Miért nem vagyok optimista a Google szemüveg

Nemrég a Google szemüveg honlapján megnyitotta a GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) részben, sorolja fel a 33 GYIK válaszolni mindenféle emberek megértsék a berendezések és kétségek. A választ, a Google hangsúlyozta, hogy a Google szemüveg segítségével a felhasználók vezérlési technológiát, hogy újra visszatérjen helyzetben. A Google Voice Search érhető szemüveg, térképek, navigáció, e-mail, fényképekkel, a funkcionalitás és a szemüveg eléréséhez néhány App Store alkalmazások. Azt kell mondani, hogy ez egy intelligens hordható eszközök, úgy tűnik, hogy egy viszonylag húzza a szél termékek. Szóval, a Google lehet optimistán a jövő a szemüveg?
Google szemüveg nehéz lesz a szükséges
Szemüveg, mint hordható eszközök, nem tartozik a kívánt hordható eszközök. Nem azért, mert a legtöbb ember szívesen viselnek szemüveget, inkább azért, mert az egészségügyi problémák kényszerítették a szemüveg. Vannak, akik inkább használják a kontaktlencse helyett szemüveg keretek szemüveg kézzelfogható. Semmi baj a normális szemmel, akik szemüveget viselnek idő nagyon kicsi, kivéve azokban a különleges esetekben, például annak érdekében, hogy elkerüljék, vagy ha kimennek árnyékban, vagy autóvezetés egy gyönyörű utazást Shuaku Hou , szemüveg fog játszani a szerepét. Szemüveg egy kemény dolog, lesz némi negatív hatások, mint a szemüveg, hogy a dolgokat a szabad szemmel látni a dolgokat, vagy úgy érzi, teljesen ugyanaz sokáig szemüveget hordani, nem természetes érzés kellemetlen, teszi az orr, fül kényelmetlen, süllyedés, stb is okozhat szemproblémák.
Bár a Google azt állítja, szemüveg mindössze 40 gramm, nagyon könnyű, de még így is világítóberendezések viselt a fején hosszú ideig, okozhat kellemetlen érzés. Google szemüveg feladata, hogy egy része helyett okostelefonok manapság intelligens funkciók, mint a keresés, navigáció, megkapni e-mailben, elhelyezése. Google számít Google szemüveg válhat mindennapi életben, nem pedig, mint most az emberek viselnek szemüveget csak eszköz a választás, de ez nyilvánvalóan nem felel meg a normál emberek szokásokhoz. A helyes közvélemény szokások nem könnyű dolog, még kevésbé egy innovatív eszköz, hogy irányítsák a közvélemény szokás természetesebb. Ezért a szemüveg elhelyezni elektronikus vagy optikai eszköz nem vonzza a nyilvánosság szeme. Ezenkívül a Google szerepel a GYIK Google “elvárják a Google szemüveget hordani, mint a berendezések használatát etikett gyorsan fejleszteni.” Nyilvánvaló, hogy kialakulhatna egy rituálé nem egyik napról a másikra dolog, míg a kialakulását etikett szabályokat nem kell sok korlátozás, de a közönség szokás kialakításában, ha túl sok törvények és rendeletek kell akadályozni, természetesen, ez a eszközök jelennek meg, önmagában sok kétség.
Zavarja a normális rálátás Felhasználók
A Google fejlesztői marad a hangsúly Google szemüveg mindig kapcsolja a készüléket helyeznek a lencsét, miközben csak egy mikro-számítógép, amely nem zavarja az emberek normális látómezejében, akkor nem zavarja az emberek normális életet. Normális körülmények között, az emberek szemét egy okostelefon vagy tablet számítógép képernyőjén, akkor figyeljen a szemzug környező körülmények. Azonban, ha megnyitja a Google szemüveg, szem mutat vetítés egy 25 hüvelykes képernyő, természetesen, ha az emberek aggódnak a előtt a képernyőn, a képernyő minden szem vonzza a tartalmát a virtuális világban, akkor természetesen figyelmen kívül hagyja a valós világban Az ügy. Mivel a Google szemüveg nem alkalmas elhelyezése az otthoni, vagy irodai használatra egy eszköz, amely elsősorban alkalmas a mobil eszközön. Ezért a változások a világban, a világban nehéz, hogy befolyásolja a változás az emberek a Google szemüveg virtuális világ figyelmét. És ez köteles befolyásolja néhány valós emberi viselkedés néha nehéz megkülönböztetni a valódi világ és a virtuális világban az élet, a természetes következménye az emberek viselkedése a valóságban a hibaarány emelkedik. Google szemüveg, mint az emberek közötti kommunikáció létre egy akadályt, hogy a szociális jellegű az interperszonális kommunikáció jelentősen csökken.
Sugárzás elkerülhetetlen
Google szemüveget kell egy pozíciót a vezeték nélküli végberendezések. És ez lesz a hosszú ideje jön a vezeték nélküli terminál eszköz viselése emberek feje. A vezeték nélküli eszköz természetes elkerülhetetlenül szembesülnek a probléma a sugárzás vezeték nélküli hálózatot. Wi-Fi sugárzás káros az emberekre, már meggyőző. Intelligens gépek, tablet PC-k ezek az általános és a hordozható vezeték nélküli eszközöket, vagy a zsák, míg a Google hosszú időt vesz igénybe, hogy szemüveget hordani, de a fej, mint a központi idegrendszer, az agy, a fejét a hely, olyan közel, hogy a központi idegrendszer kap a távolsági vezeték nélküli hálózat sugárzás esetében a tudományos meggyőző, nehéz azt mondani, hogy nem volt semmilyen mellékhatást.
Alternatív okostelefon? Hosszú út áll előttünk
Google szemüveg most már keresés, navigáció, e-mail, helyszín, képek, videók és egyéb funkciók, míg a telefon a szöveges üzenetek, jelenleg még csak kommunikálni kiegészítő funkciók. Közben a Google szemüveg által működési korlátozások a jelenlegi szoftverek nem intelligens gépek, tablet PC szinkronizálás. Tehát a Google szemüveg legalábbis jelenleg nem teljesen helyettesíti a tablettát, vagy okostelefon. Ez azt jelenti, hogy a Google szemüveg nem intelligens gépek, tablet helyettesítő termékek, de csak egy-származékok. Ez azt jelenti, hogy a Google szemüveg csak okostelefonok, tablet PC-k kevésbé kényelmes a használata abban az esetben, a gyakorlása egyes feladatait. Az átlagos felhasználó, nem szeretné, hogy egy okostelefon, vagy tabletta esetében, majd adjunk hozzá egy extra vezeték nélküli végberendezések, mert a Google volt szemüveges, intelligens gépek kéznél, ami nyilvánvalóan ugyanaz, mint a láthatatlan növekedés ízléstelen, mint a szükségletek.
Google elhelyezése a Google szemüveg szemüveg olyan hordozható eszközök a szokásos rutin szokások szemben, míg a Google szemüveg okostelefon vagy tablet nem helyettesíti, hanem inkább, mint egy egyszerűsített javulást származékok. Google szemüveg az emberi test is meggyőző, míg a Google szemüveg is az emberek valós hatással az életére a viselkedés. Ez a termék még megmutassa a világnak az egyedülálló, újszerű oldalon, hanem azért, mert nem felelnek meg a lakosság szokásait és ízlését, végül fokozatosan meg kell szüntetni.

Leave a Reply