Nintendo stikning til sin strategi på trods af bløde salg

Siden de dage af Nintendo 64, har masserne strømmede til Nintendos systemer på styrken af ​​sine spil.

Nintendo stadig fokuseret på en indhold første strategi – selvom der er skabe nogle problemer på kort sigt, da der ikke er så mange Nintendo spil til sin nye Wii U-konsol endnu.
Men Nintendo er ikke berørt hidtil.
“Vi synes, det er ret simpelt. Så længe vi fokusere på at få vores store first-party indhold derude, mener vi det hardware salg vil følge,” sagde Nintendo of America Præsident Reggie Fils-Aime i et interview med CNNMoney på Electronic Entertainment Expo i Los Angeles.
Fils-Aime påpegede paralleller mellem lanceringen af ​​Wii U og Nintendos håndholdte konsol, 3DS. Han bemærkede, at når de must-have spil ankom til 3DS, salget hurtigt afhentet. (Selvom det ikke gjorde ondt at 3DS også modtaget et redesign byder på en større skærm.)
“Det var sandsynligvis et år og et halvt siden, at jeg sad i et møde som dette besvare spørgsmål om, hvordan 3DS ville overleve mod iPhone. Nu se på, hvordan det gør,” Fils-Aime sagde.
Og mens masser af spil kommer til Wii U inden udgangen af ​​året, herunder “Mario Kart”, “Donkey Kong Country” og “Pikmin”, “Super Smash Brothers” ikke vil ankomme til næste år.
Gør tingene værre, kan nye spil byder Nintendos Mario og Zelda tegn ikke viser sig at være store blockbusters. “The Legend of Zelda: The Wind Waker” er en HD remake af 2002-spil, der oprindeligt optrådte på Gamecube konsol. “Super Mario 3D World” er en direkte efterfølger til “Super Mario 3D Land” spil, der dukkede op på 3DS og er ikke nødvendigvis en opfølgning til “Super Mario Galaxy” spil på den oprindelige Wii-konsol.
I andre dele af virksomhedens forretning, siger Fils-Aime Nintendo er stadig meget interesseret i at udforske, hvad det kan gøre med digital distribution. Adspurgt om Nintendos planer for sin Virtual Console, siger Fils-Aime, at han ønsker at se mere ældre Nintendo 64 spil featured,
Men indtil alle de nye spil ankommer på Wii U senere i år, vil Nintendo blive hængende i en salgs tørke.

Leave a Reply