Google Afklaring: Vi sælger ikke brugeroplysninger

Begyndelsen af ​​sidste uge, medierne brød nyheden adskillige tech giganter, herunder Google, sagde flere virksomheder til den amerikanske regering til at give brugeren personlige oplysninger. Rapporterede, at Det Nationale Sikkerhedsråd kan pålægge adgang, herunder Yahoo, Apple, Google og andre teknologivirksomheder i ni servere, kan efterretningstjenester gå direkte til deres computer-systemer overvågning.
Google er blevet videregivet til regeringen om at give oplysninger om de brugeroplysninger, som indeholder nationale sikkerhed anmodninger.
The New York Times rapporterede også tirsdag en Google-bruger data indsendelse proces er helt lovlig, FTP filoverførsler ved brug af en fælles protokol. Googles chefjurist fortalte de britiske medier har haft et tv-interview forklaret.
FTP er en simpel parter uploade og downloade filer af aftalen. Dette er den online svarer til en mappe, kan begge parter manipulere filoverførslen. I et PBS tv nyhedsprogram på Googles chefjurist, også Mr. Drummond understregede, FTP-server, som regeringen, snarere end Googles adfærd.
“Vi har indgivet dokumenter til indersiden, samtidig med at kalde filen indeni.” I denne proces, uden at gå gennem nogen af ​​Googles servere.
Tilbage i april i år, havde Googles chefjurist Drummond allerede udgivet et åbent brev beder regeringen på tirsdag at frigive flere oplysninger om den nationale sikkerhed og antallet af range privilegier.
Nogle medier har påpeget, at det amerikanske National Security Agency har et program kaldet PRISM. Gennem dette program, efterretningstjenester med direkte adgang til mange kendte teknologi selskaber server system. Herunder Apple, Facebook, Yahoo, Microsoft og Skypes teknologi giganter er på listen. Det forlyder, at PRISM stand til at udvide all-round intelligens søgning objekt tracking, aflytning, herunder “Mail, chats, videoer, fotos, datalagring, filoverførsel, videokonferencer og andre oplysninger.
Drummond lavet specielt for den sags skyld tale offentligt at dæmpe rygter, der skader den offentlige PRISM.
Google talsmand Leslie Miller sagde, “Google er blevet nøje overvejet brugerdata sikkerhedsproblemer. Folk siger ofte, at vi i systemet for regeringen” åben dør “, men Google ikke tillade regeringen adgang til brugerens private data.”
Selvom Google og andre tech virksomheder gentagne gange har sagt, at de ikke giver direkte adgang til deres servere regeringen kun opfylde de legitime anmodninger fra regeringen til at godkende. Men mange problemer stadig eksisterer, hvordan man overlever under regeringens overvågningsprogram, disse virksomheder sagde, at på grund af statslige restriktioner, kan ikke give flere oplysninger.
“Folk er således forårsaget en masse misforståelser om virksomheden, denne sag, så vi er meget forargede.” Drummond nævnt af Mr..
Microsoft sagde fredag, at kun “er bundet af loven eller domstol stævning senere”, vil selskabet give kundedata. Facebook medstifter og administrerende direktør Mark Zuckerberg sagde også, at på torsdag havde aldrig hørt om Facebook, før dette tillader regeringen indtrængen server PRISM-projektet. Zuckerberg sagde i en erklæring, “Vi har ikke modtaget nogen regering agentur samlede anmodning, hvis modtaget, vil vi aktivt forsvare denne.”
Til denne filoverførsel mekanisme forårsagede problemer, de medarbejdere, der arbejder i teknologi gigant mener, at det vigtigste er at søge retfærdighed for virksomheden regering, som er grunden til, at dataene kræver regeringen til at give flere oplysninger anmodning budskab.

Leave a Reply