Internet boble, ikke-beast, er en “national skat”

Titanium Media Bemærk: Internet-branchen, selv om det ikke er direkte forbundet med de traditionelle industrier, men er faktisk opstod i processen med udvikling af traditionelle industrier fortsætte med at akkumulere, beløber sig til en kvalitativ transformation. Selvom internettet industrien ikke er direkte bodiless traditionelle industrier, men allerede dialyse til traditionel én, to, tre industrielle aspekter, selv med “wash senen cutting pulp” til at beskrive, og heller ikke en overdrivelse.

Forfatteren Wenchi, hans “offshore” perspektiv på det 21. århundrede, tidevandet af Internet økonomi, en kinesisk Internet sektors præstationer, og hans kinesiske internet-branchen tænker. Ganske imponerende.

Wenchi, sagde:
Jeg elsker dot com klassen tema, som regel titanium medierne ofte læse artiklen. I Hong Kong, fodrer medierne seks måneder, de fleste af skriveprocessen og den finansielle klasse netværksrelaterede kommentarer. Bidrag håber at dele med venner over den kinesiske udenlandske synspunkt.

Læs Påmindelse: Forfatter grammatik vaner kan være lidt forskellige fra vores sædvanlige kontakter, men påvirker ikke læsning. For eksempel nævnes i teksten af ​​”dot com” det er, hvad vi kalder “Micro Internet”, eller direkte forstået som “Internet” kan.

Kina Venture hjem et par dage før overskriften “Ma Liang Wengen at transcendere …… Baidu Robin Li, den anden rigeste mand i Kina”, for at være ærlig, for mig denne nye økonomi troende er ikke overraskende. Da livet er en stor trend digitalisering, networking gigantiske rigdom klassementet forud for de traditionelle industriens giganter, er naturligvis et spørgsmål om tid. Selvfølgelig, sådan en henvisning til den rolle, af indre rigdom listen altid ender private chefer. Statsejede økonomi, har undergrundsøkonomien i Kina ikke tælle feltet.

Trods dette er der stadig flere bankmand eftermiddag at dele nyheden, og igen spørger mig “Har du dot com boblen toppede, sprængning Omen” og så videre, så andre beviser samt “Nasdaq højder nærmer årtusinde Alibaba Ultimate Listing Betyder det, at Facebook IPO markedet til at gentage fejl “og så videre.

Oprindeligt irrelevante ting, disse gamle skole, som var en mærkelig logik og tvang komme sammen, for at “bevise” deres traditionelle opfattelse, folk meget ubehageligt. Den første støtte kolonne og sandsynligvis også kender forfatteren er dot com økonomi fans, så subjektive holdning er uundgåelig.

Men stadig ønsker at benytte denne lejlighed til at drøfte den aktuelle situation. Hvad den såkaldte boble situation? Betyder det, at der er en boble snart briste? Hvorvidt det vil forårsage et styrt burst?

Se udviklingen i Internet-lagre seneste seks måneder, er der da også klart begreb spekulation. Elleverandører, mobiltelefon spil, online betalt indhold netselskabet ydeevne meget imponerende.

Der er begrebet elleverandører, drage fordel af Alibaba IPO (eller Yahoos første kvartal indtjening oplyses nettoresultat sprang tre Alibaba nyheder), hvis ikke vildledende pit for at McCaw (MCOX US), at der over Gas begreber som Groupon (GRPN US) har en stor prisstigning.

Mobile netværk spil, da mikro-kanal snart nået det chok forårsaget af socialt spil, forud for en større konsolidering i branchen, så der er den nylige overtagelse af Baidu på 91 radio astronomiske begivenheder. Premium selvfølgelig vanvittigt, men når du forstår frygten bag skyldes Baidu i mobile netværk æra permanent flytter ud af springet off the wall, samt deltage i at byde Alibaba bag en scene, vil jage priserne forstår frustrationen bag mere end vanvid.

Så bagefter virkelig nyde godt af anskaffelsesprisen, foruden grand indgangen platform spil (Game USA), andre mobile gaming lagre faktisk rolig. Igen i år aktiekursen rally fortsatte præmie online udbydere af indhold, såsom Netflix (NFLX US), musik som (300104 CH) og så selvfølgelig, der vil gavne deres nye forretningsmodel viste sig at blive accepteret af offentligheden efter den høje vækst effekt, som med Tencent 2006 efter en lang lang Jeg har set den samme.

Hvis udførelse siden 2008 arbitrært tolkes som høj værdiansættelse boblen brast, så hvad gælder også for denne skum til at frygte, eller endda forstået som produktet cyklus er mere passende. Mange mennesker forstår ikke, at en varm dot com dot com boblen og arten af ​​det nye årtusinde har været anderledes.

Tiderne har ændret sig, da den lille nørd har forvandlet til offentligheden hjemmebrugere, en stor base platform for netværk aktier med forbrugernes lagre er ikke anderledes, og endnu mere nyde den naturlige monopol effekt. Og takket være fokusering effekten af ​​nettet, en ny forretningsmodel, så længe der er tilstrækkeligt bevis for klistret kan du også hurtigt fyrig phoenix Liaoyuanzhishi rentable, nogle gange indkomsten er baseret på traditionelle industrier til at vinde (eller mere på grund af den manglende konkurrence tidligere generation af netoperatører på markedet) markedsandel, så nogle mennesker tror, ​​det er ikke nødvendigvis selve kanten af ​​den begrænsede eller ikke er bæredygtig.

Så Facebook børskursen, kan forstås som anvendelse af asymmetrisk information mekanisme, for at finde offentlige investorer pumpet, men ikke kan sidestilles dot com boblen brast, fordi de ikke har et år til at vende elleverandør Relay sociale netværk, og nu nettet er baseret Staple derfor kan efterfølgende investorer se meget mere ekstreme end den cyklus af vekslende hvid vilkårlige kollektiv shuffle.

Bare se på denne ene, i virkeligheden, ikke alle Internet bestande i næsten alle vind og vand, blot nogle få eksempler, er der ingen handling Renren (RENN US) er faldet, flytning mod vinden Sina (SINA US ) middelmådig, men ud af tabet haze Youku (Yoku US) som vaklende. Jeg beder ikke irrationelle JiQuanShengTian, ​​men også om, hvad det dot com boblen brast boblen?

Amerikanske løs monetære forhold, brændstofpåfyldning dot com boblen, potentielt farlige: aktivmarkeder

Må ikke enig med den nuværende såkaldte dot com boblen, betyder ikke, at usete fremtidig potentiel fare.

Jeg spørger, hvordan aktivboble blev oprindeligt dannet? Svaret er oversvømmet med likviditet, lav rente miljø kombineret med en blomstrende, lave transaktionsomkostninger og investeringsmål. Hvis den nye økonomi boble, så er du nødt til at tilføje en troværdig nye ting (om det er ny teknologi, produkter eller nye regnskabsregler produkt).

Det nuværende marked miljø er dannet med årtusinde før dot com boblen er noget lignende, og derefter vende tilbage til den amerikanske hovedstad den østasiatiske finanskrise, markedet og fordi LTCM hændelse Fed sænke renten for at gøre rigelig likviditet, sagen med en gåtur i spidsen for de gange begrebet I denne forbindelse på vejen ind i den magiske dot com. Er det ikke dagens marked miljø, rigelig likviditet i emerging markets begyndte at fryse, Shen sygdom ikke spille traditionelle industrier, teknologi bestande blomstrende forhold gør?

Alle lidt af deja vu. Selvfølgelig var det også optimistisk, at rentabiliteten af ​​de eksisterende netværk aktier er understøttet, og nogle endda kontanter omfangsrig, vil det ikke gentage fejlene fra deres forgængere brænde ihjel. Selv om dette argument har sin sandhed, men de tilsyneladende glemt alle disse år, hvor mange virksomheder undervurderer værdien af ​​privatisering afnotering at gentage sig selv. Kan ansvarligt sige, at i de seneste fem år, lærte jeg, hvad det betød at have nogen gæld “Living Dead” – aktier handlet tørret til under cash per aktie og ingen til at gøre den overtagne virksomhed. For mig er den virkelige støttenetværk virksomheds aktiekurs, altid kun omsætningsvækst.

Et af Ma husholdning færdigheder Midas touch i sit koncept for markedsføring. Layout lader være hår så længe, ​​friste appetit af alle investeringsbanker, som intet mere end at tiden er moden til at sælge en Mighty pris. Jeg fandt, at Ma forretningskoncept er virkelig meget “orientalske”, imponerede ham i et interview med Charlie Rose, den store snak om at beskytte kundernes interesser vigtigere end arbejdstagernes interesser, kundernes fordel overgår investorernes interesser er vigtigt, at investorerne er mindst med virksomheder tidevandet over vanskelighederne og så videre.

Afslutningsvis vil de anslåede offentlige aktionærer ikke deltage i fundraising end hans rookie logistik planer, eller Paypal planer om at undergrave en vigtig finansielle sektor. Og disse store projekter vil ikke følge alle flov Alibaba koncernens samlede marked.

Så jeg vurderer, at da investeringsbanken underwriting syndikat lad Alibaba viste pris (undskyld, 80 – 10 milliarder dollar værdiansættelse kan lyde højt, men værdiansættelsen af ​​PE30 gange, uanset hvor høj fugtighed regnskab, i forhold til den oprindelige Alibaba.com 100 gange, jeg tror vi skal ikke tilfredsstille appetit). Så jeg deler kursudvikling efter notering af nogle Facebook-lignende Yichujikui synspunkter som nogle forbehold. Alibaba nylig tyet til tricks udmattelse lyseste blænde øjet, gætte for nogle mennesker, kan Youku stil aktiekurser være mere velegnet til deres behov.

Dot com boblen var den eneste positive betydning for samfundet som helhed med skum

Konspirationsteori færdig, siger utaknemmelig sandhed. Aktivbobler som et biprodukt af den kapitalistiske model, der stammer fra den kollektive grådighed og frygt er ikke rationelle sind er dvælende menneskelig svaghed forstørret.

Men det er også fordi der er en boble økonomi, det menneskelige samfund i en meget kort periode med henblik på at færdiggøre udlægning af jernbanenettet, petroleum forbrændingsmotor udvikling, elektronisk kommunikation teknologi og andre banebrydende teknologi revolution. Det kan siges, uden risiko for spekulation, der kæmpede for at bringe kapacitetsudvidelse, der er mange teknikker til at forbedre det levende ansøgningsprocessen til at være meget ventetid.

Derfor, med hensyn til den rene aktivboble spil, selv om de samme manøvrer involvere en masse rigdom og skøre tragikomedie, indirekte følge af fremme af produktive kvalitativ forandring. Denne “bivirkning” er formentlig aldrig fast ejendom boble. Ikke indebærer de fornødenheder plus omkostninger – husleje eller prioritetslån, kan teoretisk immune individer maksimere valg snarere end “tvunget til at deltage.”

Ligesom Ali Baba startet for at opfylde de resterende skatten opført finansielle innovation skirmish, selvom bankens “trussel” gimmick end noget andet, men det gør en gang forbigået fastlandet banksystem belejring, er netværksgruppen hurtigt samlet haj, og klogeste opportunistiske sammensvorne mænd iscenesatte en “Barbarians på Gate City” Raiders kamp.

I Europa, internettet elite har også længe været det økonomiske centrum af den gamle geare op lovede de mest frugtbare på et stykke af den finansielle branche.

Faktisk tror også, tredjeparts betaling, uden om udveksling kontrol Bitcoin, for at opnå personlige, ikke-kontante omkostninger betyder firkantet, telefoner implementere NFC pengeløse betaling inden for rækkevidde. Andre grundlæggende funktioner i penge, i teorien, har været helt ude af bankkonti. Traditionelle kommercielle banksystem forsvar, foruden udlån risikostyring og investeringer bankmarked (det er også en del af netværket underbeskæftigede oprørere), den sidste protektor tilbage med offentlig regulering.

Leave a Reply