Google Pontosítás: nem adjuk a felhasználói adatokat

Már a múlt héten, a média törte meg a hír több tech óriások, köztük a Google azt mondta, több cég az amerikai kormányt, hogy biztosítson a magánélet tiszteletben tartása információt. Jelentette, hogy a Nemzetbiztonsági Tanács közvetlen hozzáférést, beleértve a Yahoo, az Apple, a Google és más technológiai vállalatok kilenc szerverek, hírszerző ügynökségek mehet közvetlenül a számítógépes rendszerek ellenőrzése.
A Google nyilvánosságra hozták, hogy a kormány, hogy részletezze a felhasználói adatokat, amely nemzetbiztonsági kérés.
A New York Times is beszámolt kedden egy Google felhasználói adatok benyújtási folyamat teljesen legális, FTP-egy közös protokollt. A Google jogi igazgató azt mondta a brit média, hogy volt egy televíziós interjúban magyarázta.
FTP egy egyszerű Felek feltöltési és letöltési fájlokat a megállapodás. Ez az online megfelelője mappa, bármelyik fél manipulálni a fájlátvitel. A PBS televíziós hírműsor a Google jogi igazgató, Mr. Drummond azt is hangsúlyozta, FTP szerver, hogy a kormány, mint a Google viselkedését.
“Mi már benyújtott dokumentumokat a belső, ugyanakkor hívja a fájl belsejében.” Ebben a folyamatban, anélkül, hogy bármilyen, a Google szerverein.
Még ez év áprilisában, a Google jogi igazgató Drummond már megjelent nyílt levélben kéri a kormányt, hogy engedje be kedd további információt a nemzetbiztonság és a több tartomány kiváltságokat.
Néhány média rámutatott, hogy az Egyesült Államok Nemzetbiztonsági Ügynökség a program neve prizma. Ezzel a programmal, a hírszerző ügynökségek közvetlen hozzáférést biztosít számos jól ismert technológiai vállalat szerver rendszer. Köztük az Apple, a Facebook, a Yahoo, a Microsoft és a Skype technológiai óriások vannak a listán. Úgy tűnik, hogy PRISM képes bővíteni sokoldalú intelligencia keresés tárgykövetés, lehallgatás, beleértve a “Mail, chat, videók, fotók, az adatok tárolása, fájlátvitel, videokonferencia és egyéb információk.
Drummond kimondottan, hogy az ügyben beszélni nyilvánosan elfojtani pletykák, hogy árt a nyilvánosság prizmát.
A Google szóvivője Leslie Miller azt mondta: “A Google már alaposan átgondolt felhasználói adatok biztonsági kérdések. Emberek gyakran mondják, hogy a kormányzati rendszer” nyitott ajtó “, de a Google nem teszi lehetővé a kormány hozzáférést a felhasználó személyes adatait.”
Bár a Google és más technológiai vállalatok már többször mondtam, hogy nem közvetlen hozzáférést biztosít a szerverek kormány csak megfeleljen a jogos kéréseket a kormány hagyja jóvá. Azonban számos probléma továbbra is fennáll, hogyan lehet túlélni alatt kormányzati ellenőrzési program, ezek a vállalatok azt mondta, hogy mivel a kormányzati megszorítások, nem lehet annál több információt.
“Az emberek azért okozott sok félreértés a cég, ezt a kérdést így nagyon felháborodott.” Drummond úr által említett.
A Microsoft azt mondta pénteken, hogy csak a “törvény kötelezi vagy bírósági idézés később”, a cég biztosítja az ügyfelek adatait. Facebook alapítója és vezérigazgatója Zuckerberg azt is elmondta, hogy csütörtökön még soha nem hallott a Facebook előtt, ez lehetővé teszi a kormányzati beavatkozást szerveren PRISM projektet. Zuckerberg azt mondta egy nyilatkozatában: “Mi még nem kapott állami szerv teljes kérésére, ha kapott, akkor aktívan védeni ezt.”
Ehhez fájlátviteli mechanizmus okozott gondot, azok a munkavállalók, dolgozók technológiai óriás úgy véli, hogy a legfontosabb dolog az, hogy keresni igazságszolgáltatás a vállalkozás kormány, ezért az adatokat szükség a kormány, hogy annál több információt kérés üzenet.

Leave a Reply