Netflix απόθεμα αιχμές 25% για τα στερεά αύξηση των συνδρομητών

Το αρχικό στοίχημα προγραμματισμού Netflix φαίνεται να αποδίδει καρπούς. Netflix υπογράψει πάνω από 2 εκατομμύρια νέους συνδρομητές των ΗΠΑ ροής κατά το πρώτο τρίμηνο, το οποίο ήταν στην κορυφή τέλος της δικής προβλέψεις της εταιρείας.

Το πρώτο τρίμηνο περιελάμβανε την έναρξη της πιο φιλόδοξης αρχική σειρά Netflix μέχρι σήμερα: “House of Cards”, με πρωταγωνιστή τον Kevin Spacey.
Τα ισχυρά κέρδη συνδρομητή βοήθησε Netflix νικήσει επιδέξια τα κέρδη εκτιμήσεις των αναλυτών. Netflix (NFLX) μετοχές αυξήθηκε 22% στις συναλλαγές το πρωί της Τρίτης μετά τα κέρδη ανακοίνωση της εταιρείας το προηγούμενο βράδυ.
Αυτό άλμα θα μπορούσε να αποδοθεί εν μέρει στο υψηλό ποσοστό Netflix του short sellers, ή οι επενδυτές που “δανείζονται” μετοχές αναμένουν να πουλήσουν όταν η τιμή πέσει. Εάν το απόθεμα πηγαίνει υψηλότερο, οι short sellers αναγκάζονται να αγοράσουν μετοχές και να καλύψουν τις θέσεις τους.
Με την αύξηση της Τρίτης, Netflix μετοχές είναι τώρα μέχρι 125% το τρέχον έτος, καθιστώντας την εταιρεία με τις καλύτερες επιδόσεις μετοχών του S & P 500 μέχρι στιγμής το 2013.
Σχετικές ιστορία: Νέα Netflix Facebook app επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν το μερίδιο της ιστορίας
Τριμηνιαία έκθεση Netflix τα κέρδη είναι η πρώτη εμφάνιση των επενδυτών στο αρχικό σχέδιο του περιεχομένου Netflix, το οποίο η εταιρεία ανακοίνωσε για πρώτη φορά στα τέλη του 2011. Netflix είναι το τροχαίο έξω έναν μακρύ κατάλογο της αρχικής σειράς του τρέχοντος έτους: Μια δεύτερη σεζόν του “Lilyhammer,” μια νέα εποχή του ακυρώθηκε “Arrested Development”, μια παιδική παράσταση από την DreamWorks Animation, μια νέα σειρά από φρίκη βασιλιά Eli Roth, έναν από κωμικός Ricky Gervais και ένα άλλο από το “Weeds” δημιουργός Jenji Kohan.
Hastings, δήλωσε τη Δευτέρα ότι εάν το αρχικό περιεχόμενο είναι επιτυχής κατά τους επόμενους μήνες, Netflix θα μπορούσε να επεκτείνει την σταθερή του σε 20 ή και περισσότερες παραστάσεις.
«Στα επόμενα δύο χρόνια, είναι μια μικρή αύξηση», είπε σε τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές. “Αν αυτό ήταν άγρια ​​επιτυχείς για εμάς, καθώς οι τρεις πρώτες παραστάσεις έχουν, θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να επεκταθεί σε 20 ή βόρεια, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θα συμβεί το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους.”
Συνολικά κέρδη της Netflix, εξαιρουμένων των εφάπαξ χρέους σχετικές επιβαρύνσεις, ανήλθαν στα 31 σεντς ανά μετοχή. Αναλυτές σε δημοσκόπηση της Thomson Reuters ανέμεναν κέρδη 19 σεντς ανά μετοχή. Οι πωλήσεις ξεπέρασαν μόλις $ 1 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τις προσδοκίες.
Αν και τα αποτελέσματα της Netflix ήταν σταθερή, η εταιρία χτύπησε ακόμα ένα αμυντικό τόνο στην επιστολή του προς τους μετόχους.
“Μακροπρόθεσμα, πιστεύουμε ότι η αξία της αρχικής σειράς μας … θα πρέπει να επιβεβαιώνεται όπως έχουμε προσθέσει περισσότερες εποχές του ήδη δημοφιλές δείχνει σαν« House of Cards »και άλλες σειρές,” η εταιρεία έγραψε. “Ο Χάρι Πότερ δεν ήταν ένα φαινόμενο στο βιβλίο ένα, σε σύγκριση με πιό πρόσφατα βιβλία στη σειρά.”
Netflix έχει λόγο να είναι αμυντικός, καθώς οι αναλυτές έχουν εκφράσει δύο μεγάλες ανησυχίες για την αρχική προσέγγιση του περιεχομένου. Πρώτον, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει όλα τα επεισόδια σε μία – που σημαίνει ότι κάποιος θα μπορούσε να υπογράψει επάνω με μια δωρεάν δοκιμή για ένα μήνα για να παρακολουθήσουν “House of Cards” και να ακυρώσει το δικαίωμα αργότερα.
Netflix αντιμετωπιστεί το ζήτημα με κεφάλι στην επιστολή της, λέγοντας ότι λιγότεροι από 8.000 άνθρωποι “gamed” τη δωρεάν προσφορά δίκη κατά τη διάρκεια του τριμήνου.
“Η απόφασή μας να ξεκινήσει όλα τα επεισόδια ταυτόχρονα δημιουργούνται τεράστια μέσα και κοινωνική buzz, ενισχύοντας χαρακτηριστικό σήμα μας για να δώσουμε στους καταναλωτές πλήρη έλεγχο για το πώς και πότε θα απολαμβάνουν την ψυχαγωγία τους,” Netflix έγραψε στην απελευθέρωση της.
Οι επικριτές ανησυχούν επίσης ότι η αρχική σειρά μπορεί να είναι δαπανηρή – “House of Cards” φέρεται να κοστίσει 100.000.000 δολάρια για δύο εποχές.
Αλλά Netflix εκπρόσωπος Evers Joris είπε CNNMoney νωρίτερα φέτος ότι η εταιρεία δαπάνησε περίπου το ίδιο ποσό για την “House of Cards”, όπως θα έπρεπε σε μια αποκλειστική συμφωνία ροή με έναν εξωτερικό στούντιο.
Αυτά τα στούντιο έχουν ζητήσει περισσότερα για το πολύτιμο περιεχόμενό τους κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών, καθώς μπορούν να ψωνίζουν τώρα δείχνει τους γύρω στο Netflix αντιπάλους: Hulu, Redbox (CSTR), Amazon (AMZN, Fortune 500) και πολλά άλλα. HBO (που ανήκει στην μητρική CNNMoney εταιρεία Time Warner (TWX, Fortune 500)) και το CBS (CBS, Fortune 500) «Showtime επίσης, την επέκταση ροής προσφορές τους.
Ο διαγωνισμός έχει ανησυχείτε ροής ανάπτυξης Netflix στις Ηνωμένες Πολιτείες, αν και τα δύο τελευταία τρίμηνα έχουν το καθένα έφερε περισσότερα από 2 εκατομμύρια νέες εγγραφές ροής συνδρομητή. Αυτό δίνει Netflix ένα τρέχον σύνολο των περίπου 29,2 εκατομμύρια συνδρομητές.
Hastings είπε σε αναλυτές ότι “House of Cards” είχε δημιουργείται “ένα πολύ ωραίο αντίκτυπο” στην αύξηση των συνδρομητών », αλλά ένα απαλό επιπτώσεις, όχι μια που είναι μια ολονύκτια αντίκτυπο.”
Netflix αναμένει ότι η ανάπτυξη να επιβραδυνθεί κατά το τρέχον τρίμηνο. Για το δεύτερο τρίμηνο συνολικά, η εταιρεία αναμένει να προσθέσετε μόνο 230.000 και 880.000 νέες πελάτες στις ΗΠΑ streaming.
Hastings υποβάθμισε τις ανησυχίες ότι ο κωδικός κατανομή θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα για την εταιρεία, λέγοντας ότι ήταν σκόπιμο στην περίπτωση της άμεσης οικογένειας.
«Εμείς πραγματικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει πολύ σε εξέλιξη από το,« Πάω να μοιραστώ τον κωδικό μου με οριακή γνωριμία, »είπε.
James CNNMoney του O’Toole συνέβαλε αναφοράς.

Leave a Reply