Netflix állomány túlfeszültség 25% szilárd előfizetői növekedést

Netflix eredeti programozási tét úgy tűnik, hogy megtérülnek. Netflix regisztrált több mint 2 millió új amerikai streaming előfizetők az első negyedévben, ami a felső végén a vállalat saját előrejelzéseket.

Az első negyedév során a dob Netflix legambiciózusabb eredeti sorozat a mai napig: “House of Cards” főszereplő Kevin Spacey.
Az erős előfizetői nyereség segítette Netflix ügyesen verte elemzők jövedelem becslése. Netflix (NFLX) részvény szárnyalt 22%-a reggeli kereskedés kedd miután a cég bevételeit bejelentés este.
Ez az ugrás tudható részben a Netflix nagy százaléka rövid eladók, vagy befektetők, akik “kölcsön” részvények várta, hogy eladja, ha az ár esik. Amennyiben az állomány megy magasabb, rövid eladók kénytelenek felvásárolni részvények és fedezi a pozíciójukat.
A keddi nyereség, Netflix részvények már 125% ebben az évben, így a cég a legjobban teljesítő állomány a S & P 500 eddig 2013-ban.
Kapcsolódó történet: New Netflix Facebook alkalmazás segítségével a felhasználók aránya megtekintési előzmények
Netflix negyedéves nyereség jelentés befektetők első pillantást Netflix eredeti tartalom terv, amely a cég először be 2011 végén. Netflix gördülő ki egy hosszú listát a eredeti sorozat az idén: A második szezonban a “Lilyhammer,” az új szezonban a törölt “Arrested Development”, a gyerekek mutatják a DreamWorks Animation, egy új sorozat a horror királya Eli Roth, az egyik a komikus Ricky Gervais, a másik a “Weeds” megalkotója Jenji Kohan.
Hastings azt mondta hétfőn, hogy ha az eredeti tartalom sikeres az elkövetkező hónapokban, Netflix növelhetné a stabil 20 vagy több mutat.
“A következő két évben, ez a szerény növekedés,” mondta egy konferencián az elemzők. “Ha ez nagyon sikeres számunkra, mint az első három látható volt, mi is tovább bővíteni, hogy 20 vagy északra, de ez függ attól, hogy mi történik az év hátralevő részében.”
Összességében Netflix nélküli üzleti eredménye egyszeri adósság kapcsolatos költségek, jött 31 cent részvényenként. Az elemzők által megkérdezett Thomson Reuters vártak nyeresége 19 cent egy részvényre jutó. Értékesítés csak meghaladta $ 1000000000, a várakozásoknak megfelelően.
Bár Netflix eredmények szilárd, a cég továbbra is ütött a védekező hang levelében a részvényesek között.
“Hosszú távon, úgy véljük, a értékét eredeti sorozat … viseli ki, mint mi adjunk több szezont már népszerű sorozatokban, mint a” House of Cards “, továbbá sorozat,” a cég írta. “Harry Potter nem volt az a jelenség, egy könyv, míg a későbbi könyvek a sorozatban.”
Netflix is ​​oka, hogy védekező, mint az elemzők fejezték két nagy aggodalmát az eredeti tartalmat megközelítés. Először is, a cég felszabadító összes epizód egyszerre – ami azt jelenti, valaki regisztrál egy ingyenes próba egy hónapig nézni “House of Cards” és törlés van utána.
Netflix kezelni ezt a kérdést kezd-e a levelet, mondván, kevesebb, mint 8000 ember “gamed” az ingyenes próba ajánlatot a negyedév során.
“A döntés, hogy indítsanak az összes epizód egyszerre teremtett óriási média és a társadalmi buzz, megerősítve a márka tulajdonsága hogy a fogyasztók teljes ellenőrzése alatt, hogyan és mikor élvezik a szórakoztató,” Netflix írta a megjelenése.
A kritikusok is aggódik, hogy az eredeti sorozat költséges lehet – “House of Cards” állítólag dollárba 100 millió két szezonban.
De Netflix szóvivője Joris Evers mondta CNNMoney idén, hogy a vállalat költött körülbelül ugyanazt az összeget “House of Cards”, mert lenne egy exkluzív streaming foglalkozik külső stúdióban.
Azok a stúdiók követelt az értékes tartalmát az elmúlt két évben, mert most már üzlet a show körül Netflix rivális: Hulu, Redbox (CSTR), Amazon (AMZN, Fortune 500), és így tovább. HBO (tulajdonában CNNMoney anyavállalat Time Warner (telex, Fortune 500)) és a CBS (CBS, Fortune 500) “Showtime is bővül a streaming kínálatát.
Ez a verseny csikorogva Netflix streaming növekedése az Egyesült Államokban, bár az utolsó két negyedévben már minden előtt több mint 2 millió új streaming előfizetői feliratkozást. Ez ad Netflix a jelenlegi, összesen mintegy 29,2 millió előfizetője van.
Hastings elmondta elemzők, hogy “House of Cards” is generált “egy nagyon szép hatást” az előfizetői növekedést “, hanem egy szelíd hatása, nem az, hogy ez az éjszakai hatás.”
Netflix azt várja, hogy a növekedés lassul az aktuális negyedévben. A második negyedévben a teljes, a vállalat várakozásai szerint csak 230.000 a 880.000 új amerikai streaming ügyfelek.
Hastings elveszti amiatt, hogy jelszó-megosztó lehet a probléma a cég, mondván, hogy megfelelő volt abban az esetben, közvetlen család.
“Igazán nem hiszem, hogy ott sok minden történik a” fogom megosztani a jelszót egy marginális ismerős, “mondta.
CNNMoney James O’Toole hozzájárult jelentés.

Leave a Reply