“Mario”, “Zelda” alkotó azt mondja, hogy a Wii U idő

A Nintendo Wii U látta a csillagos homályos kissé bevezetése óta 2012 novemberében. Világszerte eladási számokat a konzol kiábrándító volt, és néhány játékos panaszkodott, hogy a számos kívánatos játékok a rendszer nem nőtt elég gyorsan.

Azonban az ember, aki életre Nintendo legendák, mint a Mario, Link és a Donkey Kong prédikál türelmét a konzol, mondván, a Wii U, annak érintőképernyős vezérlő, amely növeli nagy képernyős játék, annyira eltérnek egymástól, hogy időt vesz igénybe az emberek hogy megértsük a valós értéket.
Shigeru Miyamoto a Nintendo legsikeresebb videojáték designer, ami a világ egyik legnépszerűbb franchise a “Donkey Kong”, “Super Mario Bros.,” “The Legend of Zelda” és a “Pikmin”, mielőtt végül fordult a figyelmét, hogy a Wii U és Nintendo 3DS.
Egy fordító, Miyamoto mondta CNN.com, hogy miután a második képernyőn a játék a nappaliban egy új élmény a játékosok.
Azt mondta, az érintőképernyőn a Wii U gamepad vezérlő, kombinálva a fő képernyőn fellépés a televízióban, nyit lehetőséget, hogy még soha nem volt lehetséges.
“A kihívás, hogy mi volt az volt, ha valaki akar, hogy megtekinthesse televízió, akkor nem lehetett játszani. Akartuk, hogy egy második képernyő Wii U, amely lehetővé tenné, hogy az emberek alapvetően játszani akkor is, ha valami más volt a TV, “Miyamoto mondta.
Szkepticizmus a Wii U ismerősen cseng, Miyamoto mondta. Ha a Nintendo kiadta a most népszerű kézi DS hordozható játék-rendszer 2004-ben, sok korai értékelés előre nem sikerült.
“Volt egy időszak, amikor először megjelent a Nintendo DS, hogy az emberek azt mondják, hogy nincs mód az emberek nézni két képernyőn egyszerre,” mondta. “Majdnem érzem, ahogy az emberek jobban ismerik a Wii U és ezek érintőképernyős felületek, hogy fog jönni egy pont, ahol úgy érzik, mint a” Nem tudok mindent, amit akarok, ha nem egy másik képernyőn. ”
Review: Nintendo Wii U – egy mese a két képernyő
A felvétel a nongaming apps a Wii U, a játékkonzol úgy tűnik, hogy helymeghatározás magát, mint egy hub több, mint játék. Netflix, a Skype és a Nintendo TV apps minden pont, amely több fajta szórakozás anélkül, hogy változtatni eszközök. Miyamoto mondta, hogy míg a Wii U nem nyújt több lehetőséget a családok, ez nem feltétlenül szükséges, hogy a központ a szórakozás.
“Úgy érzem, egy eszköz, mint Wii U, annak képessége, hogy továbbra is kínál új funkciókat és a hálózati kapcsolat és a kapcsolat, hogy a TV-t és a felület, igazán teszi úgy érzi, hogy ez több, mint egy játék gép, de valami, mely egy Sok gyakorlati haszna és gyakorlati célját a nappaliban, “mondta. “Azt nézd meg, hogy egy nagyon hasznos eszköz, amely képes sok különböző dolgot, és így tényleg úgy tűnik, hogy az eszköz, amely ideális, hogy a nappaliban.”
Problémák a frissítések és a konzol összeomlik sújtja a Wii U korán. Miyamoto egyetért van mit javítani néhány részletét a Wii U, de rámutat arra, hogy a Nintendo dolgozik megoldásokra inkább előbb, mint később.
“A közvetlen cél az elkövetkező néhány hónapban, hogy javítsa a Wii U rendszer, és ez egy kicsit stabilabb, egy kicsit kényelmesebb a rendszer szempontjából,” Miyamoto mondta. “Miiverse (egyfajta szociális háló, amely lehetővé teszi a játékosok egymásra), egy példa egy folyamatban lévő projekt. Azt akartam, hogy képes a tőkeáttétel Miiverse valami, mint a” New Super Mario Bros. U. ‘ Vagyunk természetesen még mindig korai szakaszában, és csak próbáltam a dolgokat, de eddig ez nem érzem a közösség maga csinál egy nagyon jó munkát, hogy a meleg és barátságos hely az emberek számára. ”
“A másik dolog, amire gondolok, hogy hogyan kezdjük hogy az emberek megértsék, hogy és közvetítik a hasznosságát Wii U számukra. Számomra, mint egy játék fejlesztő, természetesen nézem Wii U abból a szempontból, milyen játékokat tudok hozni Wii U. ”
Rövid távon, Miyamoto mondta: “Pikmin 3” és a “The Legend of Zelda: The Wind Walker” fog megjelenni a Wii U és egyéb játékok, hogy hozza a Nintendo-szerű játékstílusa is megjelent idén.
Nintendo bejelentette 2013-as európai évének Luigi és tervezi, hogy kiadja több játék felvázoló Mario kistestvére jól. Az is előfordul, hogy a 30. éve Luigi először az eredeti “Mario Bros.” arcade játék.
“Luigi Mansion: Dark Moon” a Nintendo 3DS az első ilyen címek, hogy kiemelje a félénk vízvezeték-szerelő. Miyamoto azt mondta volna, hogy megjelenjen, hogy a különböző Luigi Mario, míg ugyanabban az időben korszerűsítése az első GameCube játék egy másik képernyőn.
“Az eredeti GameCube játék egyfajta keveréke – ezek szellem események feltárása a kastély,” Miyamoto mondta. “De a térkép ott most (a második képernyőn), és mindig látni a térképen, szeretné felfedezni, a kutatás funkció, és valóban vizsgálja a kastély maga vesz egy sokkal nagyobb szerepe van ebben a játékban.”
Azt is elereszt, hogy egy másik műemlék jelleg lesz, hogy megjelent a játék.
“Varangy (a visszatérő Mario franchise-jelleg) nem tesz valami látszat. Talán nem kellett volna azt mondani, hogy. (Nevet) Ez lesz nagyon szórakoztató, ha varangy megjelenik.”
Ha megvizsgáljuk, hogy a jövőben a videojáték-ipar, Miyamoto látja ígérete folyamatos siker. Rámutat, hogy a videojátékok már valamit mindenki azt várja, hogy létezik, hanem csak egy fázis, vagy hóbort a szórakoztatás.
“Az a tény, hogy elértük egy olyan korban, ahol a videojátékok fogadása, ahogy csak tesz engem nagyon hálás,” Miyamoto mondta. “Volt idő, amikor az emberek mindig megkérdezte, mikor lesz a videojáték-boom fog végződni? Elértük a színpadon, ahol már nem az a kérdés, ha a gém fog végződni.
“Ez egyszerűen: vannak videojátékok.”

Leave a Reply