Lone Jel célja, hogy küldjön “Hello!” tweets a földönkívüliek

Kíván fizetni, 25 cent, hogy küldjön egy tweet, hogy helyet a páratlan lehetőséget, hogy egy idegen lehet olvasni? Az alapítók Lone Signal remélem. A New York-i indítás egy új weboldal, amelyen keresztül bárki be üzeneteket is közvetítenek a csillag 17 fényévre van tőlünk.
Az üzeneteket küldött a legendás Jamesburg földi állomás, egy műholdas helyszínen, hogy először épült, hogy támogassa az Apollo 11 Holdra küldetését. Az ingatlan, amely magában foglalja a 160 hektárnyi elsődleges ingatlan a kaliforniai Carmel vidéki völgy, most magántulajdonban lévő, és a Lone Signal biztosította a 30 éves bérleti a műholdas berendezések.
De Lone jel egy ambiciózusabb célt. Ha az aktuális projekt szikra elég érdekes a világ, a vállalat azt reméli, hogy végül fel a pénze szükséges a teljes körű folyamatos átviteli projektet – annak érdekében, hogy a becsült költsége 100.000.000 $ igényelnek parabolaantennák minden féltekén.
“Az egyetlen módja, hogy az lenne, hogy érdeke a magánszektor azonos módon, hogy az X tér hozta a magánszektor a világűr felderítése,” mondta Jamie King, Lone Signal elnök-vezérigazgatója. Ez a cél a Lone Signal szöveges üzenetek projekt generál tömeges piaci érdeklődés a koncepció a kommunikáció külföldiek.
Amikor a Lone Signal honlapján indított a nagyközönség hétfő este, bárki képes lesz, hogy tegye egy 144 karakteres SMS ingyen. Ezt követően, akkor vásárolni négy “hiteleket” 99 cent, ami vásárol négy szöveges üzenetek.
Az üzenetek kerülnek sugárzott a Gliese 526, potenciálisan lakható naprendszer viszonylag közel a Földhöz.
Amellett, hogy a szöveges üzenetek, amelyek bármilyen nyelven, Lone Signal egyidejűleg küld egy üzenetet írt bináris kód – a nyelvet számítógépek kommunikálni – amely tartalmazza az alapvető elvek a fizika. Az ötlet az, hogy ezek az elvek az egész univerzumban, és így nagyobb valószínűséggel kell érteni egy idegen, mint, mondjuk, egy szöveges üzenetet angolul íródott.
Ez az üzenet által kifejlesztett asztrofizikus és a bolygó tudós Michael W. Busch, egy fickó a National Radio Astronomy Observatory.
Lone Signal vezetői egy sokszínű csomó, aki együtt van alapja a közös lelkesedés a lehetőségét, kommunikáció lények más bolygókon. King egy társalapítója Rockstar Games, a cég mögött a bestseller “Grand Theft Auto” sorozat. A cég másik alkotók közé tartozik a divatfotós és a videojáték-fejlesztő.
Ray Kurzweil, a jól ismert alakja a tech közösség, aki igazgatója mérnöki Google (GOOG, Fortune 500), kapott korai hozzáférést a helyszínen, és sorban egy üzenetet. Így hangzik: “Üdvözlet a Gliese 526 a Singularity University. Ahogy megkapja ezt, a számítógépek tették számunkra okosabb, hogy jobban értem, és a bölcsesség az univerzumban.”
Az oldalon van néhány ügyes funkciókat. A felhasználók ajánlom üzenetet valaki másnak, és a pálya az üzenetek, nézni valós időben, hogy meddig az egyes utazott. Webhely látogatói olvasni más üzeneteket küldtek. Lone Jel tervezi, hogy elküldi a mozikban, amikor a felhasználók az üzeneteik hit mérföldkövek.
A vezetők nem mondanám, hány fizető ügyfeleket, hogy be kell tartani a művelet fut. Most, az egyetlen befektető a projekt Greg Kadel, a divatfotós, aki először kikelt az ötlet cég társalapítója Pierre Fabre.
“Úgy gondoljuk, mi fut a nagyon sovány műveletet, és sok közülünk ténylegesen dolgozik ingyen,” King mondja. A projekt költségeit is tartalmazza a frissítést, hogy a berendezés Jamesburg, amelyet nem használnak évek, valamint a folyó költségek a kifizető egy helyszíni mérnök Jamesburg és fenntartása Lone Signal honlapján.
A felhőkben járó projekt nem nem kritika. Vannak, akik attól tartanak, hogy üzeneteket küld a lények a világűrben lehet, hogy nem okos, mert nem tudjuk, hogy a temperamentum e földönkívüliek, meg kell, hogy léteznek. (Think “Függetlenség napja,” helyett “E. T.”)
De hosszú jel utal arra, hogy mi már jó munkát végzett a műsorszolgáltatás létünket.
“A tudományos közösség jól tudja, hogy mi már továbbítására rádióhullámokat, amelyek kimutatható ez a távolság 70 néhány éve,” mondta Jacob haqq-Misra, aki szolgál kutatási igazgatója Lone Signal és Ph.D. A meteorológia és astrobiology a Penn State University. Radar, TV, műholdas, mobiltelefonok és még a város fényei bocsátanak ki jeleket, hogy az utazás az űrbe.
“A csillagászok és asztrobiológusok és a tudósok egyetértenek abban, hogy a hely nem titok, ha valaki azt akarja, hogy vizsgálja meg a számunkra,” mondja.
Lone jel csak azt akarja, hogy azt a “szia, itt vagyunk!” Beacon egy lökést.

Leave a Reply