Internet lainsäädännön on määrä tulla ensi viisivuotisen suunnitelman

Eilen iltapäivällä, joille valtioneuvoston tiedotustoimiston, Kiinan yhteiskuntatieteiden akatemian Asiantuntijat koolle Internet lainsäädäntökysymyksissä foorumi Kiinan Internet lainsäädäntöön liittyvistä kysymyksistä tällä hetkellä Internet säädettyihin periaatteisiin, perusrakenne Internet lainsäädäntöjärjestelmään ja muista kysymyksistä keskusteltiin. Asiantuntijat paljasti, että edellä mainitut tiedot, yksityisyyden suojaan ja roskapostin asiantuntijat sääntelyyn liittyviä kysymyksiä ovat myös keskusteluissa keskitytään.
Kiinan kansan yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan professori Liu Pin Xin uskoo, että tulevaisuudessa Internetin alalla on neljä oikeudellinen kiireellinen käyttöönotto: Electronic Evidence Act, tietoturvan menetelmä, verkon oikeuspaikkasäännöt tietojen ja henkilötietojen suojaa laki.
Kiinan Internet erittely vuodesta 1993. Lähes 20 vuotta kehitystä, Internet lainsäädännön alalla näyttää “top lain vähemmän, pienempi osastojen säännöt ja” tilanteen. Tällä hetkellä sijoitus korkeampi Internetin alalla, voidaan kutsua “laki” vain kaksi: kansankongressin vuonna 2000 julkaistava “Tietoja Internet Security päätös” vuonna 2004 julkaistava “sähköinen allekirjoitus laki.” Ja on yli 800 osasto määräyksiä, hajanaisuus, enemmän rajat osastojen sääntöjen tai ristiriidat ja rankaisee alhainen. Samaan aikaan nykyinen Internet säätelevä lainsäädäntö myös vahvassa väri ominaisuuksia.
Tältä osin pitkän aikavälin painopistealueita sähköisiä todisteita liupin uuden näkymän, Kiinan Internet lainsäädäntö virheitä tässä, suurin osa päivystykseen säännöt Internet syntyi, ja jotkut osastot asetuksen tullut myös osastopäällikön saavutuksia, maailmanlaajuinen Internet lainsäädäntö puuttuu yhtenäinen laki. Samaan aikaan nykyisten säännösten kirjattu Internet “ohjauksen sisällön oikeuksien suojelua vähemmän” Internet lainsäädäntö vaikuttaa yleinen mielipide on tullut yksi syy kaunaa.
Liu sanoi uusien tuotteiden, saadakseen enemmän ihmisiä Internetissä ymmärtää lainsäädännön pitäisi “luulemaan, vähentämällä sääntelyä lakeja lisätä oikeuksien suojelua koskevat vaatimukset yleisön ja erityisesti oikeuksien suojelu sananvapauden.”
“Aikaisintaan 2003 Zhongbanfa 27. laatimaan asiakirjan sanoi,” Information Security Law “, kymmenen vuotta myöhemmin ja nyt keskustellaan vielä. MIIT vuonna noin varajäseniä sai vähintään yksi kymmenesosa liikkeen ja tietoturva liittyvä säädös ja joka vuosi olemme samaa sanamuotoa vastata “suositukset perustuvat vuoden tutkimukseen varajäseniä, toivottavasti jonkin verran huomiota, vakavia vastaus.” varajäsenet muutos, mutta tämä lakiesitys saavat vuosittain. “Kiina Academy of Electronics and Information Security Vasen Xiao-dong, johtaja, sanoi foorumissa, lainsäätäjä harkitsemaan uusien kysymysten, mutta myös ymmärtää, että paljon ongelmia ei vain lainsäädäntöä ja voidaan ratkaista.
Ääriviivat Beijing Normal University Law School professori uskoo, että nykyinen lainsäädäntö suurimmista myyteistä Internet on, että “Internetissä lainsäädännön alalla, ei ongelma tulee kysymys, mutta emme olleet oikeastaan ​​ongelma tulee ongelma.” Liu sanoo, voidaan ymmärtää seuraavat kolme osa Internet lainsäädäntöä.
Ensinnäkin Internet on todellinen maailma, “loistaa maailman” suurin osa nykyisen yhteisen lain Internetissä, riippumatta online-ja offline. Toiseksi paikallisen näkökulmasta perussääntöjä on perustettu lähtökohta pieni osa sisältöä on asianmukaisesti muutettu tai oikeudellinen tulkinta pieniä muutoksia sopeutua uusiin muutoksiin. Kolmanneksi kehittäminen käytännön Internet, laki näyttää todella tyhjä vain täytyy harkita täydentämällä kasvaa. Mutta vain hyvin pieni osa tällaista osuutta.
Internet lainsäädännön uudet suuntaukset, foorumi, tutkimuslaitosten, yliopistojen ja tutkijoiden, asianajajien, teollisuuden edustajat ovat ilmaisseet erilaisia ​​näkemyksiä.
Hahmotellaan, että vuodesta teknologisen puolueettomuuden periaatetta nähdä, Internetin käyttäjän tiedot itse käytetään sosiaaliseen viestintään ja toimitus. Aikakaudella big data, käyttäjän tietoja kerätään ja käyttö on väistämätöntä, käyttäjän mieltymyksistä tiedot on vielä hyötyä sekä yrityksille tietoa. Siksi henkilötietojen suojan turva on estää tietojen vuoto, vaan suojella kohtuullisen käytön tietojen väärinkäytön estämiseksi. Tämä täytyy käsitellä tietojen suojaaminen ja hyödyntäminen tasapainon. Väärinkäytöstä eniten keskittynyt ilmaisu roskapostin, fake identiteetti, yksityisyyden loukkaus kysymyksiä. Tulevaisuuden suojaa henkilökohtaisia ​​tietoja oikeudellisen sääntö-, kannustamalla yksityisiä oikeuksia.
“Internet alan lainsäädäntötyötä tulisi kohdella eri tavoin Personal Information Protection Act edustaa peruslaki lainsäädäntöprosessin olisi nopeutettava.” Valtioneuvoston Development Research Center, GAO Shi Ji klo foorumi ehdotti, että “jotkut lait lainsäädäntövaltaa oikeudellista ympäristöä, oikeusvaltion käsite edetä, voit odottaa. virtuaalimaailman ja reaalimaailman mahdollisimman pian selkeän oikeudellisen suhteen. “

Leave a Reply