Google Glas: Limited en onhandig, maar de toekomst

Google Glass is niet een afgewerkt idee, laat staan ​​een compleet product.

. Vandaag is het een duur, beperkt en onhandig stukje technologie Je kon niet eens een te kopen als je wilde (die je niet zou) – Google (GOOG, Fortune 500) verkoopt slechts 2000 paren om techneuten te selecteren die woonde de onderneming I / O Developer’s conferentie een jaar geleden.
Dus wat is de big deal? Het voelt alsof de toekomst.
Google Glass maakt gebruik van een miniatuur projector, touch controles en spraakopdrachten die zitten op uw ogen en oren als een bril. Die opstelling laat Glass dragers samen te werken en met informatie omgaan en de wereld om hen heen, zonder te trekken uit een telefoon.
Op dit moment, zijn er een handvol van de kern acties die u kunt uitvoeren met Google Glass: basic zoekopdrachten, neem foto’s en video’s, volg turn-by-turn GPS-aanwijzingen, nieuws en mededelingen van diensten zoals The New York Times en Google nu ontvangen, en communiceren met vrienden via spraak, tekst, e-mail en sociale netwerk Google+.
Gerelateerd: 5 functies die we willen van de volgende versie van Android
Ik kon gaan in de diepte over alle functies, maar de waarheid is dat ze waarschijnlijk zullen veranderen voordat Glass het grote publiek bereikt.
OK, prima, hier is een bliksem ronde:
Het scherm is veel bruikbaarder dan ik ooit dacht dat het zou zijn. Batterij lijkt nu prima, duurt 4-7 uur. Google Glass is verrassend comfortabel, maar het deed pijn aan mijn oren na een paar uur onafgebroken slijtage. Beeldkwaliteit van de camera was prima, maar niets bijzonders, en het is een beetje raar snapping een foto zonder te kijken door een zoeker of op een scherm. Enkele aspecten van de Glass-software, zoals navigatie, zijn heerlijk intuïtief. Anderen, waaronder het opzetten van contacten voor de communicatie en delen, buiten frustrerend.
En hoewel de hardware-elementen van glas alle functies zonder probleem, het toestel laat me nog steeds willen meer van dat.
Gerelateerd: Zal ​​Google hit $ 1000 of is het de volgende Apple?
Dus, op zoek naar de toekomst, wat betekent het hebben het potentieel om te zijn?
Het zou een grote actie camera. Het heeft de basistechnologie om een ​​tweede set van de ogen zijn, het analyseren van je omgeving, het leveren van relevante informatie op de vlieg. Het zou een extra scherm voor gaming, een kookboek hoef je nooit aan te raken zijn, of een hulpmiddel voor muzikanten.
De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, maar ze moeten nog worden gemaakt Het is een experiment -. En Google weet dit, dat is waarom het bedrijf is op dit moment alleen laten met creatieve software-ontwikkelaars hebben toegang tot het.
Het probleem met glazen zoals het nu bestaat is dat het niet een “lifestyle-apparaat ‘dat de meeste mensen zich prettig aanbrengen zullen voelen om hun voorhoofd op elk moment snel. Zelfs als het ooit is vederlicht en heeft oneindige levensduur van de batterij, dan nog zal voelt onnatuurlijk om Glazen dragen in sociale situaties.
Google Glass doet me denken aan de eerste IBM (IBM, Fortune 500) PC, uitgebracht in 1981. Dat was wat wezen Microsoft (MSFT, Fortune 500) Kantoor in een zeer dure, lelijke doos. Wanneer de pc voor het eerst werd geïntroduceerd, niemand kon hebben gedacht dat we zouden uitvoeren rond apparaten vele malen krachtiger in onze zakken.
Nu, computers, tablets en smartphones zijn in elk huis -. En velen zijn mooi, strak, ultra-dunne stukken van machines De meeste mensen vandaag de dag kan me niet voorstellen een dag waarop we allemaal zult dragen slimme apparaten op onze gezichten.
Als Glass zijn potentieel bereikt, dat is precies wat er zal gebeuren.

 

ActionQueue-dll

d3d11-dll

fdWSD-dll

IcCoinstall-dll

localspl-dll

pcadm-dll

taskhost-exe

viaide-sys

XPath-dll

IcCoinstall-dll

localspl-dll

pcadm-dll

taskhost-exe

viaide-sys

XPath-dll

Leave a Reply