Ndërmarrësia në vitin e parë gjasa për të kryer tetë gabim i madh

Ne priremi për të parë më të suksesshme të fillojë-up pamjen kompanitë joshës, por nuk e di themeluesit origjinale të luftës së brendshme. Inkubatori themelues 500Startups famshëm Dave McClure do të fillojë ndjenjë vështirësi. Ai thotë:
 
“Ndërmarrësia është e rrallë që të kthehen për të paguar një shumë, por ka qenë një kohë kur ju do të ulërini vetëm, fshehur në qoshe, ju nuk mund të vërtetë kujdeset për gjëra të tjera, nuk ka jeta shoqërore, nuk ka shans më shumë për të shpenzuar me familjen dhe miqtë, ndërsa ju të kthehet në botën rreth sipërmarrjes , zemra ka shpërbë unë kam për të vënë në një mënyrë të mirë. ”
 Për të bërë një fillim të mirë për të shkuar disa nga rruga, këtu janë disa sipërmarrës kanë tendencë për të kryer gabime, dhe ndoshta ju frymëzojnë, por disa gabime në disa raste nuk mund të konsiderohet si një gabim, por një popull, sepse projektet çështje të ndryshme.
 Shumë herët për të kërkuar bashkëpunimin e medias
 Nëse ju jeni një sipërmarrës në kërkim media është e mirë për të pyesni veten pse ju gjeni ato? Jeni të gatshëm të përballen mediat nuk e bëri? Çfarë artikuj mund të ju ndihmojë arritjen e qëllimit? Nëse produktet dhe modele të biznesit nuk janë përcaktuar, më mirë të mos për të shkuar në media, apo roadkill.
 Të gatshëm të shpenzojnë paratë e tyre për të bërë biznes
 Njerëzit e biznesit me shpenzimet e tyre, dhe shumica mbështeten në investime nga jashtë. Por për të pranuar investimet e dikujt tjetër do të thotë paratë nuk mund të ndihmojnë veten, ju shpenzojnë para për të investuar çdo person në mbikëqyrje. Dhe me investitorët pas daljes së raportit të kthimit do të reduktohet.
 Nëse ju jeni më start me shpenzimet e tyre, ju mund të investojë në mungesë të presionit në rastin e njerëzve të eksploruar modele të biznesit dhe qasje ndaj zhvillimit. Pasi ju jeni në gjendje për të vetë-mjaftueshmërisë ardhmen, dhe investitorët do të ketë më shumë patate të skuqura pazarllëk. Në qoftë se askush tjetër për të kontrolluar kompaninë tuaj, ju gjithashtu mund të tërhiqen në çdo kohë, mos u shqetësoni për derën e fundit.
Operacionet vetëm, ose shumë bashkë-themelues
 Bërë pioniere njerëz sipërmarrëse e di se sa e vështirë, askush nuk është i gjithëfuqishëm, në mënyrë që të mos të rinj, Karoshi është e mirë për të gjetur një bashkë-themelues, për ju që të ndajnë punën. Nuk do të luftojnë vetëm, themeluesi i shumë apo jo. Shumë njerëz të doja të fillojë me shokët, por shumë njerëz, pjesa juaj është edhe më pak. Për shembull, ekzistojnë katër miq sipërmarrje, në qoftë se ju ndarë aksionet, atëherë financimi para se ju kanë lënë 25% të aksioneve. Çelësi është mosmarrëveshje, ose kur ju të kontribuojë nuk është e njëjta gjë kur marrëdhënia do plas, kështu që ka shumë kompani të fillojë një fillim-up ka disa bashkë-themelues, dhe më në fund u largua poshtë një. Mendoni Facebook, Quora, Path dhe Foursquare.
 Shpesh marrin pjesë në aktivitete
 Disa sipërmarrës në mënyrë që të bëjë publicitet, ose më shumë për të marrë të dini të ashtuquajturat profesionistëve të industrisë dhe ka marrë pjesë shpesh në ngjarjet industri, biznes kartat shkëmbimi, por produkti nuk ka pjekur, para kohe pjesëmarrësit vetëm do të humbim shumë nga koha juaj, duke luftuar jo ju lutem. Ju duhet të kalojnë kohë në produkt dhe koha e kaluar në aktivitete të ndara në një trade-offs arsyeshme.
 Mungesa e komunikimit, duke injoruar kritikat
 Disa sipërmarrës shpesh mendojnë se ata janë shumë të fuqishëm, në mënyrë arrogante, nuk dëgjojnë pikëpamjet e të tjerëve, madje edhe ankesat e stafit dhe kritikave të përdoruesve të kthehet një sy i verbër, një mungesë serioze të komunikimit, e cila është një gjë shumë e rrezikshme. Sipërmarrësit duhet të jetë një kohë e përshtatshme që të ketë qëndrim ¥ ck, por në shumicën e rasteve, ajo duhet të jetë modest, vetëm të dëgjojnë mendimet dhe sugjerimet e të tjerëve.
 Se ju shërbejë
 Një sipërmarrës i mençur duhet të dinë se kur do të heqin dorë. Disa sipërmarrës mendoj se ata janë shumë të fuqishme, të tjerët investuar 100.000.000 $ blerjen e produkteve të saj, ai nuk pranoi të shesë. Edhe pse ky është një vendim i admirueshëm, dhe nganjëherë ajo gjithashtu duket qesharake. Video fillimin Qwiki pasur mundësi për çmim $ 100.000.000 çmim për të shitur, por ajo nuk e bëri, dhe tani vetëm mund të shitet për $ 50 milion nga Yahoo; Path kishte një shans për të shitur me çmime të larta Google, por refuzoi Dave Morin, Tani zhvillimi nuk është i vakët.
 Në këtë pikë, megjithatë, një çështje e mendimit, shumë kompani të tyre për fund, për të bërë një kompani e madhe, të tilla si Facebook.
 Gënjeshtra në mënyrë që të mbijetojnë
 Disa sipërmarrës në mënyrë që të mbijetojnë, ajo mund të qëndrojnë për investitorët dhe reporterëve, duke thënë se sa e mirë produktet e tyre se sa të shpejtë të zhvillimit, më premtuese. Disa njerëz do të investojë në thellësi për të verifikuar fjalët e tua janë të vërteta, dhe disa mund jo vetëm të kujdeset aq shumë, kështu që unë besoj se ju. Rezultati përfundimtar është se në qoftë se ju dështojnë, ju mund të humbni shumë, të tilla si mundësitë e financimit të ardhshme.
 I vrullshëm
 Ndonjëherë, investitorët mund të ju jap stresin, atëherë ju nuk mund të presim për të prodhuar një përgjigje të kënaqshme, kjo është koha vuajnë produktin tuaj. Të ndryshme të fillojë-up kompanitë norma e rritjes është e ndryshme, jo për shkak të presionit dhe zgjerimin verbër.

Leave a Reply