Frisk elleverandør er et lille, men smukke karriere, bør være dybt ikke bred

Frisk elleverandør nylig forårsagede en masse diskussion i branchen, er markedsdeltagerne vokser også gradvist. Fra den store baggrund, tage nye udbydere af elektricitet varme og den kinesiske fødevaresikkerhed er der ikke en stor smerte point, mens industri-drevne og kapital-drevet også spille en vigtig rolle. Selv om parterne på udviklingsperspektiverne for optimistiske forventninger, men den nuværende situation, indenlandske og udenlandske elleverandører er for det meste frisk lille, men smukke karriere. Råvarer forbipasserende Consulting mener, at udviklingen af ​​e-business frisk efter geografi, publikums og produktkategori restriktioner ikke skulle tages, bør være dybt bred strategi.
Friske el udbydere til at tage varmen af ​​miljømæssige baggrund
Selv om mange virksomheder har lanceret for flere år siden, frisk elleverandør praksis, men en masse af friske el udbydere rejst offentlig bekymring i slutningen af ​​2012 var oprindeligt planlagt liv “Chu appelsin Beijing”, i begyndelsen af ​​2013 Dr. Ding Jingtao fremragende skålen netværk udgivet “en frisk erfaringsudveksling elleverandør taber” indlæg. Fra miljøet baggrunden, er kinesisk fødevaresikkerheden i de seneste år, flere og flere af denne smerte punkt, med det land på det politiske plan for moderne landbrug og fødevaresikkerhed mere og mere opmærksomhed, og tæt knyttet til folks dagligdag friske, er der mange i branchen kæden kan øge tilknytningen elleverandør industrien fra perspektivet af de vigtigste apparat 3C, tøj, bøger og kosmetik kategori har efterhånden modnet online shopping, udforske nye kategori for at blive fokus for den fremtidige udvikling elleverandør, frisk hører til den kategori af behovet er stort, kan du være den drivende elleverandør industrien til at videreudvikle et nyttigt forsøg, til at internet-teknologi til at omdanne og opgradere de traditionelle industrier findes mange muligheder har for nylig forskellige typer af kapital i landbruget eller frisk indkommende elleverandør, med investering og finansiering behov, Frisk elleverandør i medieeksponering fulgte hurtigt.
Friske elleverandører hjemme og i udlandet er for det meste lille, men smukke
Varer grænseovergangsattest den 6. juni offentliggjorde en rapport med titlen “Foreign bemærkelsesværdige fem friske elleverandør introducerer” en tekst, flere store friske på udenlandske elleverandører til at gøre den slags. Varer transit undersøgelse viste, at selv om mange udenlandske friske el udbydere oplevet mere end et årti med udvikling, men de er stadig kun et par byer for at drive forretning. At FreshDirect (Fresh Direkte) som et eksempel, blev grundlagt i 2002, har gjort forretninger i New York indtil 2010, før du begynder at New Jersey næste ekspansion. Den mere kendte indenlandske modparter AmazonFresh (Amazon Frisk tjeneste), som i august 2007 og har været på online-tjenester i Seattle, indtil først for nylig begyndt at udvide Los Angeles marked. Kinesiske hjemmemarked, at størstedelen af ​​friske el-udbydere er også begrænset i en by eller lille region. SF foretrukne logistik kapaciteter med sit moderselskab, hurtigere tempo i ekspansion, der i øjeblikket i Beijing, Shanghai, Guangzhou, Shenzhen, Hangzhou, Wuhan, Nanjing, Suzhou og Tianjin åbnet en ny tjeneste, få resterende, såsom fremragende parabol netværk, Da Da Socialistiske Arbejderparti venter fokus Beijing marked Hoda netværk Kaka Fresh i Shanghai og andre større markeder, ifølge Gu netværk, god mad netto centreret i det sydlige Kina. Fra den indenlandske situation, på trods af de markedsudsigterne men friske elleverandør i stor skala er relativt svært, mere frisk elleverandør er mindre virksomheder, at overholde et bestemt marked rødder, friske elleverandør indtjening udsigter, friske el udbydere kan i en lille, men smuk form udbredt.
Udvikling af frisk elleverandør må være dybt ikke bred
Frisk elartikler transit råd, små foreninger til mainstream Amerika, er dette ikke ser dårligt praktiserende initiativ frisk som et ikke-standardiserede produkter, og om fordelingen af ​​aktualiteten krav er særlig høj, der bestemmer, at det ikke kan Ligesom andre fysiske råvarer,. som for online shopping Varer transit råd, mest friske elleverandør kan kun gøre små og smukke, de er underlagt følgende tre aspekter af udviklingen restriktioner.
Geografiske restriktioner: Fresh er en slags tidskrævende råvarer, ligesom andre fysiske råvarer er vanskeligt at opnå den samme nationale indkøb, nationale salg, selv den største elleverandør i Beijing lancerede “litchi krig”, men den sæsonmæssige Produktet kan ikke opnås normalisering og de høje udgifter til transport og distribution, “litchi Wars” friske for hver elleverandør er mere som en branding. Samlet, friske el udbydere passer i første lag byer, men kan være begrænset af omfanget af stråling større, og andre forskellige slags online shopping, de store landområder i tre eller fire linjer og el leverandør er svært at blive en målgruppe af frisk, fersk elleverandør markedets størrelse og udsigterne derfor meget begrænset.
Crowd Begrænsninger: Frisk er unægtelig høje forbrugerprodukter, og almindelige menneskers dagligdag, men sværest at blive frisk fersk kundernes el-leverandør kunder. Europæiske og amerikanske lande, Kinas bybefolkning per arealenhed af meget højere, almindelig villakvarter der er små supermarkeder og markeder, som giver mere praktisk end onlinebestilling frisk valg. Desuden Kina fokuseret på familien dagligvarer tante gruppe, de har en masse tid til at gå i supermarkedet og shopping markeder, og de er ikke bekendt med netværket, er det svært at acceptere onlinebestilling frisk livsstil.
Kategori begrænsninger: en bred vifte af friske, men virkelig egner sig til online salg af produkter er ikke meget. Flerårige arter er egnede til onlinesalg frisk også almindelige kål æbler og andre friske vandmelon, som er vanskelig at få avancerne og lavere distributionsomkostninger ikke sammen, typiske hårde utaknemmelige produkter, mens svinekød, fjerkræ og andre kødprodukter user cost af en større tillid, ville supermarkederne være mere sikker. På nuværende importerer en masse frisk frugt vigtigste elleverandør, forsyningskæden, vedligeholdelse af disse produkter er vanskelig, flagskib økologisk koncept, kan brugeren være effektiv, de har brug langsigtet dyrkning.
Af disse tre grunde bør varer graenseovergangsattester frisk elleverandør træffe passende dybde ikke brede udviklingsstrategi, i deres eget marked rødder, finde målgruppen og aktivt øge arealenhed af potentielle brugere, gode produkter produkt udvælgelse og styrke forsyningskæden vedligeholdelse. Friske el udbydere til at bekæmpe forsyningskæden, med sin egen gård, på de friske produkter til at styre strømmen vil være større muligheder, friske høje krav til distribution Elektricitet udbydere i lager-og logistik virksomheder har styrken fordel. Varer graenseovergangsattester, at for friske el udbydere kun “online salg af grøntsager” Det er svært at udvikle, forbedre merværdien af ​​friske produkter, universelle koncept for sund levevis, eller tilføje elementer såsom gourmet madlavning færdigheder, som er foranstaltninger bør overvejes.

Leave a Reply