Miksi en ole optimistinen Google lasit

Äskettäin Google lasit sivusto on avannut FAQ (Usein kysytyt kysymykset)-osassa luetellaan 33 FAQ vastata kaikenlaisia ​​ihmisiä ymmärtämään laitteiden ja epäilyksiä. Vastaukseksi Google korosti, että Google lasit avulla käyttäjät säätötekniikan uudelleen palata asentoon. Google Voice Search voidaan saavuttaa lasit, kartat, navigointi, sähköposti, valokuvia toiminnallisuutta ja lasit saavuttaa joitakin App Storesta sovelluksia. On sanottava, että tämä on älykäs puettavat laitteet, näyttää olevan suhteellisen vedätuuli tuotteita. Joten Google voi olla optimistisia mitä tulevaisuus lasit?
Google Silmälasit vaikea tulla välttämättömyys
Laseja puettavat laitteet, ei kuulu vaaditun puettavat laitteet. Ei, koska useimmat ihmiset haluavat käyttää silmälaseja, enemmän, koska lääketieteellisiä ongelmia pakotti silmälasit. Jotkut ihmiset haluavat käyttää piilolinssejä sijasta lasit kehyksiä konkreettisia lasit. Mitään vikaa normaali silmät silmälasien aika on hyvin pieni, paitsi tietyissä erityistilanteissa, kuten välttämiseksi, tai kun he menevät ulos varjossa, tai ajo auton kaunis ratsastaa Shuaku Hou , lasit täyttää tehtävänsä. Silmälaseja on vaikea asia, siellä on joitakin kielteisiä vaikutuksia, kuten silmälaseja nähdä asiat paljain silmin nähdä asioita tai tuntuu aivan sama kauan laseja ei luonnollinen tunne hankalat, tekee nenä, korvat epämiellyttävä, vajoaminen, jne. myös aiheuttaa silmä ongelmia.
Vaikka Google väittää lasit vain 40 grammaa, erittäin kevyt, mutta silti pienkoneet kulunut päähän pitkään, voi aiheuttaa epämiellyttävä tunne. Google lasit tehtävänä on korvata osa älypuhelinten nykyään älykkäitä ominaisuuksia, kuten haku, navigointi, vastaanottaa sähköpostia, paikannus. Google odottaa Google lasit voi tulla päivittäin välttämättömyystarvikkeita, eikä, kuten nyt ihmiset käyttävät silmälaseja vain laitteiden valinta, ilmeisesti tämä ei vastaa normaalia ihmisten elintavat. Oikea julkinen tottumuksia ei ole helppoa, saati innovatiivinen laite opastaa yleisön tapana luonnollisemmalta. Siksi lasit sijoitettu niin sähköinen tai optinen laite ei houkutella yleisön huomion. Lisäksi Google on mainittu FAQ Google “odottaa Google käyttää silmälaseja, kuten laitteiden käytön etiketti voi nopeasti kehittyä.” On selvää, muodostumista rituaali ei ole yön asia, kun taas muodostumista etiketti sääntöjä ei vaadi paljon turvalaite, mutta yleisön tapa muodostaa, jos on liian monia lakeja ja asetuksia täytyy rajoittaa, tietenkin, kuten laitteiden ilmeisesti itsessään on monia epäilyksiä.
Häiritä normaalia katseen Käyttäjät
Google kehittäjät pidetään painopiste Google lasit voi aina vaihtaa on laite sijoitetaan linssin päälle, kun vain mikro-tietokone, joka ei häiritse ihmisten normaalia näkökenttää, se ei häiritse ihmisten normaaliin elämään. Normaalioloissa ihmiset katse älypuhelin tai tabletti tietokoneen näytöllä, se kiinnittää huomiota kulmassa silmän liittyvistä olosuhteista. Kuitenkin, kun avaat Google silmälasit, esittelee projektio osaksi 25-tuumainen näyttö, luonnostaan, kun ihmiset ovat huolissaan edessä näytön, näytön kaikki katseet puoleensa sisältö virtuaalimaailmassa, voit luonnollisesti jättää reaalimaailman Asia koskee. Kuten Google lasit eivät sovellu paikannus kotona tai toimistossa käyttää laitetta, joka on pääasiassa sovelletaan mobiililaitteeseen. Siksi muutoksia todellisessa maailmassa, todellisessa maailmassa on vaikea vaikuttaa muutosta ihmisten Google lasit virtuaalimaailmassa huomiota. Ja tämä on varmasti vaikuttaa joihinkin reaalimaailman ihmisen käyttäytyminen on joskus vaikea erottaa reaalimaailman ja virtuaalimaailman elämän luonnollinen seuraus ihmisten käyttäytymistä tosielämässä virheprosentti nousee. Google lasit kuin ihmisten välistä viestintää perustaa este, jotta sosiaalista luonnetta vuorovaikutuksen vähentynyt huomattavasti.
Säteily on väistämätöntä
Google lasit pitäisi olla asema langattoman päätelaitteen. Ja tämä on odotettu pitkään langattoman päätelaitteen kuluneet ihmisten päitä. Langaton laite luonnon väistämättä ongelmana säteilyn langattoman verkon. Wi-Fi säteily on haitallista ihmisille, on ollut epäselvä. Älykkäät koneet, kämmentietokoneet näitä yleisiä tai kannettavia langattomia laitteita, tai pussi, kun Google vie kauan aikaa käyttää silmälaseja, mutta se on pää, kuten keskushermoston aivojen pään sijainti, niin lähellä keskushermostoon vastaanottaa pitkän matkan langaton verkko säteilyä, jos kyseessä on tieteellinen epäselvä, vaikea sanoa se ei ole mitään haittavaikutuksia.
Alternative älypuhelin? Pitkä matka
Google lasit nyt on haku, navigointi, sähköposti, sijainti, kuvia, videoita ja muita toimintoja, kun puhelimeen tekstiviestit, tällä hetkellä vielä kommunikoimaan vain lisätoiminnot. Samaan aikaan Google lasit toiminnalliset rajoitukset, nykyinen ohjelmistot eivät ole älykkäitä koneita, tablet PC-synkronointi. Joten Google lasit ainakin tällä hetkellä voi täysin korvata tabletti tai älypuhelin. Tämä tarkoittaisi, että Google lasit eivät ole älykkäitä koneita, tabletti korvaavia tuotteita, mutta vain yksi johdannaisia. Tämä tarkoittaa, että Google lasit vain älypuhelimet, kämmentietokoneet vähemmän kätevä käyttää tapauksessa käyttää jotain toimintoja. Tavalliselle käyttäjälle, se ei halua olla älypuhelin tai tabletti tapauksessa, ja lisää ylimääräistä langattoman päätelaitteen, koska Google otti silmälaseja, älykkäät koneet ovat lähellä, mikä on tietenkin sama kuin näkymätön kasvu mauton kuin välttämättömyys.
Google paikannus Google lasit kuten puettavat laitteet tavallista rutiinia tottumukset päinvastoin, kun Google lasit älypuhelin tai tabletti ei korvaa, mutta enemmän kuin yksinkertaistettu parannusta johdannaisia. Google lasit ihmiskeho on myös epäselvä, kun taas Google lasit myös ihmisten reaalimaailman vaikutusta elämään käyttäytymistä. Tällainen tuote jopa näyttää maailmalle, sen ainutlaatuinen, innovatiivinen puolella, mutta koska ne eivät täytä julkisen tavat ja makuja, lopulta asteittain.

Leave a Reply