Hoe kunt u uw telefoon te zetten in een biometrische scanning machine

Smartphones zijn krachtige instrumenten, en met de juiste apps en accessoires, kunnen ze nog meer. Een in Californië gevestigde tech bedrijf heeft een hulpmiddel dat een regelmatig iPhone 4 of 4S in een krachtige biometrische scanning tool draait gelanceerd.

AOptix heeft zijn app en een wrap-around apparaat onthuld voor het draaien van de smartphone in een draagbare iris, gezicht, vingerafdruk-en voice-scanner.
De hardware en software systeem, de eerste in zijn soort voor de iPhone, heet AOptix Stratus, die zowel de iOS-app bevat – die kost $ 199 – en een wikkel rond apparaat voor een iPhone 4 of 4S. De app maakt gebruik van de iPhone camera om foto’s van gezichten en opnemen stem snap, terwijl er een extra camera die iris scannen en een kleine sensor voor vingerafdrukken te scannen doet. AOptix zal ook een software development kit vrijgeven aan haar klanten zodat ze de app kunnen aanpassen aan hun eigen behoeften.
In februari, het ministerie van Defensie betaalde AOptix $ 3.000.000 tot een verbeterde oplossing behulp van de functie die vandaag is gelanceerd ontwikkelen.
Zie ook: De ingenieuze heroriëntering camera
Hoe Post-it notities verspreidde zich als een virus
Check Point gevechten wereldwijde cyberaanvallen
Oogsten rubber uit paardenbloemen Het idee achter dit systeem is om biometrische herkenning gemakkelijker en mobiel te maken. Denk aan een grensbewaking bureau dat iris herkenning bij de douane controlepost van een luchthaven, of een politie of wetshandhaving bureau dat moet identiteiten op de gaan controleren en kan het zich niet veroorloven grote, logge hardware daartoe zou kunnen gebruiken. Dat is waar Stratus komt inch
Waardoor het systeem werken op een iPhone maakt alles makkelijker. “Als je een iPhone gebruikt voordat, kunt u dit gebruiken,” zei directeur van Product Marketing Joey Pritikin AOptix’s.
In een teleconferentie demonstratie, Pritikin liet zien hoe het systeem werkt. De gebruiker voegt de iPhone in het apparaat, steek hem in het gebruik van de 30-pins connector, en vervolgens start de app. De app interface is gebruiksvriendelijk en eenvoudig, en laat de gebruiker de biometrie van de persoon die voor hem met relatief gemak te registreren. Met behulp van een iPhone ook kan de app register GPS-coördinaten en doorgeven van alle gegevens via mobiele internetverbinding van de telefoon.
De app is ontworpen om de gebruiker de afstand waarop in de voorkant van de andere persoon om op te staan ​​te bepalen en maakt automatisch een foto wanneer het onderwerp zich in het juiste bereik. Deze automatische capture werkt zowel met de iPhone-camera en met de ingebouwde iris scanner. Alle foto’s die worden opgeslagen en gemakkelijk toegankelijk binnen de app. De app kan de gebruiker profiel van een persoon met inbegrip van zijn of haar iris, gezicht, stem, vingerafdrukken en biografische informatie te creëren. Deze schat aan gegevens is dan bereikbaar met de kraan van een vinger.
Zie ook: $ 30 gadget laat je ogen de controle
Pritikin verklaarde dat toen ze begonnen aan het project, moesten ze beslissen of ze wilden een off-the-shelf product te gebruiken zoals de iPhone, of het ontwikkelen van hun eigen, misschien met behulp van een platform als Android. Maar ze uiteindelijk afgerekend op de iPhone om verschillende redenen.
“Het is zeer veilig als een platform, dat is natuurlijk belangrijk voor onze klanten,” zei hij. “[Het is] zeer stabiel, kunt u hetzelfde apparaat wereldwijd te kopen. Ze hebben een zeer sterke ecosysteem voor het ondersteunen van accessoires zoals we geschapen.”
Pritikin weigerde te zeggen hoeveel het apparaat kost, benadrukt het feit dat het niet een consumentenproduct, maar eerder is het bedoeld voor bedrijven of overheidsinstanties. Stratus kan worden gebruikt bij grensovergangen, tijdens ramp hulpoperaties (bij reguliere infrastructuur voor identiteitscontrole niet aanwezig is), voor het op afstand mobiel bankieren of zelfs zorg op afstand.
Als u gebruikt een iPhone voor, kunt u dit gebruiken
Joey Pritikin, AOptixCountries als India, dat is het inzetten van nationale ID’s voor iedere burger een uniek nummer gekoppeld aan biometrische gegevens (PDF) te geven, kan ook zijn doelgroep.
Zie ook: Druk een levensgrote robot voor onder $ 1000
Gevraagd als er een land AOptix zouden weigeren om hun producten te verkopen aan, gezien het feit dat ze kunnen worden gebruikt voor de bewaking en profilering, antwoordde Pritikin dat zijn bedrijf volgt de richtlijnen van de US Department of Commerce en zullen niet hun producten te exporteren naar landen als Iran of Noord-Korea.
Pritikin daalde om specifieke klanten die al Stratus hebben gekocht identificeren, maar zei dat de eerste zendingen zal worden op het einde van april.

Leave a Reply