa e mbetur 90% e brendshme të vogël Inc Është një fasadë, ajo është niveli shumë i ulët i informacionit, të vënë një tavolinë dhe është kompani. Viti i dytë për të dhënë përdoruesit një shumë të mirë të vërtetë vlerë disa, ajo që ne duhet të bëjmë disa shërbime sinqeriteti, ne do të bashkëpunojmë me palë të treta organizatave trajnuese, rezultatet e disa prej tezen tonë të trajnimit nuk ka shkuar trajnim të thellë, atëherë informatat në hallë tonë duke luajtur në një etiketë, si Sina Boga një V, për autentikim, çmimi do të tërheqë gradient, nuk do të jetë 25 bucks halla një orë, nuk do të jetë 40 dollarë halla një orë, Ekziston edhe një fazë ne do të hyjë në kategorinë e re, ne nuk do të takohen këtë orë, duke përfshirë edhe disa Yuesao të kohëve të fundit, dado….

Leave a Reply