Ilmeisesti tämä Matters: Olet surkea käsien pesu

George Carlin sanoi kerran: “En automaattisesti pesen käteni aina kun menen vessaan. Tiedäthän, kun pesen käteni kun minä s ** t niitä.”

Muutama vuosi ennen kuin hän kuoli, olen itse ollut mahdollisuus ravistella Georgen pesemätön käsi. Ja vaikka en todellakaan kadu saada tavata mies, olen nyt hieman huolissaan vai en heti saanut mitään käyttöönoton jälkeistä Doritos.
Että juusto jäämiä sormilla – se on niin hyvä.
“Ilmeisesti tämä Matters” Onko Jarrett Bellinin viikoittain (ja hieman random) tarkastella sosiaalisen median trends.Of tietenkin Georgen kädet olivat luultavasti aivan yhtä saastaisia ​​kuin kenenkään muun, ottaen huomioon vain 5% meistä itse pestä kunnolla mukaan ensinnäkään uuteen trendit tutkimus Michigan State University.
Huomatkaa, tämä hätkähdyttävä tilastotieto ei viittaa siihen, että muut 95% meistä vain tuijottaa saippuaa, hiljaa kuolata hieman, ja sitten käyttää sitä kuin hattu. Suurimmaksi osaksi me kaikki saada yleinen käsite saippualla.
Mutta mitä se todella tarkoittaa, että monet ihmiset eivät itse pestä tarpeeksi kauan tappaa tarttuva bakteereita. Mukaan Centers for Disease Control and Prevention, yksi on käytettävä vähintään 15 sekuntia hankaamalla saippualla ja vedellä tehokkaasti puhdistaa pois inhottavaa jäänteitä mikä helvetti se oli juuri poimi pois reiteen.
“Anna se minulle suoraan, Doc. Onko se syöpä?”
Käsien pesu tutkimus paljastaa likaiset salaisuudet “Se Skittle.”
Viisitoista sekuntia pesu ei kuulosta paljolta, mutta se on. Vakavasti. Kokeile tehdä mitään niin kauan, kuten lukeminen tai auttaa muita. Se on pirun lähellä mahdotonta.
Itse asiassa, nyt haluan voit aloittaa mock-käsien pesu ja laske ylös. Lupaan aloittaa tunne typerä kun saat seitsemän. Joka on vain puoliksi, ja koko toinen pidempi kuin keskimääräinen pesu, joka kestää kuusi sekuntia.
Silti, kiinteä 15-Mississippi on mitä meiltä vaaditaan, jotta emme mene ympäri kaupunkia likaisia ​​ja sairaita, piittaamattomuuden antavat toisilleen kuumotusta.
Sitähän Bangkok on. Huomasin, että “Hangover” jatko-osa.
Joten, selvittää kaikki tämä brutto ja valitettavaa tietoa, Michigan State University tutkijat vaivihkaa havaittu 3749 ihmistä julkisen WC. Joka olen varma ollut ollenkaan kammottava.
“Mitä? Et ota camping tuoli julkisen kylpyhuoneet?”
Sen lisäksi paljastunut, että useimmat meistä eivät pese kunnolla – varsinkin miehet – he oppivat myös, että 33% ihmisistä ei käytä saippuaa, ja 10% ei edes pestä lainkaan.
Ja valitettavasti siellä on melko hyvät mahdollisuudet yksi niistä yksilöitä juuri tehnyt oman voileivän. Ja “tehty” En tarkoita peitossa se vähän pieniä hiukkasia ihmisen saastaa.
Carl Borchgrevink, professori ravitsemiskaupan ja johtaa tutkija tutkimuksessa, totesi, että “Nämä tulokset olivat yllättäviä meille, koska viime tutkimus ehdotti, että oikea käsienpesu on tapahtuvat paljon nopeammin.”
Joten näyttää siltä, ​​olemme saaneet laiska.
Minkä vuoksi ruokaa ja (etenkin) terveydenhuollon yritykset ovat siirtymässä tekniikka. Perusviesti: Olette kaikki likainen ja brutto, joten olemme tuomassa robotit.
Esimerkiksi siellä CloudClean joka antaa ruokaa palveluksessa ID rintanappi. Kun palvelimen tai kokki kävelee vessassa, seinä-anturi toteaa yksilön saapumista. Toinen anturi on saippua-annostelija.
Jos Suzie unohtaa pestä kätensä – mikä on varsin todennäköistä, koska hän oli luultavasti vain siellä polttaa marihuanaa aikana hänen tauko – ID rintanappi hellävaraisesti äänimerkin muistutukseksi.
Sitten, jos Suzie ei onnistunut pestä ennen lähtöä huone, järjestelmä päivittää automaattisesti hänen Facebook asema kiusallista kuvia.
Kun se tulee rangaistus ja julkinen nöyryytys, CloudClean ei pelleillä.
Oikeastaan, järjestelmä vain ilmoittaa johdon että Suzie luultavasti ei pitäisi olla kaloja velvollisuus. Mutta toinen ajatus olisi varmasti toimi niin.
Toinen vastaava järjestelmä, Biovigil myös käyttää sähköisiä merkit. Kun lääkäri tai sairaanhoitaja tekee potilaan huoneeseen, rintanappi muistuttaa yksilön käyttää desinfiointiaine. Sitten hänellä kädessä jopa rintanappi, joka havaitsee alkoholia. Jos käsihuuhde on käytetty, rintanappi muuttuu vihreäksi niin kaikki tietävät. Ja kaikki tämä on kirjattu Keski-palvelin.
Se todella tuntuu hyvä järjestelmä kiireinen ja hajamielinen terveydenhuollon työntekijät, toivottavasti tehdä bakteereita yksi vähemmän asia huolehtia.
Toisin kuin kaikki syöpä Skittles kasvaa reiteen.

Leave a Reply