“Mario”, “creatorul Zelda”, spune da timp Wii U

Nintendo Wii U a văzut steaua sa stins oarecum de la lansarea sa în noiembrie 2012. Numerele la nivel mondial de vânzări pentru consola au fost dezamăgitoare și unii jucători au plâns de faptul că numărul de jocuri de dorit ca sistemul nu a crescut destul de repede.

Cu toate acestea, omul care a adus la viață Nintendo legende ca Mario, Link și Donkey Kong este predica răbdare cu consola, spunând Wii U, cu controler touchscreen, care mareste marele ecran joc, este atât de diferită încât va fi nevoie de timp pentru oameni pentru a intelege valoarea sa reală.
Shigeru Miyamoto este jocul cel mai de succes designer de jocuri video Nintendo, crearea unora dintre francize din lume cele mai populare, cu “Donkey Kong”, “Super Mario Bros,” “The Legend of Zelda” și “Pikmin” înainte de final îndreaptă atenția spre Wii U și Nintendo 3DS.
Prin intermediul unui translator, Miyamoto a spus CNN.com care au un al doilea ecran pentru jocuri de noroc în camera de zi este o nouă experiență pentru gameri.
El a spus ca interfata touchscreen cu Wii U Gamepad controler, combinate cu acțiunea principală ecran pe un televizor, deschide opțiunile care nu au fost niciodată posibil.
“Provocarea pe care am avut a fost în cazul în care cineva a vrut pentru a vedea televiziune, atunci nu ai putea juca jocuri. Am dorit să avem un al doilea ecran pentru Wii U, care ar face posibil ca oamenii să joace în esență, jocuri, chiar dacă ceva a fost pe TV “, a spus Miyamoto.
Scepticism cu privire la Wii U sună familiar, a spus Miyamoto. Când Nintendo a lansat acum-populare handheld DS sistem de gaming portabil în 2004, o mulțime de comentarii timpurii a prezis că va eșua.
“Nu a fost o perioadă când am lansat primul Nintendo DS pe care oamenii ar spune nu exista nici modul în care oamenii se pot uita la două ecrane la o dată”, a spus el. “Am aproape simt ca, pe masura ce oamenii mai familiarizați cu Wii U și aceste interfețe touchscreen, care nu va veni un punct în cazul în care simt ca” eu nu pot face tot ce vreau să fac, dacă nu am un al doilea ecran “.”
Review: Nintendo Wii U – o poveste de două ecrane
Cu includerea cu jocurile de noroc aplicații pentru Wii U, consola de jocuri pare a fi ea însăși poziționarea ca un hub pentru mai mult decât jocuri. Netflix, Skype și Nintendo TV Apps toate punctele pentru a oferi o varietate mai mare de divertisment, fără a fi nevoie să schimbe dispozitive. Miyamoto a spus că în timp ce Wii U nu oferă mai multe opțiuni pentru familii, aceasta nu trebuie să fie neapărat în centrul de divertisment.
“Mă simt un dispozitiv ca Wii U, cu capacitatea sa de a continua să ofere noi caracteristici și care conexiune la rețea și conexiunea la televizor și interfața, într-adevăr face sa simti ca e mai mult decât o mașină de joc, dar ceva care oferă o mulțime de practică și scop practic în camera de zi “, a spus el. “Mă uit la ea ca fiind un dispozitiv foarte util, care poate face multe lucruri diferite și, prin urmare, într-adevăr pare a fi dispozitiv care este ideal pentru a avea în camera de zi.”
Probleme cu actualizări și accidente consola afectate Wii U devreme. Miyamoto este de acord că este loc de îmbunătățiri în unele aspecte ale Wii U, dar subliniază că Nintendo se lucrează la soluții mai devreme, mai degrabă decât mai târziu.
“Obiectivul nostru imediat în următoarele câteva luni, este de a îmbunătăți sistemul de Wii U și face un pic mai stabil, un pic mai convenabil de a folosi din punct de vedere sistem,”, a spus Miyamoto. “Miiverse (un fel de rețea socială care permite jucatorilor sa interactioneze) este un exemplu de un proiect în curs de desfășurare. Am vrut să fie în măsură să Miiverse pârghie în ceva de genul” New Super Mario Bros U. ” Suntem, evident, încă de timpuriu în ea și doar încercarea de lucruri, dar până în prezent, se simte ca comunitatea în sine este de a face o treabă foarte bună de a fi un loc cald si primitor pentru oameni. ”
“Un alt lucru pe care mă gândesc este cum putem începe obtinerea de oameni să înțeleagă că și transmite utilitatea Wii U a le. Pentru mine ca un dezvoltator de joc, evident, mă uit la Wii U din perspectiva a ceea ce jocuri pot aduce la Wii U. ”
Pe termen scurt, Miyamoto a spus “Pikmin 3” și “The Legend of Zelda: The Wind Waker”, va fi lansat pentru Wii U și alte jocuri care aduc un stil Nintendo-esque de joc va fi de asemenea lansat in cursul acestui an.
Nintendo a anunțat anul 2013 ca Anul Luigi și intenționează să lanseze mai multe jocurilor cu fratele mai mic al lui Mario proeminent. De asemenea, se întâmplă să fie anul 30, deoarece a apărut Luigi prima dată în original “Mario Bros” joc arcade.
“Luigi Mansion: Dark Moon” pentru Nintendo 3DS este prima dintre aceste titluri pentru a evidenția instalator timid. Miyamoto a spus că a vrut să afișeze cât de diferite Luigi este de Mario în timp ce în același timp, modernizarea primul joc GameCube cu un al doilea ecran.
“Jocul original GameCube a fost un fel de amestec – aceste evenimente fantomă și de explorare a conac”, a spus Miyamoto. “Dar, cu harta nu acum (pe al doilea ecran) și pentru a vedea mereu pe hartă cum sunt explorarea, funcția de explorare și de a explora într-adevăr conacul în sine are un rol mult mai mare în acest joc.”
El permite, de asemenea alunecare că un alt personaj istoric se va face o apariție în joc.
“Toad (un personaj recurent franciza Mario) aduce unele aparitii. Poate că nu ar trebui să spun asta. (Rade) O să fie foarte distractiv atunci când apare broasca râioasă.”
Atunci când caută pentru viitorul industriei jocurilor video, Miyamoto vede promisiunea de succes în continuare. El subliniază că jocurile video sunt acum ceva toată lumea se așteaptă să existe în loc de doar o fază sau moft de divertisment.
“Faptul că am ajuns la o vârstă în care jocurile video sunt primite modul în care acestea sunt doar ma face sa ma foarte recunoscător”, a spus Miyamoto. “Nu a fost o vreme când oamenii mereu întrebat, atunci când este boom-ul de jocuri video va sfârși? Am ajuns la un stadiu în care nu mai există o chestiune de când boom-ul se va termina.
“Este pur și simplu: există jocuri video.”

Leave a Reply