Google oleskelupaikkoja: Google Chat saa kaivattuja makeover

Google käytti jälkipuoliskolla 2000-luvun kääntämällä Google Talk osaksi de facto korvaa AOL Instant Messenger. Sitten, viime vuosina, Google lopetti kiinnittäen huomiota sen kokonaan.

Tänä span, milloin, missä ja miten me chat on muuttunut huomattavasti. Google on vastannut pyyhkäissyt uuden viestintätekniikan. Sisä-ja ulkopuolella yritys, chat vaihtoehtoja murtunut.
Googlen uusin tuote – oleskelupaikkoja – ei ole täysin erilainen kuin muut nykyiset cross-platform Viestintäsovellukset, mutta se yhdistää monia Googlen omien tuotteiden järkevällä tavalla.
Niille, jotka ovat olleet uskollisia Gmail / Google Talk vuosien varrella, oleskelupaikkoja on iso muutos, mutta se on säilyttänyt paljon siitä, mitä rakastat.
Ensinnäkin, oleskelupaikkoja liittyy Google+ tilin, mutta onneksi et ole pakko vuorovaikutuksessa sosiaalisessa mediassa, jos et halua. Ja jos kaikki ystäväsi ovat edelleen käytössä vanhempi Talk tai Gmail Chat tai Google+ Messenger apps, voit silti keskustella.
Iso filosofinen muutos tulee kuitenkin muodossa läsnäoloa. Ottaa huomioon, että Google Talk keskittyi itse noin joka oli verkossa tai offline, oleskelupaikkoja on kokemus, joka on rakennettu filosofiaa, että olet aina saatavilla, kiitos siitä, että monet meistä nyt älypuhelimissa. Sovellus ei ole käytettävissä vain Chrome ja Android, mutta myös – lopulta – iOS.
Kun lähdet chat, keskustelu ei vain katoa. Se on kuin tekstiviestit. Jos et ole aktiivisesti käynnistämässä oleskelupaikkoja, kun uusi viesti saapuu, se istuu lanka, odottaa nyt palaat. Joillekin mahdollisuus ei pysty täysin kirjautua ulos on tuskallinen siirtyminen. Niille mukava “aina” kulttuuria, se on tervetullut, ja paljon tarvitaan lisäksi.
Totta se Monikerin, oleskelupaikkoja on myös rakennettu käsitteen ympärille ryhmän keskusteluihin, mikä on suuri syy siihen, miksi Google (GOOG, Fortune 500) ei ole niin huolissaan käytettävyystilasi. Muutos auttaa pitämään keskustelut nestettä. Kuvakkeet osoittavat selvästi, kun olet jättänyt viestin, ja kun olet aktiivisesti liikkuvat sisään ja ulos keskustelun.
Se on helppo jakaa kuvia oleskelupaikkoja, hypätä video chat tai hukuttaa ystävä emojis. Se on nopea, yksinkertainen ja helppo käynnistää uuden chat. Ei ole väliä mitä laitetta käytät, kokemus on aina sama. Kaikki viestit synkronoida kaikki laitteet ja ominaisuudet ovat yhdenmukaisia. Et silti voi jakaa videotiedostoja, mutta se on yksi harvoista rajoituksia.
Oleskelupaikkoja on vielä työtä muilla aloilla, jos se todella haluaa valtti tykkää Facebook, Apple, Microsoft (Skype), GroupMe ja WhatsApp.
Vaikka voit lähettää viestejä joku ystävistäsi – kavereita käyttämällä oleskelupaikkoja, että on – milloin tahansa, se olisi silti kiva olla jonkinlainen käsitys, kun he käyttävät mobiiliversiota tai Chrome versio App. On indikaattori rakennettu oleskelupaikkoja UI näyttää, kun ihmiset ovat aktiivisia, mutta milloin ja miten sitä käytetään yhteystiedot poikkeaa siitä, mitä sovellus / palvelu he käyttävät.
Sitten on SMS. Oleskelupaikkoja on erityisen hyvä vetää yhteen Googlen eri Viestintäpalvelut ja helpottaa ryhmän keskusteluihin, mutta Google Voice ja SMS integraatio on löytynyt mistään. Sekä Facebook Messenger-sovellus ja Applen iMessage jo integroida SMS, joten ilman tätä ominaisuutta oleskelupaikkoja loistaa.
Suurin kysymysmerkki tässä on kohtalo Gmail / Google Talk. Toistaiseksi, nykyiset käyttäjät näiden palvelujen jätetään rauhaan. Mutta he lopulta pakko yli oleskelupaikkoja vastoin tahtoaan? Google sanoi satunnaisia ​​sanaakaan eilen, joten on mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuu.
Mutta kaiken kaikkiaan, oleskelupaikkoja on kaivatun uudistaa Googlen chat-palvelun, joka palvelee yrityksen hyvin eteenpäin.

Leave a Reply