Groupon mobiililiiketoiminnan voi pelastaa

Groupon kuolleista? Katso Groupon äskettäin osakemarkkinoiden suorituskykyä tuntuu helpolta tullut tähän tulokseen. Groupon keskiviikko julkaisi toisen neljänneksen tulos raportti, jonka jälkeen jyrkkä nousu Osakekurssien Groupon vauhtia keskiviikko osakekurssi nousi peräti 20 prosenttia, nousi toinen 21 prosenttia torstaina sulkeutumaan 10,60 dollaria per osake. Tämä luku on jo Groupon toimitusjohtaja Mason erottaminen otti kaksinkertainen luku.

UBS analyytikko Eric Sheridan (Eric Sheridan) antaa sijoittajille torstaina Groupon varastossa luokituksen “osta” ja “neutraali”. Analyytikko sanoi: “Perustuu nousutrendi sähköisen kaupankäynnin, olemme vähitellen korvattu Groupon edestä, uskomme, että kanava Groupon mobiili voi tuoda nopeammin, vakaampi tulojen kasvu, ja liiketoiminnan kannattavuus on suurempi. “Groupon tulos raportti tekee myös osoittavat, että yhtiön tämän vuoden kesäkuussa, lähes puolet Pohjois-Amerikan kauppa mobiililaitteilla, kun taas noin 30% samana ajanjaksona viime vuonna.

Kuitenkin analyytikot ovat liian huolissaan positiivinen luku, itse asiassa taloudellinen selvitys osoitti myös, että toisella neljänneksellä tänä vuonna, Groupon kantaosakkeiden omistajille nettotappio 7600000 dollaria, kun viime vuonna kantaosakkeiden omistajille kuuluva nettotulos 28.400.000 dollaria , 0,04 dollaria per laimennetun osake, liikevaihto 568.300.000 dollaria.

Vertaa vaikea löytää, tulojen kasvu ja voittojen muuttui negatiiviseksi.

Sijoitusrahastot Sterne Agee analyytikko Arvind Bhatia (Arvind Bhatia) tämä ylistetty kuin “mittakaavaetuja”, hän sanoo Groupon markkinoiden kattavuus kuin useimmat ihmiset ajattelevat isompi, ja potentiaalisen kasvuvauhdin olevan “vahva yleiset näkemykset. ” “Kilpailutilanne viime neljännesten on helpottanut, kun Groupon mittakaavaetuja ovat yhä merkittävä.”

Itse asiassa, jos alkuvaiheessa laadittava Groupon mittakaavan taistelua, voit ymmärtää. Nyt asia silti hyödyntää mittakaavassa, on sanottava, että jotkut itsepetosta.

Koska syy, miksi suuri määrä ostaa sivuston mennä alas, syy on lyhyellä aikavälillä merkittävää laajentamista, ja voitot eivät ole taattuja, joka lopulta johtaa rahoituksen katkeamisen.

Myös ostaa alarajan, monet yrittäjät parveilivat samaa liiketoimintamallia, teknisesti ole paljon eroa, suoraa seurausta homogenisoinnin kilpailun. Osta yksi Blue Ocean tuli pian Red Sea, sitten shuffle pian.

Tänään Groupon laajentamaan mittakaavassa, täytyy olla enemmän huolissaan voittoja.

“Koko etu” kestämätön, niin mobiililiiketoiminnan tehdä?

Luvut osoittavat, että kasvu on todellakin, mutta mitä se tarkoittaa? Ehkä Groupon itse ajatteli selvästi, tämä on todennäköisesti ohjaavat langattoman Internetin aalto, eikä Groupon todella muuttua parempaan suuntaan.

Itse asiassa, Groupon on jo huolissaan kehittäminen mobiililaitteiden, viime vuoden alussa käynnistettiin sijaintiin perustuvia Groupon nyt, mutta vasta tämän vuoden helmikuussa, liiketoiminta ei ole paljon parannusta, päinvastoin kanta on vähentynyt. ComScore tiedot osoittavat, että aika, Groupon virtaussuhde päässä matkaviestimen helmikuu 2013 oli 69,1%, kun se oli vaikein aika Groupon.

LBS antaa tapa ostaa palveluja, on myös ollut hyvin yleinen käytäntö. Google (microblogging) Tarjoukset tarjota samanlaisia ​​palveluita, kotimaan harjoittajien kuten Baidu kartta, käynnisti myös samanlainen suuri saksalainen. Verrattuna Groupon, LBS palvelut toimijat kartta on epäilemättä eduksi.

Ota käsitteen kilpi mobiili paista, ei saa käyttää uudelleen tätä taktiikkaa Groupon, koska keinottelu korkeampi ja laskee enemmän armoton.

Leave a Reply