Hoewel het een schat uit de media, kun je niet naar buiten wilt

Aangezien de media onlangs ontslagen een hete, haasten uit een verscheidenheid van deskundigen en media mensen naar voren zijn gekomen over de vooruitzichten en geld scene. Als een ding dat we allemaal moeten doen, terwijl het in feite om meer rust te denken dit ding op het einde is niet zo goed, is het niet te doen, doe het hoe het te doen. Natuurlijk, zolang er is optimistisch over alles, er Paizhuan, en hebben veel Paizhuan artikelen Paizhuan gezien noch hier vandaag, noch lof, kan het uit de media praten over hoe om het te ontwikkelen.
Een, die niet kunnen worden opgeroepen uit de media
“1%-regel” is nooit veranderd, zal de werkelijke inhoud van de gebruikers altijd in staat zijn om slechts 1% te produceren, terwijl dat 1%, hoeveel mensen kunnen worden opgeroepen uit de media doen? Ik denk dat de media moeten de volgende elementen uit hebben
Een onafhankelijke Originaliteit: Zoals uit de media is natuurlijk een ‘zelf’, en als een dag uit de media gereproduceerd andermans artikelen, voel ik me niet als een abstract van de media worden beschouwd.
(2) Tijdigheid: media eigenschappen en tijdigheid van het natuurlijke proces is gekoppeld aan, en als je graag een roman Kippensoep of iets te schrijven, of doe een ‘schrijver’ is, omdat de media is niet voor jou. Want sinds social media content binnen de sector te houden een aantal van de meest populaire onderwerp inhoud.
3 Focus weerstand: van de media om hun eigen vaste focus onderwerp praatje keuken hebben vandaag, morgen, trekt astronomie, verworven over marketing. Tenzij je echt geloven dat hun invloed, wordt de lezer gericht op de persoon die je gaat, ongeacht wat we zullen kijken naar het schrijven
4 discours: Sommige mensen denken dat de media toegang had, zelf de media kan meer mensen te zien, en uiteindelijk vond hij op die dag naast bezoeken poetsen, niemand vogel u. Daarom is het recht om te spreken is niet zo eenvoudig te krijgen, als je het recht om te spreken, dan gefeliciteerd, ook als niet aan de top drie, kunt u ook een goede van de media.
Ten tweede, het verlangen om iets te schrijven is niet per se duurzaam
Nog steeds gebruik van Google Reader, was ik geabonneerd op honderden blog, zes maanden na de bevindingen ook doorgaan met minder dan een tiende, en frustratie bij te werken en dan trekt een aantal van de populaire blog-adres aan het abonnement. Kijk naar jezelf, Sina blog net buiten de tijd elke dag om iets te schrijven, het verkeer is niet laag, en later schreef over zes maanden te voelen stumped, een beetje niet schrijven. Later langer aanhouden vanwege hun eigen geld te kopen ruimte nemen van een site met WP, alleen voldoen aan 10 maanden, was ook terughoudend om terughoudend te schrijven vernieuwen. Microblogdienst wordt niet gebruikt voor een lange tijd is waarschijnlijk de reden stumped ze weer versteld, 140 woorden of minder inhoud kan nog worden geschreven.
Over een paar maanden geleden en begon te blog te schrijven, gewoon weer in Sohu nieuws client om een ​​aangepaste media te maken, “problemen Keizer,” deze keer weet ik niet hoe lang hij kan.
Ten derde, de dynamische voordelen meer uit
Wie zijn inert, niet oogst inspanning kan niet lang duren. In het blog tijdperk, heb ik waargenomen een beauty make-up klasse blog “Little moe moe”, maar toen deze zuster die was het uitkiezen van de haar zacht papier zijn reclame. Ik denk dat dit de meest waardevolle en meest waarschijnlijke lange weg van de media, dat is, in een verticale veld om hun eigen fans op te bouwen, en door andere vormen van zacht papier aanbevolen producten aan de overeenkomstige belangen ontlenen. Ondertussen, als de daling van de kwaliteit van de media-inhoud uit, zoals kleine moe moe van dit, zullen gebruikers Masi, zodat mensen uit de media zullen proberen om dit evenwicht te behouden.
“Geen winst kan niet vroeg veroorloven” alleen is niet in staat om op lange termijn in het belang schriftelijk te behouden, of om de juiste business model te verkennen. Zacht papier en reclame is de makkelijkste business modellen, maar deze plaatsing methode is nog steeds nodig om te bouwen in de invloed van de media, zodat iedereen van de media mensen eerst denken aan jezelf hoe kunnen de lezers hebben hun commerciële waarde getrokken komen rond.
Ten vierde, omdat de media is nog steeds de inhoud is koning
Gedurende de media mensen zijn nu bekend uit het artikel, kan echt vasthouden en manieren om rekeningen te vinden winstgevend kunnen zijn, hoewel er zijn, maar niet veel. Wilde een groot vee van de media, veel zelfs, gewoon om posities te bezetten, maar niet in te gaan op dergelijke media-activiteiten, met inbegrip van algemene positionering, doelgroep en ga zo maar door. Komende vanuit de media tijdperk, tal van bestaande netwerk kanalen, zoals micro-channel, micro-blog, blog, nieuws cliënten, enz., maar de werkelijke waarde is niet in de kern van deze kanalen, maar in de inhoud.
Omdat de media kan niet alleen schrijven over eten en drinken Lazard, maar een echt droog. Deze zijn niet geschoten voorhoofd uitdrogen, zoals vereist kan zijn in reporters van onderwerp naar onderwerp voeren alle geplande zorg voor zichzelf. Aangezien de mediakanalen lopen in de voorkant van de media, dames en mensen uit de media, dan kunt u goed nadenken over hoe ze willen doen voordat je begint, natuurlijk, is om de mogelijkheid om mensen voor te bereiden hebben. Bereid uw distributiekanalen, gaan doen het echt waardevolle inhoud

Leave a Reply