Forholdsregler nye venture

Vi er tilbøjelige til at se de mest succesfulde nystartede virksomheder glamourøse udseende, men kender ikke de oprindelige stiftere af den indre kamp. Inkubator 500Startups berømte grundlægger Dave McClure vil begynde at føle strabadser. Han siger:

“Iværksætteri er sjældent tilbage til at betale en masse, men der var en tid, hvor du vil græde alene, gemmer sig i hjørnet, kan du ikke rigtig tage sig af andre ting, er der ingen sociale liv, er der ikke meget chance for at tilbringe sammen med familie og venner, mens du tænder for verden omkring iværksætteri , hjertet er smuldret jeg nødt til at sætte på en god måde. ”
For at gøre en god start til at gå noget af vejen, her er et par iværksættere tendens til at begå fejl, og måske inspirere dig, men nogle fejl i visse tilfælde ikke kan anses for en fejl, men et folk, fordi projekter andet spørgsmål.
For tidligt at søge mediesamarbejde
Hvis du er en iværksætter på udkig medier er bedst at spørge dig selv, hvorfor du finde dem? Er du klar til at møde medierne ikke gjorde? Hvilken slags artikler kan hjælpe dig med at opnå formålet? Hvis produkter og forretningsmodeller ikke er fastlagt, bedst ikke at gå til medierne, eller roadkill.
Uvillige til at bruge deres egne penge til at gøre forretninger
Erhvervsfolk på deres egen regning, og de fleste er afhængige af investeringer udefra. Men at acceptere en andens investering betyder penge kan ikke hjælpe dig selv, du bruger penge til at investere hver person i tilsynet. Og med investorer efter afslutter forholdet mellem afkast vil blive reduceret.
Hvis du er mest starten på deres egen regning, kan du investere i fravær af tryk i tilfælde af mennesker, udforske forretningsmodeller og adgang til udvikling. Når du er i stand til selvforsyning, fremtid og investorerne vil have flere overenskomstforhandlinger chips. Hvis ingen andre til at styre din virksomhed, kan du også trække sig tilbage når som helst, skal du ikke bekymre dig om sidste dør.
Alone funktioner, eller for mange medstifter
Udført banebrydende iværksættere ved, hvor hårdt, ingen er almægtig, for ikke ung, Karoshi er bedst at finde en co-grundlægger, for dig at dele arbejdet. Ville ikke kæmpe alene, grundlæggeren af ​​for meget eller ej. Mange mennesker kan lide at starte med venner, men mange mennesker, din andel er også mindre. For eksempel er der fire venner venture, hvis du opdele aktierne, så finansieringen, før du har forladt 25% af aktierne. Nøglen er uenighed, eller hvis du bidrage er ikke det samme, når forholdet vil knække, så der er mange nystartede virksomheder en start er der flere medstifter, og endelig fik venstre ned en. Tænk Facebook, Quora, Sti og Foursquare.
Ofte deltage i aktiviteter
Nogle iværksættere for at gøre reklame, eller mere for at komme til at kende de såkaldte branchefolk og ofte deltaget i industrien begivenheder, udveksle visitkort, men produktet er ikke moden, tidligt deltagerne vil kun spilde for meget af din tid, kæmper ikke please. Du er nødt til at bruge tid på produktet og den tid brugt på aktiviteter allokeres på en rimelig trade-offs.
Mangel på kommunikation, ignorerer kritik
Nogle iværksættere føler ofte, at de er meget magtfulde, så arrogant, ikke lytte til andres synspunkter, selv personalet klager og kritik af brugere vender det blinde øje, en alvorlig mangel på kommunikation, som er en meget farlig ting. Iværksættere skal være et passende tidspunkt til at have ¥ ck attitude, men i de fleste tilfælde, bør det være beskedent, kun lytte til meninger og forslag fra andre.
At du tjener
En klog iværksætteren bør vide, hvornår at give op. Nogle iværksættere tror, ​​de er meget kraftige, andre investerede 100 millioner dollars erhvervelse af dets produkter, nægtede han at sælge. Selv om dette er en beundringsværdig beslutning, og nogle gange er det også virker tåbeligt. Video opstart Qwiki haft mulighed for at prissætte 100 millioner dollars pris for at sælge, men det gjorde det ikke, og nu kan kun blive solgt for $ 50 millioner af Yahoo, Path havde en chance for at sælge til høje priser Google, men Dave Morin nægtede Nu udvikling er ikke svag.
På dette punkt, men et spørgsmål om mening, mange virksomheder på egen hånd til enden, for at blive en stor virksomhed, som Facebook.
Ligge for at overleve
Nogle iværksættere for at overleve, kan det ligge til investorer og journalister, siger hvor gode deres produkter, hvor hurtigt udvikling, mere lovende. Nogle mennesker vil investere i dybden for at kontrollere dine ord er sande, og nogle kan bare ikke så meget, så jeg tror på dig. Det endelige resultat er, at hvis du fejler, kan du miste mere, såsom de næste finansieringsmuligheder. Fremfusende
Nogle gange kan investorerne give dig stress, så kan du ikke vente med at producere et tilfredsstillende svar, denne gang lider, er dit produkt. Forskellige nystartede virksomheder vækstraten er anderledes, ikke på grund af pres og blind ekspansion.

Leave a Reply