Hvad man kan forvente på Apples WWDC

Alle tech verdens øjne vil være på Apple mandag når computing gigant 24th årlige Worldwide Developers Conference skydes i gang i San Francisco.
Som navnet antyder, den ugelange indsamling lader Apple vært oplæg og workshops for de mennesker, der gør en levende skrive apps og anden software, der kører på sine produkter.
Men dens åbning keynote næsten altid gør nyheder. Konferencen har været affyringsrampe for to telefoner (iPhone 3GS i 2009 samt iPhone 4 i 2010) samt en række nye eller opdaterede, Macs.
I år, den tidligere synes højst usandsynligt. Sidstnævnte? Måske ikke så meget.
Fans skriger efter nogle spænding, fordi Apple ikke har indført en ny stor produkt siden iPad Mini oktober sidste år. Og med stigende konkurrence fra sådanne rivaler som Amazon og Samsung, er der altid en chance for, at de hemmelighedsfulde folk fra Cupertino er madlavning op noget stort.
Forudsigelser for Apples Smart TV Så her er et kig på, hvad de kan forvente fra WWDC 2013. Apples keynote begynder mandag kl 13:00 ET.
En ny iOS
Den sikreste satsning for WWDC er, at Apple vil introducere iOS 7 til verden.
For første gang, er Apple vice president Jonny Ive ansvarlig for opdateringen, og rapporter har antydet det mobile styresystem vil være “sort, hvid og flad over det hele.”
Unavngivne Apple kilder er dukket op på nettet, siger, at meget af den farve, glans og glans vil blive fjernet fra udseendet af iPhone, iPad og iPod Touch skærme til fordel for en enklere sort-hvid tema.
Stil til side, vil der næsten helt sikkert være et væld af nye funktioner til at annoncere så godt.
Rapporter har fokuseret på forbedret i bilen support til Maps og Siri, sammen med nye integration for tredjeparts-(og ikke-Google-ejet) apps som video site Vimeo og foto webstedet Flickr.
Opdateringen også kunne bringe nedkastning, der giver let Wi-Fi deling mellem Apple-enheder, til mobil.
Nye MacBooks
De MacBook og MacBook Air bærbare computere er både på grund af at blive opdateret, ifølge Apples gang om året mønster. Og timingen er rigtig: Intel netop annonceret en mere kraftfuld behandling chip.
Det vil være en udfordring for Apple til at skrumpe allerede ultra-tynde MacBook Air langt videre. Men hvis rygterne er sande, kan beefier MacBook Pro vige for en ny, slankere udgave af sig selv.
Apple kunne også indføre en forfrisket Mac Pro desktop tårn til de købestærke kontor ledere, der foretrækker at bestille de friskeste maskiner.
En streaming-musiktjeneste?
Det virker som kun et spørgsmål om tid, før Apple spring ind i den stadig mere overfyldte streaming-musikmarked ledet af Pandora, Spotify og andre.
Apple er blevet laver aftaler med pladeselskaber som Universal Music og Warner Music Group, som ville give dem mulighed for at streame sange til brugere som en del af en gratis eller betalt-abonnement.
Iagttagere forventer en sådan platform, muligvis kaldt iRadio, ville eksistere bortset fra iTunes, Apples digitale medier service og fokus på mobile enheder.
Longshots
Sure, der er realistiske forventninger. Så er der de rigtig sjove dem.
Hope Springs evigt i fanboy bryst, så vi vil ikke være dem til at nedskyde håb om en stor, “en ting mere” overraskelse.
Og hey – CEO Tim Cook har allerede drillet “spændende nye produktkategorier” dette år.
Iagttagere har en Apple TV været på nippet til at blive frigivet i årevis. (Eksperter er blot sikre, at virksomheden kommer til at rulle ud et tv. Sidst.)
Lidt over et år siden, var der en bizart specifik Best Buy undersøgelse spørger loyale kunder om den “konceptet” et Apple TV. Det virker som for meget af en reel ting at aldrig ske. Men vil det ske i næste uge? Ikke sandsynligt.
Vær med den mytiske “iTV” er en Apple ur – et andet produkt alle er sikker på kommer, på trods af Apple sagt noget sådant.
Bærbar tech bliver en kæmpe felt og Apple ville sikkert gerne at køle noget af den varme, sidst af Google Glass.
Et ur føles lidt mere tilbøjelige end et TV, men ikke af meget. Dette fald, lige i tide til ferie shopping, forekommer det mere realistisk udgivelsesdato for den ene eller begge. Og, ganske muligvis for en ny iPhone.
Der har været nogle rygter om en mulig ny iPad. Det har været lidt mere end syv måneder siden, iPad Mini blev afsløret, selv om, og kun fire måneder siden, Apple tilbudt en 128GB version af sin større modstykke. Så en ny model ville være en overraskelse.
Hvad ønsker du at se fra Apple? Lad os vide i kommentarerne.

Leave a Reply