Internett lovgivning er forventet å gå inn i neste fem-års lovgivende plan

I går ettermiddag, betrodd av Statsrådet turistinformasjon, Chinese Academy of Social Sciences Eksperter sammenkalt av Internet lovgivende saker forum på Kinas Internett lovgivende saker står overfor Internett lovgivende prinsipper, ble den grunnleggende strukturen av Internett lovgivende system og andre spørsmål diskuteres. Ekspertene viste at informasjonen ovenfor, personlig informasjon beskyttelse og spam eksperter regulatoriske spørsmål er også i fokus i diskusjonen.
Det kinesiske folks Universitetet Law School professor Liu Pin Xin mener at fremtiden Internet feltet har fire juridisk haster introduksjon: Electronic Evidence Act, nettverkssikkerhet metoden, nettverk gjeldende lov og personlig informasjon personvernlovgivning.
Kinas Internett-spesifikasjonen som starter i 1993. I nesten 20 år med utvikling, Internett lovgivning på området viser en “topp lov mindre, lavere avdelingsnivå regler og mer” situasjon. Foreløpig rangeres høyere i Internett-feltet, kan kalles “lov” bare to: den nasjonale folkekongressen i 2000 kunngjort den “Om Internet Security beslutning” i 2004 kunngjort den “elektronisk signatur lov.” Og det er mer enn 800 avdeling forskrifter, som fragmentering, de mer tverretatlig regler eller konflikter mellom og straffe lav. I mellomtiden, den eksisterende Internett regulerende lovgivning også viser sterke fargeegenskaper.
I denne forbindelse, langsiktige satsingsområder elektroniske bevis liupin ny visning, Kinas Internett-lovgivning feil i dette, hersker det meste av akuttmottaket internett ble født, og noen avdelinger regulering også bli instituttledere prestasjoner, mangler globale Internett lovgivning en enhetlig lov. I mellomtiden eksisterende regelverk nedfelt Internett “kontroll innholdet, beskyttelse av rettighetene mindre” Internet lovgivning som påvirker opinionen har blitt en av årsakene harme.
Liu sa de nye produktene, for å få flere folk på internett for å forstå lovverket bør “til å tro, redusere regulatoriske lover å øke beskyttelsen av rettighetene kravene i forhold til det offentlige, særlig vern av rettighetene til ytringsfriheten.”
“Den tidligste 2003 Zhongbanfa 27. til høringsutkastet sa,” Information Security Law “, et tiår senere, og nå er fremdeles under diskusjon. MIIT år om varamedlemmer fått minst en tidel av bevegelse og informasjonssikkerhet lov relatert Og hvert år vi har samme ordlyd for å svare ‘Anbefalingene er basert på mange års forskning fra varamedlemmer, håper noen oppmerksomhet, seriøs svar.’ varamedlemmer i endring, men dette lovforslaget vil motta hvert år. “China Academy of Electronics and Information Security Venstre Xiao-dong, vice president, sa på forumet, til lovgiver vurdere fremveksten av nye problemstillinger, men også innse at mye av problemene ikke bare gjennom lovgivning og lov kan løses.
Konturene av Beijing Normal University Law School professor mener at dagens lovgivning av de største mytene om internett er at “på Internett den lovgivende felt, ikke et problem inn i en sak, men vi var egentlig ikke et problem inn i en sak.” Mr Liu sier, kan forstås ut fra følgende tre aspekter av Internett lovgivning.
Først, er Internett den virkelige verden, “shine verden,” de fleste av de eksisterende sedvanerett tilgjengelig på Internett, uavhengig av online og offline. Sekund, den lokale synspunkt, har de grunnleggende reglene er etablert under forutsetning av en liten del av innholdet må være hensiktsmessig endret eller rettslig tolkning av mindre endringer for å tilpasse seg de nye endringene. Tredje, utvikling av praksisen av Internett, vises loven virkelig blank trenger bare å vurdere å supplere øker. Men bare en meget liten del av en slik andel.
For Internett lovgivende trender, forum, fra forskningsinstitusjoner, universiteter og forskere, advokater, har representanter fra næringen uttrykt ulike syn.
Skisserer som fra prinsippet om teknologinøytralitet se, er Internett brukerens informasjon i seg selv brukes for sosial kommunikasjon og levering. I en tid med store data, bruker informasjon samles og bruk er uunngåelig, er brukerens preferanser informasjon fortsatt gunstig for både bedrifter informert. Derfor ligger vern av personlige opplysninger sikkerhet ikke forhindre lekkasje av informasjon, men for å beskytte fornuftig bruk av informasjonen, for å hindre misbruk. Dette trenger for å håndtere informasjon beskyttelse og utnyttelse av balanse. Misbruk mest konsentrerte uttrykk i spam, falsk identitet, invasjon av personvern. Fremtidig vern av personlige opplysninger til en rettslig regelbasert, oppmuntre private rettigheter.
“Internett innen lovarbeid bør behandles annerledes Personal Information Protection Act representerte en fundamental lov lovgivende prosessen bør bli fremskyndet.” The State Council Development Research Center, GAO Shi Ji på forumet antydet at «noen lover med lovgivende rettslig miljø, rettssikkerhet konsept å fortsette, kan du vente. virtuelle verden og den virkelige verden så snart som mulig en klar juridisk forhold. “

Leave a Reply