Jaguar klassikoita mennä suojaan Coventry

Merkillistä, kun otetaan huomioon perintö palkkio automerkki, se on ollut yksi vuodesta 2012, jolloin sadat merkittävä autoissa uskonnollisesti ylläpitää joko taka nurkkaan Warwickshiren automuseo tai piilossa suljettujen ovien takana.

Jaguar Gallery Coventry Transport Museum menee jossain määrin vahvistaa tämän. High-end installaation Coventryn kukoistava auto Heritage Center, joka sijaitsee alle kilometrin päässä Jaguar maailmanlaajuinen HQ, tarkoittaa yleisö voi jälleen nähdä Classic D-tyypit, E-tyypit, XKSS ja XJ220 – ilmaiseksi.

Tyypillisesti Jaguar, toimitukset tapahtuivat tyyliin. Autojen koottiin massaksi on maan hotelli ja ajettiin poliisin saattajan saattuetta keskelle Coventry, jossa sadat katsojia oli kokoontunut paahtava auringonpaiste esikatselu. D-Type yksin tehokkaasti korvaamaton, koskevia arvioita ja kollektiivinen arvosta Esillä oli kymmeniä miljoonia puntia.

Miksi sitten on Jaguarin perintöä olleet kodittomia? Sen kuuluisa pohja viisi vuosikymmentä, Browns Lane tehdas myytiin Ford, Jaguar entinen omistaja, rakennuttajat vuonna 2007. Paikan päällä perintö keskus sai täytäntöönpanon lykkäämistä, kunnes viime vuonna, jolloin se suljetaan noin levottomuutta. Se olisi kuin Henry Ford Museum sulkeminen Dearborn, Michigan. Vasta nyt on Jaguar alkanut oikeita asioita.

Vaikka kaunis sen toteuttamista, Jaguarin uusi kaivauksilla ole erillistä perintö keskus – ja brändin niin sukupuu, että poissaolo on silmiinpistävää. BMW käyttänyt $ 200m rakennus BMW Welt, sen temppeli itse Münchenissä, Saksassa. Mercedes-Benz-museo Stuttgartissa, maailman suurin itsenäinen automuseo, kuulemma maksaa yli $ 190m. Vaikka urheilu autonvalmistaja Porsche käyttänyt $ 130m sen Stuttgart Heritage Museum.

“Vuonna perintö on tulevaisuutemme”, sanoi Jaguar / Land Rover toimitusjohtaja tohtori Ralf Speth avajaisissa Jaguar Gallery 1 elokuu Hänen läsnäolonsa tapahtumassa, yhdessä, että muotoilun päällikkö Ian Callum, osoitti kuinka vakavasti yritys vie asia. Varmasti sitten, Jaguar Maailma ei voi olla kaukana?

Leave a Reply