Fresh furnizuesi me energji elektrike është një karrierë të vogël, por të bukur, duhet të jetë e thellë nuk gjerë

Fresh furnizuesi me energji elektrike kohët e fundit shkaktoi shumë diskutime në industrinë e, pjesëmarrësit e tregut janë gjithashtu në rritje gradualisht. Nga sfond të madh, ofruesit e energjisë elektrike të freskëta të marrë të nxehtit dhe sigurinë ushqim kinez nuk është një pikë e madhe dhimbje, ndërsa industria-i nxitur dhe kryeqyteti i nxitur gjithashtu luajnë një rol të rëndësishëm. Ndonëse partitë mbi perspektivat e zhvillimit të pritjeve optimiste, por situata aktuale, furnizuesit vendas dhe të huaj elektrike janë kryesisht të freskëta Karriera e vogël, por të bukur. Mallra kalimtarët Consulting beson se zhvillimi i biznesit elektronik të freskët nga, gjeografia audiencës dhe produkt kufizimeve kategori nuk duhet të merren duhet të jetë strategjia e gjerë të thellë.
Ofruesit Fresh energjisë elektrike për të marrë nxehtësinë e mjedisit sfond
Edhe pse shumë kompani kanë nisur disa vite më parë, të freskëta furnizuesi me energji elektrike praktikë, por një shumë e ofruesve të energjisë elektrike të freskëta ngritur shqetësimin e publikut në vitin 2012 në fund të jetës së planifikuar fillimisht, “Chu portokalli Pekinit”, në fillim të vitit 2013 Dr Ding rrjet gjellë Jingtao shkëlqyer publikoi “një përvojë të freskët për ndarjen e energjisë elektrike furnizuesi humbës” post. Nga sfond të mjedisit, sigurisë ushqim kinez në vitet e fundit, gjithnjë e më shumë të kësaj pike dhimbje, me vendin në nivelin e politikave të bujqësisë moderne dhe të sigurisë ushqimore më shumë vëmendje dhe më shumë, dhe janë të lidhura ngushtë me jetën e njerëzve të përditshme të freskëta, nuk janë shumë në zinxhirin e industrisë mund të rrisë lidhjen; furnizuesi me energji elektrike nga industria perspektiva e 3C kryesore aplikim, veshje, libra dhe kozmetike kategori ka pjekur gradualisht pazar online, eksploruar kategori të re të bëhet fokusi i zhvillimit të furnizuesit të energjisë elektrike në të ardhmen, të freskëta përkasin kategorisë së nevojës të lartë, ju mund të jetë ngarje furnizuesi me energji elektrike industri të zhvilluar më tej një përpjekje të dobishme; për teknologjinë e internetit për të transformuar dhe për të përmirësuar industritë tradicionale ekzistojnë shumë mundësi kanë lloje të kohëve të fundit të ndryshme të kapitalit në bujqësi ose të freskëta furnizuesit në hyrje të energjisë elektrike, me investime dhe financime nevojave, Fresh furnizuesit të energjisë elektrike në ekspozimin e medias ndjekur me shpejtësi.
Furnizuesit Fresh energjisë elektrike në shtëpi dhe jashtë vendit janë kryesisht të vogla por të bukura
Mallrat këshilla tranzit më 6 qershor publikoi një raport të titulluar “Jashtme përmendet pesë furnizues të freskët me energji elektrike paraqet” një tekst, të freskëta disa të madh në furnizuesit e energjisë elektrike të huaj për të bërë lloj. Mallrat studim tranzit gjetur se edhe pse shumë ofruesve të huaj të freskëta elektricitetit përjetuar më shumë se një dekade të zhvillimit, por ata janë ende vetëm disa qytete për të kryer biznes. Për FreshDirect (Direct Fresh), si një shembull, u themelua në vitin 2002, ka qenë duke bërë biznes në Nju Jork deri në vitin 2010 para fillimit të New Jersey zgjerimin e ardhshëm. Më i njohur homologët vendas AmazonFresh (shërbimi Amazon Fresh), e cila në gusht të vitit 2007 dhe ka qenë on-line shërbimeve në Seattle, deri vetëm kohët e fundit ka filluar të zgjerojë tregun Los Anxhelos. Kineze e brendshme, shumica e ofruesve të energjisë elektrike të freskëta janë të kufizuara edhe në një qytet apo rajon të vogël. Aftësitë SF preferuara logjistikës me kompaninë e tij mëmë, ritëm më të shpejtë të zgjerimit, aktualisht në Pekin, Shangai, Guangzhou, Shenzhen, Hangzhou, Wuhan, Nanjing, Suzhou dhe Tianjin hapur një shërbim të freskët; mbetur pak, të tilla si rrjeti pjatë të shkëlqyer, Da Da Punëtorët socialistë prisni përqëndruar tregun Pekin, Hoda rrjetit, Kaka Fresh në Shanghai dhe tregjet e tjera të mëdha, sipas Gu rrjetit, neto e mirë e ushqimit të përqëndruara në Kinë jugore. Nga situata e brendshme, pavarësisht nga perspektivat e tregut, por furnizuesi i freskët i energjisë elektrike në shkallë të madhe është relativisht e vështirë, furnizuesi më i freskët i energjisë elektrike është firmat e vogla, të përmbahen në një rrënjë të veçantë të tregut, furnizues të freskët me energji elektrike fitimet perspektivat, ofruesit e energjisë elektrike mund të freskëta në një formë të vogël, por të bukur përhapur.
Zhvillimi i freskët furnizues i energjisë elektrike duhet të jenë të thella nuk gjerë
Fresh elektrike mallrave transit këshilla se shoqatat e vogla të integrojnë Amerikë, kjo nuk duket e keqe iniciativën praktikuesit, të freskëta si një jo-standard të produkteve, si dhe në shpërndarjen e kërkesave të afatit kohor janë veçanërisht të lartë, e cila përcakton se ajo nuk mund të Ashtu si mallra të tjera fizike, si për pazar online. Mallrat këshilla transit që furnizuesi më i freskët me energji elektrike mund të bëni vetëm e vogël dhe e bukur, ata janë subjekt i tri aspektet e mëposhtme të kufizimeve të zhvillimit.
Kufizime gjeografike: Fresh është një lloj i kohë-kërkuar mallrave, si mallra të tjera fizike, është e vështirë për të arritur të njëjtën të prokurimit kombëtar, shitjet kombëtare; Edhe furnizues i madh i energjisë elektrike në Pekin lansoi “luftën Lychee”, por sezonale Produkti nuk mund të arrihet normalizimi, dhe kostoja e lartë e transportit dhe shpërndarjes, “Luftërat” lychee të freskëta për çdo furnizues i energjisë elektrike është më shumë si një markes. Në përgjithësi, ofruesit të freskëta elektrike të përshtaten në e parë-shtresore qytete, por mund të jetë i kufizuar nga fusha e rrezatimi më i madh, dhe lloj tjetër të ndryshëm e blerjeve online, zona të gjera rurale të tre ose katër rreshta dhe furnizuesit të energjisë elektrike është e vështirë që të bëhet një treg të synuar të, të freskëta të freskëta furnizuesi me energji elektrike madhësia e tregut dhe perspektivat për këtë arsye shumë e kufizuar.
Kufizimet Crowd: Fresh është e pamohueshme të lartë e produkteve të konsumit, dhe jetën e njerëzve të zakonshëm të përditshme, por më e vështirë për të bërë të freskëta të freskëta të energjisë elektrike konsumatorët e klientit provider. Vendet evropiane dhe amerikane, popullsia urbane e Kinës për zonën njësi e lotit të lartë, lagje rezidenciale të zakonshëm nuk janë supermarkete të vogla dhe tregjet, duke siguruar më i përshtatshëm se zgjedhja online urdhërimin freskëta. Për më tepër, Kina fokusuar në grup ushqimesh të familjes pazar Safijes, ata kanë shumë kohë për të shkuar në supermarket dhe tregjet pazar, dhe ato nuk janë të njohur me rrjet, është e vështirë që të pranojë online urdhërimin jetese të freskëta.
Kufizimet Kategoria: një shumëllojshmëri të gjerë të freskët, por me të vërtetë të përshtatshme për shitjen e produkteve në internet nuk është shumë. Specie shumëvjeçare të përshtatshme për shitjen online të freskët gjithashtu, lakër dhe mollë të zakonshëm shalqi tjetër të freskët, e cila është e vështirë për të të ketë marzhet e fitimit, dhe kosto më të ulëta e shpërndarjes nuk janë së bashku, produkte tipike hard përbuzës, ndërsa, derri pulave dhe të tjera të produkteve të mishit Kostoja përdorues i një besimi të madh, supermarkete do të jetë më e sigurt. Aktualisht, një shumë të frutave të freskëta importon furnizuesin kryesor të energjisë elektrike, Furnizimit Zinxhiri, mirëmbajtjen e këtyre produkteve është e vështirë, koncept anije organike, përdoruesi mund të jetë efektive ata kanë nevojë afatgjatë kultivim.
Për këto tri arsye, këshilla mallrat transit të freskët nga furnizuesit me energji elektrike duhet të marrin masat e duhura nuk gjerë thellësi strategjinë e zhvillimit, në rrënjët e tyre të tregut të veta, të gjeni përdoruesit e synuara dhe në mënyrë aktive të rritur sipërfaqe njësi të përdoruesve potencialë, produkte të mira zgjedhjen e produktit dhe për të forcuar mirëmbajtjes të zinxhirit të furnizimit. Ofruesit Fresh energjisë elektrike për të luftuar zinxhirin e furnizimit, me fermën e vet, për produkte të freskëta për të kontrolluar pushtetin do të ketë mundësi më të mëdha, kërkesat e larta të freskëta mbi ofruesit e shpërndarjes së energjisë elektrike në deponimit dhe logjistikës kompani kanë avantazhin forcë. Mallrat këshilla tranzit që, për ofruesit e energjisë elektrike të freskëta, perime vetëm “online shitur” Është e vështirë për të zhvilluar, rritur vlerën e shtuar e produkteve të freskëta, koncept universal të shëndetshme të jetesës, apo duke shtuar elemente të tilla si aftësitë gatim gustator, të cilat janë masa duhet të merren parasysh.

Leave a Reply