Future “kapsel” High Speed ​​Rail: New York til Beijing to timer

Tidligt om morgenen på toget fra Beijing, Kina, efter at komme ud til fjerntliggende Amerika på New York for at gå på arbejde den aften, du kan gå tilbage til Beijing, som snart vil være i fremtiden er fuldt ud muligt at gøre. Amerikansk selskab er ved at udvikle et vakuum pipeline transport system, efter afslutningen af ​​Beijing til New York for kun to timer, men rundt omkring i verden er det kun seks timer.
Teknologi galning foreslået “super højhastighedstog”-konceptet
“Evakueret Tube Transport” idé blev oprindeligt udviklet af maskiningeniør Daryl Oster i 1990’erne fremsat, og i 1997 blev han modtaget teknologi patenter.
Har en “teknologi galning”, sagde den amerikanske elbil selskab Tesla CEO Alan Musk (Elon Musk) på dette begreb en rig, foreslået en “super højhastighedstog,” tanken, er begrebet denne transport bidraget mere design detaljer og ET3 virksomhedens vakuum rør transport-projekter, men også på baggrund af denne idé i design.
Maske i dette års teknologi konference annoncerede planen. Moskus sagde, at systemet ikke vil gå ned meget sikker på en række komplekse vejr immunitet. Det er hurtigere end en kugle toget er nu tre til fire gange hurtigere, kan du opnå dobbelte af den nuværende hastighed af flyet. Angiveligt Musk stigning på dette projekt Måske årsagen er, at han mener, det nuværende Californien højhastighedstog er et spild, dette højhastighedstog er verdens langsomste dyreste.
De besøgende sætte “kapsel” pop-up til
For nylig, Colorado selskab kaldet “ET3” Virksomheden er ved at opføre en tre-mile lang, op til 4.000 miles i timen vakuum pipeline transportsystemer. Ansvarlig for de specifikke detaljer scenograf Dai Rui Auster er en maskiningeniør i Florida, for at koncentrere sig om forskning og udvikling af engagerede arbejde Evakueret Tube Transport fratrådte Austers par andre job kan få en højere løn .
Det er underforstået, er ET3 virksomheden forpligtet sig til at udvikle en “high-altitude pipeline”-projektet forestillede af designeren, kan det nå 6500 kilometer i timen i et alarmerende tempo. Passagerer sidder vakuum linje, derefter fra New York til Los Angeles, USA kræver kun 45 minutter fra New York til Beijing tager kun to timer, fra et globalt tur også seks timer.
Ifølge Designer, er denne højtliggende rørledninger for transport som en “kapsel” er hver kapsel placeret i støbeskeen, såsom artillerigranater blev lanceret til destinationen.
At gøre offentligheden mere information, er selskabet også offentliggjort på hjemmesiden for “kapsel” design for flere detaljer: Hver “kapsel” vejer 183 kg, længde 16 fod (4,87 meter), kan rumme 4-6 passagerer Der lagring bagagerummet. Pipeline forbinder de to destinationer med samme højhastighedsbane vil blive bygget på jorden.
Gnidningsfrit, billigere, mere miljøvenlige
Designere sagde projektets strømforsyning bruger magnetisk levitation teknologi. Hele shuttle i en næsten friktionsfri miljø, der udsendes i en bestemt udslyngning enhed, køre til destinationen uden afbrydelse. Selvom vakuum røret transport kan nå utrolige hastigheder, men passagererne kan kun føle en lille acceleration kræfter.
Designer sagde vejtransport er et tomrum uden luft, uden friktion transportform end tog og fly sikrere, billigere og mere stille.
I rejseudgifter, sagde ET3 selskab, i forhold til de dyre billetpriser nu, de er i stand til projektet fra San Francisco til New York rejseudgifter faldt til 100 dollars. Dette er fordi omkostningerne ved vakuumrøret transport er meget billig, kun hovedvej 1/4, højhastighedstog 1/10. Overensstemmelse med forventede planen, kan denne rørledning være “knyttet” til det eksisterende højhastighedstog jernbanebro på ruten for at spare ressourcer og infrastruktur bygge omkostninger.
Mere værdifuldt at dette transportmiddel renere og miljøvenlig. Designer sagde vakuum kanalen transport end nogen andre traditionelle transportmidler er mindre energiforbrugende, vakuumrør per kilowatttime trafik transport togtrafik og mere end 50 gange.

Leave a Reply