Google selvennys: Emme myy käyttäjän tiedot

Viime viikon alussa, media rikkoi uutinen useita tech jättiläiset, kuten Google, sanoi useita yrityksiä Yhdysvaltain hallitus antaa käyttäjien yksityisyyttä tiedot. Kertoi, että kansallinen turvallisuusneuvosto voi suora yhteys myös Yahoo, Apple, Google ja muut teknologiayritykset yhdeksässä palvelimet, tiedustelupalvelut voivat mennä suoraan heidän tietokonejärjestelmiä seuranta.
Google on luovutettu hallitusta antamaan yksityiskohtaiset tiedot, joissa on kansallinen turvallisuus vaatii.
New York Times kertoi myös tiistaina, Google käyttäjätietojen mukaan prosessi on täysin laillista, FTP tiedonsiirtojaan yhteistä protokollaa. Googlen lakiasiainjohtaja kertoi brittiläinen media on ollut tv-haastattelussa selitti.
FTP on yksinkertainen Osapuolet lähettää ja ladata tiedostoja sopimuksen. Tämä on online-vastine kansioon, jompikumpi osapuoli voi manipuloida tiedostojen siirto. PBS-tv-uutislähetyksessä Googlen lakiasiainjohtaja, Mr. Drummond korosti myös, FTP-palvelimelle, että hallitus, eikä Googlen käyttäytymistä.
“Olemme esittäneet asiakirjoja sisällä, mutta myös soittamalla tiedoston sisällä.” Tässä prosessissa ilman läpi mitään Googlen palvelimille.
Takaisin tämän vuoden huhtikuussa, Googlen lakiasiainjohtaja Drummond oli jo julkaissut avoimen kirjeen, jossa hallituksen tiistaina vapauttaa enemmän tietoa kansallisen turvallisuuden ja useita erilaisia ​​etuoikeuksia.
Jotkut tiedotusvälineet ovat huomauttaneet, että Yhdysvaltain National Security Agency on ohjelma nimeltä Prism. Tämän ohjelman kautta, tiedustelupalvelut pääsee suoraan monien tunnettujen teknologiayrityksiä palvelin järjestelmä. Kuten Apple, Facebook, Yahoo, Microsoft ja Skype teknologian jättiläiset ovat luettelossa. On todettu, että Prism voi laajentaa kaikkiin suuntiin älykkyys haku kohteen seurantaan, kuuntelu, kuten “Mail, chatit, videoita, valokuvia, tallennus, tiedostojen siirto, videoneuvottelut ja muut tiedot.
Drummond tehty erityisesti, että asia puhua julkisesti tukahduttamaan huhuja, että haittaa yleiselle Prism.
Googlen tiedottaja Leslie Miller sanoi, “Google on huolellisesti käyttäjän tietoturva-asioita. Ihmiset sanovat usein, että me hallintojärjestelmän” avoin ovi “, mutta Google ei salli hallituksen pääsyn käyttäjän yksityisiä tietoja.”
Vaikka Google ja muut teknologian yritykset ovat toistuvasti sanoneet, että he eivät anna suoraa pääsyä niiden palvelimet hallitus vain täyttää oikeutetut pyynnöt valtiolta hyväksyä. Kuitenkin on olemassa useita ongelmia, miten selviytyä hallituksen valvonnan ohjelma, nämä yritykset sanoi, että koska hallitus rajoituksia, ei voi paljastaa lisätietoja.
“Ihmiset ovat siis aiheuttanut paljon väärinkäsityksiä yhtiön, tässä asiassa niin olemme erittäin närkästynyt.” Drummond mainitsi Mr..
Microsoft sanoi perjantaina, että vain “sitoo laki tai tuomioistuimen haasteen myöhemmin”, yhtiö tarjoaa asiakkaan tiedot. Facebook perustaja ja toimitusjohtaja Zuckerberg sanoi myös, että torstaina ei ollut koskaan kuullut Facebook ennen tämän sallii hallituksen tunkeutumisen palvelimen Prism-hankkeen. Zuckerberg sanoi lausunnossaan, “Emme ole saaneet mitään valtion viraston yleistä pyynnöstä, jos sai, me aktiivisesti puolustaa tätä.”
Tämän tiedoston siirto mekanismi aiheuttaa ongelmia, jotka työskentelevät työntekijät teknologian jättiläinen uskoo, että tärkeintä on hakea oikeutta yrityksen hallitus, minkä vuoksi tiedot vaatii hallitusta paljastamaan lisätietoja pyyntösanomassa.

Leave a Reply