Groupon mobile virksomhed kan spare

Groupon genopstod? Kig Groupon for nylig på aktiemarkedet præstation synes let at komme til denne konklusion. Groupon onsdag udgivet sit andet kvartal indtjening rapport, efterfulgt af en kraftig stigning i aktiekurserne Groupon momentum bestand steg så højt som 20% onsdag, torsdag steg endnu 21 procent, for at lukke på 10,60 dollar per aktie. Dette tal er allerede en Groupon CEO Mason separation tog dobbelt figuren.

UBS analytiker Eric Sheridan (Eric Sheridan) rapport til investorerne på torsdag til Groupon stock bedømmelse fra “køb” til “neutral”. Analytikeren sagde: “Baseret på bullish tendens af mobil handel, er vi gradvist erstattet af Groupon forfra, mener vi, at som en kanal for Groupon mobile kan bringe hurtigere, mere stabil omsætningsvækst, og rentabilitet af virksomheden vil være højere. “Groupon indtjening rapport også gør viser, at selskabet i juni i år, næsten halvdelen af ​​Nordamerikas handel fra mobile enheder, mens omkring 30% i forhold til samme periode sidste år.

Men analytikere er også bekymret over et positivt tal, i virkeligheden, økonomiske rapport viste også, at andet kvartal af dette år, Groupon kan henføres til ordinære aktionærer en netto tab på 7,6 millioner dollars, mens sidste år kan henføres til ordinære aktionærer i nettoresultatet på 28,4 millioner dollars , $ 0,04 pr fortyndet aktie, en omsætning på 568.300.000 $.

Sammenlign svært at finde, omsætningsvækst og overskud forvandlet til en negativ.

Investeringer institutioner Sterne Agee analytiker Arvind Bhatia (Arvind Bhatia) dette glorificeret som “stordriftsfordele”, siger han Groupon markedsdækning end de fleste tror større, og den potentielle vækstrate at være “stærk i generelle synspunkter. ” “Konkurrencesituationen i de seneste kvartaler er aftaget, mens Groupon s stordriftsfordele bliver mere og mere fremtrædende.”

I virkeligheden, hvis den oprindelige etablering af Groupon skalaen kampen kan du forstå. Nu, ting stadig drage fordel af skalaen, er nødt til at sige, at nogle selvbedrag.

Fordi årsagen til at en lang række af buy site for at gå ned, årsagen ligger på kort sigt en betydelig udvidelse, og overskuddet er ikke garanteret, i sidste ende fører til finansiering Strand pauser.

Også købe den nedre grænse, mange iværksættere sværmede den samme forretningsmodel, teknisk ikke meget forskel, et direkte resultat af homogenisering af konkurrencen. Køb en fra Blue Ocean blev hurtigt Det Røde Hav, så shuffle snart.

Dagens Groupon i at udvide skalaen, skal være mere bekymret overskud.

“Size fordel” uholdbar, så den mobile virksomhed gøre?

Tallene viser, at væksten er ja, men hvad det betyder? Måske Groupon selv troede helt klart, det er mere tilbøjelige til at blive drevet af det mobile internet bølge, snarere end Groupon virkelig ændre sig til det bedre.

I virkeligheden er Groupon allerede bekymret over udviklingen af ​​den mobile terminal, i begyndelsen af ​​sidste år lancerede en placering-baseret service Groupon nu, men indtil i år i februar, har virksomheden ikke været meget bedre, tværtimod bestand har været faldende. ComScore viser, at fra det tidspunkt, Groupon flow forholdet fra den mobile terminal i februar 2013 nåede 69,1%, mens det var den sværeste tid Groupon.

LBS giver en måde at købe tjenester, har også været en meget almindelig praksis. Google (microblogging) Tilbud også give lignende tjenester, indenlandske luftfartsselskaber såsom Baidu kort, også lanceret en lignende høj tysk tjeneste. Sammenlignet med Groupon, er LBS tjenester operatører i kortet uden tvivl en fordel.

Tag begrebet et skjold mobil yngel, ikke genbruge denne taktik Groupon, fordi spekulation højere og falde mere hensynsløs.

Leave a Reply