Lone Signal pyritään lähettämään “hei!” tweetien avaruusolentojen

Voisitko maksaa 25 senttiä lähettää piipittää tilaa outoa sattumaa, että ulkomaalainen voisi lukea sitä? Perustajat Lone Signal toivon niin. New York käynnistys käynnistää uusi verkkosivusto, jonka kautta kuka tahansa voi lähettää viestejä, jotka tullaan lähettämään tähti 17 valovuoden päässä.
Viestit lähetetään tarujen Jamesburg Maan Station, satelliitti-sivuston, joka on ensimmäiseksi rakennettu tukemaan Apollo 11 kuu tehtävänsä. Omaisuus, joka sisältää 160 hehtaarin prime kiinteistöjen Kalifornian maaseudulla Carmel Valley, on nyt yksityisomistuksessa, ja Lone Signal on kiinnitetty 30-vuotisen vuokrasopimuksen sen satelliittien laitteita.
Mutta Lone Signaali on kunnianhimoisempi tavoite. Jos nykyinen projekti kipinät tarpeeksi kiinnostusta ympäri maailmaa, yhtiö toivoo lopulta nostaa sellaista rahaa tarvitaan täysimittainen jatkuva lähetys projekti – vaivaa, että maksaisi arviolta 100.000.000 dollaria ja vaativat antennien kunkin pallonpuoliskolla.
“Ainoa tapa tehdä se olisi kiinnostusta yksityisen sektorin samalla tavalla kuin Space X on tuonut yksityistä sektoria avaruustutkimus”, sanoo Jamie King, Lone Signal toimitusjohtaja. Se on tavoite Lone Signal tekstiviestejä projekti: tuottaa massamarkkinoille kiinnostusta käsite kommunikoida ulkomaalaisten.
Kun Lone Signal sivusto julkaistu yleisölle maanantai-iltana, kuka tahansa voi lähettää yhden 144 merkin tekstiviestin ilmaiseksi. Sen jälkeen he voivat ostaa neljä “hyvityksiä” 99 senttiä, joka ostaa neljä tekstiviestejä.
Viestit ovat suunnatut Gliese 526, mahdollisesti asuttava aurinkokunnan joka on suhteellisen lähellä Maan.
Sen lisäksi tekstiviestit, jonka voi kirjoittaa millä tahansa kielellä, Lone Signaali samanaikaisesti lähettää viestin kirjoitettu binaarikoodina – kieli tietokoneet käyttävät kommunikoida – joka sisältää perusperiaatteet fysiikan. Ajatuksena on, että näitä periaatteita sovelletaan koko maailmankaikkeus ja ovat siten todennäköisemmin ymmärtää ulkomaalainen kuin vaikkapa tekstiviestin kirjoitettu Englanti.
Tämä viesti on kehittänyt astrofyysikko ja planeettojen tiedemies Michael W. Busch, tutkijana National Radio Astronomy Observatory.
Lone Signal n johtajat ovat monipuolinen joukko, joka sai yhdessä perustuu jaetun innostus mahdollisuus kommunikoida olentoja muilta planeetoilta. King on cofounder Rockstar Games, yrityksen takana bestseller “Grand Theft Auto”-sarjassa. Yhtiön muut tekijät ovat muotikuvaaja ja videopeli kehittäjä.
Ray Kurzweil, tunnettu hahmo teknologian yhteisö, joka on johtaja Engineering Google (GOOG, Fortune 500), annettiin jo pääsy sivuston ja jonottivat viestin. Siinä lukee: “Terveisiä Gliese 526 alkaen Singularity University. Kun saat tämän, meidän tietokoneet ovat tehneet meistä älykkäämpiä, paremmin ymmärtää sinua ja viisautta maailmankaikkeuden.”
Sivusto on muutamia mukavia ominaisuuksia. Käyttäjät voivat omistautua viestin toiselle ja seurata niiden viestejä, katsella reaaliajassa nähdä, miten pitkälle kukin on matkustanut. Sivuston kävijät voivat lukea muita viestejä, jotka on lähetetty. Lone Signal aikoo lähettää ajoittain sähköposteja käyttäjille, kun niiden viestejä osuma virstanpylväitä.
Johtajat eivät sano kuinka monta maksavia asiakkaita he tarvitsevat toiminnan pitämiseksi käynnissä. Nyt ainoa sijoittaja hanke on Greg Kadel, muotikuvaaja, joka ensimmäisenä haudottu idea yrityksen perustajia Pierre Fabre.
“Mielestämme olemme käynnissä erittäin laihalla seoksella, ja monet meistä todella työtä ilmaiseksi,” King sanoo. Hankkeen kulut ovat olleet päivittää laitteistoa Jamesburg, joita ei ollut käytetty vuosia, ja käynnissä kustannukset maksaa paikan päällä insinööri Jamesburg ja ylläpitää Lone Signal: n verkkosivuilla.
Haihatteleva hankkeelle ei voida ilman kriitikot. Jotkut pelkäävät, että lähettävät viestejä olentoja avaruudessa ei ehkä ole fiksu, koska emme tiedä temperamentti näiden avaruusolentojen, jos ne ovat olemassa. (Think “Independence Day”, eikä “E.T.”)
Mutta Long Signal huomauttaa, että olemme jo tehneet hyvää työtä yleisradio olemassaolomme.
“Tiedeyhteisö on hyvin tietoinen siitä, että olemme radioaaltoja, jotka ovat havaittavissa näillä etäisyyksillä 70 joitakin vuosia”, sanoo Jacob Haqq-Misra, joka toimii tieteellinen johtaja Lone Signal ja omistaa Ph.D. meteorologian ja Astrobiologian Penn State University. Tutka, TV, satelliitti, matkapuhelimet ja jopa kaupungin valot lähettävät signaaleja, jotka matkustavat avaruuteen.
“Tähtitieteilijät ja astrobiologists ja tutkijat ovat yksimielisiä siitä, että meidän sijainti ei ole salaisuus, jos joku haluaa näyttää meille”, hän sanoo.
Lone Signal vain haluaa antaa, että “hei, me olemme täällä!” majakka vauhtia.

Leave a Reply