Google Διευκρίνιση: Δεν πουλάμε τις πληροφορίες των χρηστών

Νωρίς την περασμένη εβδομάδα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έσπασε τις ειδήσεις αρκετά tech γίγαντες, συμπεριλαμβανομένης της Google, δήλωσε ότι πολλές εταιρείες με την κυβέρνηση των ΗΠΑ να παρέχουν προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών πληροφορίες. Ανέφερε ότι το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας μπορεί να κατευθύνει πρόσβασης συμπεριλαμβανομένων των Yahoo, Apple, η Google και άλλες εταιρείες τεχνολογίας σε εννέα servers, υπηρεσίες πληροφοριών μπορεί να πάει απευθείας στον υπολογιστή τους συστήματα παρακολούθησης.
Google έχει αποκαλυφθεί στην κυβέρνηση να παράσχει λεπτομέρειες σχετικά με τις πληροφορίες του χρήστη, το οποίο περιέχει εθνικά αιτήματα ασφάλειας.
The New York Times ανέφερε επίσης την Τρίτη ένας χρήστης του Google δεδομένων διαδικασία υποβολής είναι απολύτως νόμιμο, FTP μεταφορά αρχείων χρησιμοποιώντας ένα κοινό πρωτόκολλο. Επικεφαλής νομικός σύμβουλος της Google δήλωσε τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης είχαν μια τηλεοπτική συνέντευξη εξήγησε.
FTP είναι ένα απλό μέρη ανεβάζουν και να κατεβάζουν αρχεία της συμφωνίας. Αυτό είναι το online ισοδύναμο ενός φακέλου, κάθε μέρος μπορεί να χειριστεί τη μεταφορά αρχείων. Σε ένα πρόγραμμα τηλεοπτικών ειδήσεων PBS για επικεφαλής νομικός σύμβουλος της Google, ο κ. Drummond τόνισε επίσης, FTP server ότι η κυβέρνηση, παρά τη συμπεριφορά της Google.
«Έχουμε υποβάλει έγγραφα στο εσωτερικό, ενώ ζητούν, επίσης, το εσωτερικό αρχείο.” Σε αυτή τη διαδικασία, χωρίς να περάσει από οποιοδήποτε από τα διακομιστές της Google.
Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, επικεφαλής νομικός σύμβουλος της Google Drummond είχε ήδη δημοσιεύσει μια ανοιχτή επιστολή ζητώντας από την κυβέρνηση την Τρίτη για να απελευθερώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εθνική ασφάλεια και τον αριθμό των προνομίων φάσματος.
Ορισμένα μέσα ενημέρωσης έχουν επισημάνει ότι η αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας έχει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται PRISM. Μέσα από το πρόγραμμα αυτό, οι μυστικές υπηρεσίες με άμεση πρόσβαση σε πολλά γνωστά τεχνολογίας σύστημα διακομιστή εταιρείες. Συμπεριλαμβανομένης της Apple, το Facebook, το Yahoo, η Microsoft και οι γίγαντες της τεχνολογίας Skype είναι στη λίστα. Έχει αναφερθεί ότι, PRISM σε θέση να επεκτείνουν ολόπλευρη αναζήτηση πληροφοριών για τον εντοπισμό αντικειμένων, παρακολούθηση, συμπεριλαμβανομένης της “Mail, chats, βίντεο, φωτογραφίες, αποθήκευση δεδομένων, μεταφορά αρχείων, video conferencing και άλλες πληροφορίες.
Drummond έκανε ειδικά για το θέμα αυτό μιλήσει δημόσια για να καταστείλει τις φήμες που βλάπτουν το δημόσιο PRISM.
Google εκπρόσωπος Leslie Miller, δήλωσε, “Η Google έχει εξεταστεί προσεκτικά θέματα ασφάλειας δεδομένων του χρήστη. Οι άνθρωποι λένε συχνά ότι το σύστημα της κυβέρνησης” ανοιχτή πόρτα “, αλλά η Google δεν επιτρέπει την πρόσβαση της κυβέρνησης για τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη.”
Παρά το γεγονός ότι το Google και άλλες εταιρείες τεχνολογίας έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν παρέχουν άμεση πρόσβαση στους servers της κυβέρνησης τους, μόνο ικανοποίηση των νόμιμων αιτημάτων από την κυβέρνηση να εγκρίνει. Ωστόσο, πολλά προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν, πώς να επιβιώσουν στο πλαίσιο του προγράμματος επιτήρησης της κυβέρνησης, οι εταιρείες αυτές, δήλωσε ότι λόγω των περιορισμών της κυβέρνησης, δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες.
«Οι άνθρωποι που προκαλούνται ως εκ τούτου μεγάλη παρανόηση σχετικά με την εταιρεία, το θέμα αυτό έτσι είμαστε πολύ αγανακτισμένοι.” Drummond αναφέρει ο κ..
Η Microsoft δήλωσε την Παρασκευή ότι μόνο το “δεσμεύεται από το νόμο ή κλήτευση δικαστήριο αργότερα», η εταιρεία θα παρέχει τα δεδομένα των πελατών. Facebook συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος Zuckerberg είπε επίσης ότι την Πέμπτη δεν είχε ακούσει ποτέ του Facebook πριν από αυτό επιτρέπει την κυβέρνηση του server εισβολής του έργου PRISM. Zuckerberg είπε σε μια δήλωση, «Δεν έχουμε λάβει συνολικό αίτημα οποιονδήποτε κρατικό οργανισμό, αν ληφθεί, θα υπερασπιστεί ενεργά αυτό.”
Για αυτό το μηχανισμό μεταφοράς αρχείων ταλαιπωρία που προκλήθηκε, οι υπάλληλοι που εργάζονται σε γίγαντας της τεχνολογίας πιστεύει ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να προσφύγουν στη δικαιοσύνη για την επιχείρηση της κυβέρνησης, η οποία είναι ο λόγος για τα δεδομένα απαιτεί από την κυβέρνηση να αποκαλύψει περισσότερες μήνυμα αίτησης πληροφοριών.

Leave a Reply