A nagy évforduló Apple most kimaradt

Mintha egy fogásvétel részvényárfolyam, lassuló jövedelem növekedése, és az ügyfél-szolgálati bánatos Kínában nem volt elég, az Apple még nem adott ki egy új terméket October, amikor megjelent az iPad Mini.

Három az elmúlt négy évben, az Apple tartott signature új termék eseményt március, de nem ebben az évben. Voltak a társaság, hogy várjon júniusig, amikor is jellemzően bemutatja új modulokat saját éves konferenciáján a fejlesztők számára, akkor jelölje be egy nyolc hónapos rés nagyobb kiadások, a leghosszabb várakozási Apple okozott ügyfeleinek 13 év.
Apple (AAPL) termék bevezetése ciklus elmúlt években követte a metronóm-szerű pontossággal. Szeptember kiemelt rendezvények támogatása zenei termékek és szolgáltatások, beleértve az iPod és az iTunes. Október számára van fenntartva frissítéseket az alapkőzet Macintosh számítógép vonal. A márciusi esemény látott fogd-bag termék szabadul fel, egy új iPod Shuffle 2009-ben jelentősen javult iPad 2 2011-ben, és egy “új” iPad 2012-ben. (2010-ben, az elmúlt évben az Apple nem birtokolhat egy esemény márciusi bemutatta az első iPad januári és egy újratervezett iPhone 4 június). Évekig Apple bejelentette fő termékek a Macworld kereskedelmi show. De megállt tételszámozó az önállóan gyártott eseményt 2009 után, így a márciusi bejelentés annál fontosabb.
Ebben az évben, március jött és ment anélkül, peep-tól Cupertino, ami aggodalomra ad okot körében lelkes Apple figyelők. “Ez volt a meglepetés. Azt várta, hogy valamit csinálni március, mint ők általában nem”, mondja elemzője Gene Munster a Piper Jaffray. “Mi nem számítottam egy csomó tűzijáték, hanem az a tény, hogy nem volt ott volt fokozatosan kiábrándító.” Az elemzők azt gondolják, hogy az Apple fog kiadni egy frissített iPad mini egy retina kijelzővel és egy zenei előfizetéses szolgáltatás. A pletykák iRadio szolgáltatás már elég kráter állomány internetes rádió szolgáltató Pandora (P), de az Apple még nem bocsátott meg.
MORE: Minden “Egy dolog” egyre
A hosszú szakaszon közötti októberi iPad mini bejelentését és júniusi Worldwide Developers Conference nyomást gyakorol az Apple, hogy megüt egy Homerun ezen a nyáron. Amellett, hogy az iPad mini frissítés és a zenei előfizetéses szolgáltatás, Munster elemző arra számít, hogy iPhone 5S júniusban, valamint az új App Store az Apple TV. Az App store jelentős lenne, mert ez a legvalószínűbb jele annak, hogy az Apple TV – tényleges televízió, szemben a set-top box néven ismert Apple TV – lehet a pályán a december kiadás, mondja. “Ők már valószínűleg köze négyből három e (új termék), hogy azt kell tekinteni igazi tiszteletreméltó június esemény,” mondta Munster.
Az Apple nem reagált kérelmek megjegyzést.
A pohár lehet félig tele az Apple természetesen, a hosszú szünet presaging egy tört tevékenység. Munster elvárja számát Apple bejelentés, hogy növelje az ütemét termék frissítési ciklusok lerövidülnek. Az elemzők is felkészülés egy Apple óra (iWatch?) És sokkal olcsóbb változata az iPhone, hogy jöjjön ki a következő évben.
Még így is, az Apple hagyományosan z e fontosabb események fontos fokozására kövek a vállalat hosszú távú terv. Egy nyolc hónapos hallgatás felveti a kérdést: Mi az Apple már fel?

Leave a Reply