Google Verduidelijking: We hebben geen gebruikersinformatie te verkopen

Begin vorige week, de media brak het nieuws verschillende tech reuzen, waaronder Google, zei meerdere ondernemingen om de Amerikaanse regering om de privacy van gebruikers informatie te verstrekken. Gemeld dat de Nationale Veiligheidsraad toegang, waaronder Yahoo, Apple, Google en andere technologie bedrijven in negen servers kunnen leiden, kunnen inlichtingendiensten rechtstreeks naar hun computersystemen monitoring.
Google heeft bekendgemaakt aan de regering om de details van de gebruiker informatie, die de nationale veiligheid verzoeken bevat bieden.
The New York Times meldde ook dinsdag een Google-gebruiker data indiening proces is volledig legaal, FTP-bestandsoverdracht met behulp van een gemeenschappelijk protocol. Chief Legal Officer van Google vertelde de Britse media hebben een televisie-interview verklaard had.
FTP is een eenvoudig Partijen bestanden uploaden en downloaden van de overeenkomst. Dit is het online equivalent van een map, kan een van beide partijen de bestandsoverdracht te manipuleren. In een PBS-journaal op Chief Legal Officer van Google, de heer Drummond ook benadrukt, FTP-server die de overheid, in plaats van Google’s gedrag.
“We hebben documenten die aan de binnenkant, terwijl ook bellen naar het bestand in.” In dit proces, zonder tussenkomst van een van de servers van Google.
Terug in april van dit jaar, was Google’s Chief Legal Officer Drummond al een open brief vraagt ​​de regering op dinsdag om meer informatie over de nationale veiligheid en het aantal bereik privileges los gepubliceerd.
Sommige media hebben erop gewezen dat de Amerikaanse National Security Agency heeft een programma genaamd PRISM. Via dit programma, inlichtingendiensten met directe toegang tot vele bekende technologiebedrijven serversysteem. Waaronder Apple, Facebook, Yahoo, Microsoft en Skype’s technologie reuzen zijn op de lijst. Het is gemeld dat, PRISM kunnen allround intelligence search object tracking, onderschepping, waaronder ‘Mail, chats, video’s, foto’s, data opslag, file transfer, videoconferencing en andere informatie uit te breiden.
Drummond speciaal gemaakt voor die kwestie te spreken in het openbaar op geruchten dat het publiek PRISM schaden onderdrukken.
Google woordvoerder Leslie Miller zei: “Google is zorgvuldig gebruikersgegevens veiligheidsvraagstukken beschouwd. Mensen zeggen vaak dat we in het systeem van de overheid” open deur “, maar Google niet de toegang overheid tot privegegevens van de gebruiker toe te staan.”
Hoewel Google en andere tech bedrijven hebben herhaaldelijk gezegd dat ze geen rechtstreekse toegang tot hun servers regering alleen voldoen aan de gerechtvaardigde verzoeken van de regering goed te keuren. Echter, veel problemen bestaan ​​nog steeds, hoe te overleven onder overheidstoezicht programma, deze bedrijven zei dat als gevolg van beperkingen overheid, kan meer informatie niet openbaar maken.
“Mensen worden dus veroorzaakt veel misverstanden over het bedrijf, deze zaak dus we zijn erg verontwaardigd.” Drummond genoemd door Mr.
Microsoft zei vrijdag dat alleen de “door de wet of een rechterlijke dagvaarding gebonden later”, zal het bedrijf klantgegevens verstrekken. Facebook mede-oprichter en CEO Zuckerberg zei ook dat op donderdag nog nooit van Facebook gehoord had dit stelt overheidsbinnendringen server PRISM-project. Zuckerberg zei in een verklaring: “Wij hebben geen algemene verzoek een overheidsinstelling’s ontvangen indien ontvangen, zullen we actief verdedigen dit.”
Voor deze file transfer mechanisme veroorzaakt problemen, die medewerkers werkzaam in de technologie gigant meent dat het allerbelangrijkste is om gerechtigheid te zoeken voor de onderneming overheid, dat is de reden waarom de gegevens nodig van de overheid om meer informatie verzoek boodschap bekend te maken.

Leave a Reply