Kan Microsofts Kinect omsider levere til gamere?

Alt om Xbox Ens nye og forbedrede Kinect kamera lyder fantastisk.

Det har en større synsfelt, hvilket betyder, at det vil arbejde i mindre rum. Den kan registrere de mest subtile bevægelser, ligesom rotation dit håndled. Det kan endda fortælle dig din puls ved at læse farveændringer i dit ansigt.
Mulighederne for, hvordan disse funktioner kan finde deres vej ind i spil er uendelige. Men vi alle følte på samme måde for fire år siden, da Microsoft (MSFT, Fortune 500) introducerede den oprindelige Kinect og lovede næste niveau gaming fri for controllere.
Hvad skete der? Det viste sig, at Kinect hardwaren ikke var helt så avanceret som vi troede.
Alle vores stuer var for små til virkelig at arbejde godt sammen med Kinect. Og Kinect ankom i slutningen af ​​Xbox 360 livscyklus. Selv hvis udviklerne ønskede at bygge deres største titler omkring teknologi (hvilket de ikke gjorde), der var ingen måde Microsoft kunne få sin nye hardware i hænderne på sine eksisterende spillere inden for en rimelig tidshorisont.
Så vi fik en skuffende Kinect spil efter den anden. Der var et par højdepunkter, såsom “Dance Central” og “The Gunstringer”, men hvad vi for det meste fik var fitness trackere og uundgåelige letdowns ligesom “Kinect Star Wars.”
Men nu Microsoft er lovende, at alt er anderledes med den nye Kinect og Xbox One. Marketing execs fremviste nogle pæne stemmekommandoer tricks, og påpegede, at Kinect vil være en obligatorisk del af konsollen fra dag ét. Ingeniører kapret hvordan de har behandlet alle de oprindelige Kinect mangler.
Alt lyder fantastisk. Alt ser godt ud. Men vi ved stadig ikke, om der vil være nogen fantastiske spil til Kinect.
Kun få spil var fremvist på sidste uges Xbox One. Og ikke en enkelt bygherre – ikke engang én fra Microsofts egne studier – lovede en stor idé til den nye Kinect.
Jeg spurgte Andrew Wilson, leder af EA Sports, om hans tanker om Kinect, og EA fremtidige planer for Kinect. Jeg endte med lidt mere end en dåse svar om hvor imponerende hardware er og en vag løfte om, at EA (EA) spil vil gøre brug af teknologien i fremtiden.
Jeg har også talt med Yusuf Mehdi, manden til opgave at markedsføre Xbox One, om dette. Ikke engang han ville gå så langt at sige, at de store spil ville gøre betydelige brug af Kinect, men han tror, ​​den nye Kinect vil supplere traditionelle gameplay mere regelmæssigt.
Et eksempel han forestillede var Kinect kamera spore din torso hælder til venstre eller højre, når du spillede med en controller i hånden, eller påvise og integrere handling fra det omgivende miljø, ligesom nogen walking op bag dig, mens du spiller.
Men er at have den rigtige hardware på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt virkelig nok til at lokke udviklere? I betragtning af de store budgetter, høje forventninger og stramme deadlines, at de store Game Studios kører på, er det ikke svært at forestille sig dem vælger komfort i den velkendte, i stedet for at begive sig ud i Kinect ørkenen hvor truslen for fiasko er håndgribelig.
Der er indie udviklere, hvis ry for at være sande innovatorer er vokset i løbet af de seneste par år. De ville synes som den perfekte gruppe retten for Kinect-centreret gaming. Men fra lyden af ​​det, er Microsoft så koldt som nogensinde på ideen om indie spil på Xbox Én platform.
Det betyder, at ansvaret for at skubbe Kinect gaming frem kan falde holdent på skuldrene af Microsofts egne in-house udviklere.
Nintendo har gjort dette i årenes løb, med et godt eksempel ved indførelse af radikalt nye måder at gaming. Selvom dette arbejdede ud bedre på sin håndholdte DS-enhed end Wii, Nintendos egne spil forudsat en plan for andre udviklere på udkig efter ideer til, hvordan du bruger hardware.
Det kan være tid for Microsoft at låne en side fra Nintendo playbook og gøre det samme. Ellers kan vi aldrig få at afgrøde af cool spil, der virkelig tager fuld fordel af Kinect.

Leave a Reply