Hogyan kell bekapcsolni a telefont a biometrikus szkennelés gép

Az okostelefonok hatékony eszközök, és a megfelelő alkalmazások és kiegészítők, akkor még inkább így van. A kaliforniai székhelyű tech cég elindított egy olyan eszköz, amely bekapcsolja a rendszeres iPhone 4 vagy 4S egy hatékony biometrikus ellenőrzési eszköz.

AOptix bemutatta app, és a körbefutó eszköz fordult a smartphone egy hordozható írisz, arc, ujjlenyomat-és hang szkenner.
A hardver-és szoftver-rendszer, az első a maga nemében az iPhone, az úgynevezett AOptix Stratus, amely magában foglalja mind a iOS app – amelyek költsége $ 199 – és a kerületi eszköz egy iPhone 4 vagy 4S. Az app használja a iPhone kamera, hogy pillanatok képeket arcok és hangok rekord, míg van egy extra kamerát, hogy nem írisz szkennelés és egy kis érzékelő az ujjlenyomatok leolvasására. AOptix is ​​mentesít egy szoftverfejlesztő készletet, hogy az ügyfelek, így testre szabhatjuk az alkalmazás saját igényeit.
Februárban, a Department of Defense fizetett AOptix $ 3.000.000, hogy dolgozzon ki egy jobb megoldást az eszköz, amely éppen ma bemutatott.
Lásd még: A zseniális átértékelte kamera
Hogyan Post-it jegyzetek terjed, mint egy vírus
Check Point csaták globális kibertámadások
Betakarítás gumit pitypang Az ötlet mögött ez a rendszer, hogy a biometrikus felismerés könnyebb és mobil. Gondolj egy határvédelmi ügynökséget, hogy jönne íriszfelismerés egy repülőtér vám ellenőrzőpont, vagy a rendőrség vagy a bűnüldöző hivatal, hogy ellenőriznie kell, identitások útközben, és nem engedheti meg magának a nagy, nehézkes hardver erre. Ez az, ahol Stratus jön be
Így a rendszer működését egy iPhone csak megkönnyítette. “Ha használt az iPhone előtt, akkor használja ezt,” mondta AOptix igazgatója termékmarketing Joey Pritikin.
A telekonferencia demonstráció, Pritikin megmutatta, hogyan működik a rendszer. A felhasználó behelyezi az iPhone készülék, dugulás azt a 30 tűs csatlakozót, majd elindítja az alkalmazást. Az alkalmazás felület felhasználóbarát és egyszerű, és lehetővé teszi a felhasználó regisztrálni biometrikus személy előtte, viszonylag könnyen. Használata iPhone is lehetővé teszi az alkalmazás nyilvántartás GPS koordinátákat, és továbbítja az összes adatot a telefon mobil internet-kapcsolat.
Az alkalmazás célja, hogy segítse a felhasználót meg a távolságot, amely a stand előtt a másik személy, és automatikusan elkészíti a képet, amikor a téma a megfelelő tartományban. Ez az automatikus rögzítés is működik az iPhone kamera és a beépített írisz szkenner. Készített összes képet tárolja, és könnyen elérhető a kb. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy személy profilját, beleértve saját írisz, arc, hang, ujjlenyomat és életrajzi adatok. Ez tárháza adat, akkor elérhető az egyetlen érintéssel.
Lásd még: $ 30 modul lehetővé teszi a szemét átveszi az irányítást
Pritikin elmagyarázta, hogy mikor kezdett el dolgozni a projekten, meg kellett eldönteni, hogy akarnak használni egy off-the-shelf termék, mint az iPhone, vagy fejleszteni a saját, esetleg az a platform, mint az Android. De végül is telepedtek az iPhone különböző okok miatt.
“Nagyon biztonságos, mint egy platform, ami természetesen fontos, hogy ügyfeleinknek,” mondta. “[A] nagyon stabil, lehet kapni ugyanazt a készüléket világszerte. Van egy nagyon erős ökoszisztéma támogatását kiegészítők, mint az, amit teremtett.”
Pritikin árulta el, hogy mennyi a készülék költségeket, hangsúlyozva, hogy ez nem egy fogyasztói termék, hanem inkább az a célja, a vállalatok és a kormányzati szervek. Stratus lehetne használni a határátkelőhelyeken, a katasztrófa-elhárítás során műveletek (amikor a rendszeres infrastruktúra a személyazonosság ellenőrzésére nincs jelen), a távoli mobil banki, vagy akár távoli egészségügyi.
Ha használt az iPhone előtt, akkor ezt
Joey Pritikin, AOptixCountries mint India, amely telepítése nemzeti azonosító programokat, hogy minden állampolgár egyedi számot kapcsolódó biometrikus adatok (PDF) is lehet cél az ügyfelek.
Lásd még: nyomtatása életnagyságú robot keretében 1000 $
Arra a kérdésre, van-e ország AOptix nem hajlandó eladni a termékeiket, tekintve, hogy ezek használható felügyeleti és profilalkotás Pritikin válaszolta, hogy a cég követi az iránymutatások a US Department of Commerce, és nem exportálni termékeiket olyan országok, mint Irán vagy Észak-Korea.
Pritikin elutasította, hogy azonosítsa a vásárlók, akik már vásároltak Stratus, de azt mondta, hogy az első szállítmányok lesz április végén.

Leave a Reply