Hvorfor er jeg ikke optimistisk Google Glasses

Senest har Google Glasses hjemmeside åbnet op for en FAQ (Frequently Asked Questions) sektion, oplyses 33 FAQ til at besvare alle slags mennesker til at forstå det udstyr og tvivl. Som svar understregede Google, at Google briller vil lade brugerne styringsteknik til re-vende position. Google Voice Search kan opnås briller, kort, navigation, e-mail, fotografier af funktionalitet og briller for at opnå nogle App Store applikationer. Det skal siges, at dette er en intelligent bærbare enheder synes at være en relativt trække vinden produkter. Så kan Google være optimistisk, hvad fremtiden for briller?
Google Briller svært at blive en nødvendighed
Briller som bærbare enheder, ikke hører til de krævede bærbare enheder. Ikke fordi de fleste mennesker kan lide at bære briller, mere på grund af helbredsmæssige problemer tvang briller. Nogle mennesker foretrækker at bruge kontaktlinser i stedet for briller rammer med konkrete briller. Intet galt med normale øjne, der bærer briller tid er meget lille, undtagen i helt særlige situationer, såsom for at undgå, eller når de går ud skygge, eller køre en bil med en smuk tur Shuaku Hou , briller vil spille sin rolle. Iført briller er en hård ting, vil der være nogle negative effekter, såsom at bære briller for at se tingene med det blotte øje at se tingene eller føler helt det samme i lang tid at bære briller, vil ikke naturlig følelse akavet, vil gøre næse, ører ubehageligt, nedsynkning, etc. vil også medføre øjenproblemer.
Selvom Google hævder briller kun 40 gram, meget lys, men selv så let udstyr bæres på hovedet i lang tid, kan medføre ubehagelig følelse. Google briller rolle er at erstatte en del af smartphones i dag smarte funktioner såsom søgning, navigation, modtage post, positionering. Google forventer Google briller kan blive daglige fornødenheder af liv, i stedet for som nu folk bruger briller kun udstyr, et valg, det er naturligvis ikke i overensstemmelse med normale folks levevaner. Den korrekte offentlighedens vaner er ikke en nem ting, langt mindre en innovativ enhed til at vejlede offentlighedens vane mere naturlige. Derfor er de briller, placeret som en elektronisk eller optisk enhed ikke tiltrække sig offentlighedens øje. Desuden er Google er nævnt i FAQ Google “forventer for Google at bære briller som brug af udstyr etikette kan hurtigt udvikle sig.” Det er klart, at dannelsen af ​​et ritual er ikke en overnight ting, mens dannelsen af ​​etikette regler ikke kræver meget tilbageholdenhed, men offentlighedens vanedannende, hvis der er for mange love og regler skal være begrænset, naturligvis, sådan enheder vises i sig selv er der mange tvivl.
Forstyrre normale synsretning Brugere
Google-udviklere vil blive holdt vægten Google briller kan altid skifte er en enhed placeret over objektivet, mens blot en mikro-computer, der ikke forstyrrer folks normale linje af syne, vil det ikke påvirke folks normalt liv. Under normale omstændigheder, fastsat folk med øjne på en smartphone eller tablet computer skærm, vil det være opmærksom på hjørnet af øjet omkringliggende omstændigheder. Men når du åbner Google briller, øje præsenterer en fremskrivning i en 25-tommer skærm, naturligt, når mennesker er bekymrede over dette foran skærmen, alle øjne skærmen vil blive tiltrukket af indholdet i den virtuelle verden, vil du naturligvis ignorere den virkelige verden Sagen bekymringer. Da Google briller ikke er egnet til placering i hjemmet eller på kontoret bruge en enhed, der hovedsagelig anvendes på den mobile enhed. Derfor forandringer i den virkelige verden, den virkelige verden er svært at påvirke forandringer i mennesker til Google briller virtuelle verden opmærksomhed. Og det er bundet til at påvirke nogle af den virkelige verden af ​​menneskelig adfærd er til tider vanskeligt at skelne mellem den virkelige verden og den virtuelle verden af ​​liv, det naturlige resultat af folks adfærd i det virkelige liv fejlprocenten stiger. Google briller som i kommunikationen mellem mennesker oprettet en barriere, således at den sociale karakter af interpersonel kommunikation stærkt reduceret.
Stråling er uundgåelig
Google briller bør være en position i den trådløse terminaludstyr. Og det vil være en lang tid kommer trådløse terminal enhed bæres på folks hoveder. Den trådløse enhed af naturlige uundgåeligt står over for problemet af stråling trådløse netværk. Wi-Fi-stråling er skadeligt for mennesker, har været resultatløse. Intelligente maskiner, tablet pc’er disse generelle eller bærbart trådløst udstyr, eller på posen, den, mens Google tager lang tid at bære briller, men er i hovedet, da det centrale nervesystem i hjernen i hovedet på placering, så tæt på centralnervesystemet modtager en lang distance trådløst netværk stråling i tilfælde af videnskabelig ufyldestgørende, svært at sige, det ikke har nogen bivirkninger.
Alternativ smartphone? Lang vej at gå
Google briller har nu søgning, navigation, e-mail, placering, billeder, video og andre funktioner, mens du er på telefonen med tekstbeskeder, der i øjeblikket stadig kun kommunikere hjælpefunktioner. Imens Google Glasses af operationelle begrænsninger, den nuværende programmer er ikke med intelligente maskiner, tablet PC synkronisering. Så Google briller øjeblikket mindst kan ikke helt erstatte tablet eller smartphone. Dette ville betyde, at Google briller ikke er intelligente maskiner, tablet udskiftning produkter, men kun én derivater. Det betyder, at Google briller bare smartphones, tablet pc’er mindre praktisk at bruge i sagen, at udøvelsen af ​​visse af sine funktioner. For den gennemsnitlige bruger, betyder det ikke ønsker at have en smartphone eller tablet i sagen, og derefter tilføje en ekstra trådløse terminaler, fordi Google tog iført briller, intelligente maskiner har lige ved hånden, hvilket helt klart det samme som usynlig stigning smagløst lignende nødvendigheder.
Google positionering for Google briller briller sådanne bærbare enheder med den sædvanlige rutine vaner tværtimod mens Google Glasses smartphone eller tablet ikke er en erstatning for, men mere som et forenklet forbedring derivater. Google briller til den menneskelige krop er også usikkert, mens Google briller også på folks virkelige verden indvirkning på livet for adfærd. Et sådant produkt endda vise verden sin unikke, innovative side, men fordi de ikke opfylder borgernes vaner og smag, vil i sidste ende blive udfaset.

Leave a Reply