IPO Facebook gjeneralët kanë lënë pas një viti

July 17, sipas raporteve të medias të huaj, nga Facebook majit 2012 mbi ofertë publike fillestare (IPO) ka qenë në vitin e kaluar, disa prej talenteve të lartë tani Facebook është lënë.

Shumë kompani kanë ndodhur në këtë rast, pasi këta punonjës vendosi të largohet dhe për të marrë përfitime të plota të mbajtjes programit punonjës, ata do të largohen. Befasi, këto geniuses do të shkojë në shkallë të vogël kompanitë e palistuara, si Facebook ka disa vjet më parë ka një potencial të madh.

• Gowalla themelues Josh Williams (Josh Williams), sepse kompania fituar nga Facebook për t’u bërë një anëtar, dhe shërbeu si menaxher i produktit. Tani po largohet, dhe tjetër ai nuk bëri të ditur shumë informacion. Është raportuar se Williams mund të krijojë një kompani e re start-up.

Sipas raporteve AllThingD, Instagram shefi projektuesi Tim • Von • Damien (Tim Van Damme) do të ndjekë ish-inxhinier Facebook Osorio • Cuervo (Soleio Cuervo) dhe Las Mousse • ​​Anderson (Rasmus Andersson) i ritmi, duke lënë Facebook për t’u bashkuar me Dropbox.

Një tjetër drejtuesit Facebook njoftoi gjithashtu skemën e pensionit, Facebook North American drejtori i shitjeve • Tom Alex (Tom Arrix) punoi shtatë vjet pas pushimit, por ai nuk e ka shpallë destinacionin e ardhshëm. Përveç kësaj, zhvillimi drejtor i marketingut • Ge Sidun Ademi (Adami Gerston) dhe kreu i dizajnit markë globale • Paul Adams (Paul Adams) ka mbetur gjithashtu.

Edhe pse nuk është një shumë e talenteve Facebook, për shembull, Shirley • Sandberg (Sheryl Sandberg) është ende duke punuar, edhe pse ajo ka qenë kohët e fundit shitur një shumë të aksioneve; • Ka Instagram Kevin Strom (Kevin Systrom) dhe Drop. io themeluesi Sam • Lessing (Sam Lessin). Facebook kohët e fundit u emërua kompaninë më të mirë teknologji për të punuar për numrin një, kështu që ju duhet ende të ketë një shumë njerëz për t’u bashkuar, por ndryshe nga eksodit aq e qartë.

Tumblr, një tjetër kompani të teknologjisë përjetuar edhe një eksod të madh të talenteve, situata është shumë e ngjashme dhe Facebook. Për të shpenzojë 1100000000 $ në Yahoo pak javë pas fitimit të saj, ajo humbet • Mediat Drejtor Mark Courtney (Marku Coatney) dhe drejtor kreativ Jakobi • Bi Jiani (Jakobi Bijani).

Leave a Reply