Ilmeisesti tämä Matters: Mississippi miehen viruksen muistokirjoitus

Et varmaan ole tavannut Harry Postimerkit. En ole koskaan tavannut häntä. Ja valitettavasti, nyt hän on poissa. Harry jätti tämän maailman viime lauantaina. Hän oli 80.

Tietenkään ei ole mitään todellista syytä, miksi kenenkään meistä pitäisi tietää Harry. Hän on vain joku kaveri Long Beach, Mississippi.
“Ilmeisesti tämä Matters” Onko Jarrett Bellinin viikoittain (ja hieman random) look at sosiaalisen median trends.Though sanon että täysin kunnioitusta.
“Vain joku kaveri” on yleensä se, joka auttaa korjaamaan ruohonleikkuri. Tai hoitaa koiran. Tai lainaa sinulle autonsa niin voit mennä Costco ja ostaa 80 tapauksissa vanukasta ja ehkä hummeri dip
Olen tarpeita. Rekka olisi hyödyllistä.
Mutta vaikka suurin osa maailman koskaan saanut tavata mies, nyt, kiitos internetin, lukemattomat tuhannet tiedä hänen nimeään. Ja se kaikki, koska yksi suurimmista muistokirjoituksia koskaan kirjoitettu.
Kun Amanda Lewis istui ylistää hänen isänsä ei ollut mitään keinoa hän oli tuntenut häntä sanoen menisi virus. Yleensä muistokirjoituksia eivät saa villisti kiertämään verkossa, sillä ne yleensä puuttuu kissoille.
Mitkä Harry vihasi.
Harry rakasti ruoho petsattu Mississippi State University lippalakki. “Hän ei tiedä, mitä tapahtuu virus tarkoittaa,” Amanda kertoi paikallisen Sun Herald sanomalehti. “Hän olisi uskonut, että oli sairaus hän on saanut, joka olisi innoissaan hänen on jokin muu sairaus Lord yli ihmiset.”
Onhan Harry koskaan menettänyt in “kilpailukykyinen sairaus.”
Joten, Amandan humoristinen ja koskettava obit hänen isänsä nopeasti levisi Facebookissa ja muissa sosiaalisen median sivustoja, ja lukijat saivat sen ihana tuntemuksia miehen kuvattu foodie ja maverick pukeutuja. Tämän ensimmäisen pisteen – että hänestä on foodie – Amanda toteaa hänen jäsenyytensä Bacon Kuukauden Club.
Se, että tämä on edes olemassa pitäisi antaa meille kaikille toivoa.
Toisaalta, Harry rakasti martini lasi täynnä piimä, höysteenä kimpale cornbread, joka ei tunnu melko outoa.
(Tämä sanoo kaveri, joka syö kuivaa Ramen nuudelit.)
Outo tai ei, Amanda lisäsi, että “Niin pisteen ylpeys, hän väitetty muistaa jokaisen aterian hän oli syönyt hänen 80 vuotta elämää.”
Ja kun se tuli tyyliin, ei ollut kiitotien maailmassa olisi häntä. Ellei se oli vaikkapa varsinainen kiitotie.
Harryn tytär, Amanda, kirjoitti hänen Obituary. Pian kävi viruksen internetissä. “Hänen allekirjoituksensa jokapäiväistä näyttää kaikki oli hänen: plain pussiin t-paita suunnitellut muotitalo Fruit of the Loom … hänen musta-etiketti elastinen vyötärö shortsit kuluneet navan yläpuolella ja myydään yksinomaan Samin valtatie 49. ”
Mutta mikä tärkeintä, Harry rakasti ruoho petsattu Mississippi State University lippalakki. Se oli tavallaan hänen asia.
Ja jotenkin, kun katsot taaksepäin miehen elämä, että kuulostaa paljon parempi kuin, “Joo, isä oli todella osaksi Brooks Brothers.”
Ei siksi, että siellä on jotain vikaa Brooks Brothers – ei ole – mutta se on tavallaan hauska, miten lopulta jotain ruohon petsattu MSU lippalakki tuntuu olevan väliä.
Niin kauan kuin se ei ole liian törkeä.
“Ol ‘Wilbur käyttivät jo samana aluspaita 60 vuotta peräkkäin. Koskaan pestä se. Voisit haistaa hänet Tucson.”
Kyllä, aivan kuten se hattu, Harry nautti yksinkertaisia ​​asioita elämässä, ja hänellä oli uskomaton Wanderlust luonnolliseen maailma hänen ympärillään. Amanda kirjoitti, että hänen isänsä matkusti laajasti.
“Hän vain jäi parhainta laatua AAA-luokituksen leirintäalueilla,” obit lukee. “Monta vuotta myöhemmin hän osti käytetyn pop-up asuntoauto hänen perheensä matkustaa tyylillä, joka pilasi hänen tyttärensä elämän.”
Mutta oli asioita, joita Harry ei pitänyt. Lisäksi kissat, hän ei voinut seistä “Law & Order” Martha Stewart, ja kesäaika.
Tytär: “Isäni oli aidoimman ihminen olen koskaan tuntenut.” Jälkimmäiseen, Amanda varmisti huomauttaa, “Se ei ole menettänyt hänen perheensä, että hän kuoli juuri samana päivänä, että hän olisi ollut keväällä hänen kellon eteenpäin. Tätä voidaan pitää hänen lopullinen protesteille. ”
Koko muistokirjoitus on täynnä pieniä helmiä kuten nämä, eikä mitään voin kirjoittaa täällä, että tekee sen mitään oikeutta. Sinun tarvitsee vain lukea sen itse. Se on loistava.
Kun olen sähköpostitse Amanda pyydä kuvia hänen isänsä, hän kirjoitti minulle takaisin ja sanoi, “Tämä koko juttu on surrealistinen. Isäni oli aidoimman ihminen olen koskaan tuntenut. Se kutittaa minua, että tämä Every Man on herättänyt niin paljon ihmisiä . ”
Ja muistokirjoitus päätelmä, Amanda toivoi hänen jokaisen miehen isä voisi värähdellä, ehkä hieman enemmän. Se päättyy kanneperusteen.
“Lopuksi, perhe pyytää kunniaksi Harry että kirjoitatte kongressiedustaja ja pyytää kumoamisesta kesäaika. Harry halusi kaikille saada takaisin Herran aika.”
Tietenkin, Washington poliitikot luultavasti ei kuuntele mitään protesteja Harryn nimi.
Hän oli vain joku kaveri Long Beach, Mississippi

Leave a Reply