Jaguar klasszikusok menedéket Coventry

Figyelemre méltó, mivel fontos az örökség a prémium autóipari márka, ez hiányzott egy, mivel 2012, így a több száz figyelemre méltó autó ez vallásilag fenntartja sem szorul a sarokban egy Warwickshire autó múzeum, vagy zárt ajtók mögött.

A Jaguar Galéria a Coventry Transport Museum bizonyos szintig felé rögzítés ezt. A high-end elhelyezésre Coventry virágzó auto Heritage Center, kevesebb, mint egy mérföldre a Jaguar globális HQ, azt a közönség is újra látni a klasszikus D-típusok, E-típusok, a XKSS és XJ220 – ingyen.

Jellemzően a Jaguar, szállítások történtek stílusban. Az autók tömegbe egy vidéki szálloda és hajtották a rendőri kísérettel konvoj a központ Coventry, ahol több száz bámészkodók gyűlt össze a tűző napsütésben a preview. A D-Type önmagában gyakorlatilag megfizethetetlen, és becslések kapcsolatos együttes értéke a kijelző volt a több tízmillió fontot.

Miért, akkor már Jaguar örökség volt hajléktalan? Híres alap öt évtizede, a Browns Lane üzem, eladták a Ford, a Jaguar korábbi tulajdonosa, a lakhatás fejlesztők 2007. A helyszíni Heritage Center kapott végrehajtást felfüggesztheti tavaly, amikor zárva van némi nyugtalanságot. Olyan lenne, mint a Henry Ford Múzeumban záró Dearborn, Michigan. Csak most már Jaguar kezdett helyes dolgokat.

Míg szép a kivitelezése, Jaguar új ásatások nem önálló Örökségi Központ – és a márka ilyen törzskönyvvel, hogy hiánya szembetűnő. BMW költött $ 200 épület BMW Welt, a templomba, hogy én Münchenben, Németországban. A Mercedes-Benz múzeum Stuttgart, a világ legnagyobb önálló autós múzeum, állítólag költsége több mint $ 190m. Még sportautó Porsche költött $ 130m annak Stuttgart Múzeum.

“Az örökség jövőnk”, mondta Jaguar / Land Rover vezérigazgatója Dr. Ralf Speth a megnyitón a Jaguar Galériában augusztus 1. A puszta jelenléte a rendezvényen, valamint, hogy a tervezés fő Ian Callum, jelezte, hogy komolyan a cég vesz az ügyet. Bizonyára, akkor Jaguar világ nem messze?

Leave a Reply