Google gør 25% af internettrafik

Amerikanerne gør en masse Googling.

Google-konti for næsten en fjerdedel af internettrafik i Nordamerika, ifølge en nylig undersøgelse foretaget af analytics firma DeepField. Det gør Googles Internet tilstedeværelse større end Facebook (FB), Netflix (NFLX), og Twitters kombineret, ifølge rapporten. Under et par timer af hver dag, vil Netflix spise op mere båndbredde end Google, men streaming video site højdepunkt trafik sker kun under “prime-time” timer – Google stadig gennemsnit en større luns af internettrafik i løbet af hele dagen.
Den mest fantastiske åbenbaring fra undersøgelsen er, at Google vokser hurtigere end internettet som helhed. I 2010 Google udgjorde kun 6% af internettrafik.
Det er fordi undersøgelsen fundet 60% af alle internet-tilsluttede enheder interagerer med Google-servere i løbet af en gennemsnitlig dag, herunder nogle gadgets, du ikke ville tænke ville tale til Google, såsom spilkonsoller og hjem medieenheder.
En stor del af Googles massive tilstedeværelse på internettet og foruroligende vækst kommer fra mobile enheder. Virksomheden kommandoer den største luns af smartphone og tablet markeder med sine Android-enheder, og disse enheder alle regelmæssigt tjekke ind med Google for opdateringer i løbet af dagen. Smartphone runner -up Apples (AAPL, Fortune 500) standard søgemaskine er Google, som tilføjer til Googles internettrafik aktie.
YouTubes data-tunge videoer spiller også en rolle i Googles store internet aktie, DeepField sagde.
Google Street View klatrer Mt. Fuji
Googles udvidede internet tilstedeværelse har krævet selskabet til stadighed opbygge sin server kapacitet til at håndtere tilstrømningen af ​​trafik. Virksomheden har været at bruge mere end 1 milliard dollar hvert kvartal i de seneste par år på infrastrukturinvesteringer.
“Selv om det er en gammel nyhed, at Google er stor, Alene omfanget og dominans i Google på Internettets infrastruktur har betydelige konsekvenser for net-design og evolution,” Deepfield Craig Labovitz skrev.
Google talskvinde Liz Markman bemærkede, at dens server forbedringer lade Google indhold og tjenester til bedre at nå ud til forbrugerne og levere data-tunge streams såsom YouTube videoer mere effektivt. Selskabet havde ingen kommentarer til DeepField studiet.
Den DeepField Rapporten er baseret på en stor udsnit af internettrafik, der indsamles fra nordamerikanske Internet-udbydere. Den dækker omkring en femtedel af internettrafik i hele regionen, og Deepfield mener, at det at være den største igangværende undersøgelse af sin slags.

Leave a Reply