Flluskë Internet, jo-kafshë, është një “thesar kombëtar”

Titanium Media Shënim: Industria Interneti, edhe pse jo e lidhur direkt me industritë tradicionale, por është me origjinë të vërtetë në procesin e zhvillimit të industrive tradicionale vazhdojnë të grumbullohen, shumën që një transformim cilësor. Edhe pse industria Interneti nuk është drejtpërdrejt industritë pa trup tradicionale, por tashmë dializës në një tradicionale, dy, tri aspekte industriale, madje edhe me “tul gilcë lajë prerjes” për të përshkruar, as një ekzagjerim.

Wenchi autori i tij, “në det të hapur” Perspektiva në shekullin e 21-të, valën e ekonomisë në internet se performanca e një sektori kinez të internetit, dhe industria kineze e tij në internet janë duke menduar. Mjaft mbresëlënëse.

Wenchi, ka thënë:
I love theme klasë com dot, zakonisht titan media shpesh lexuar artikullin. Në Hong Kong, media ushqen gjashtë muaj, shumica e shkrimit dhe financiare të lidhura me rrjetin e klasës komente. Kontributet shpresojmë për të ndarë me miqtë mbi pikëpamja e jashtme kineze.

Lexoni Kur’anin: Zakonet Author gramatikore mund të jetë pak e ndryshme nga kontaktet tona të zakonshme, por nuk ndikon leximin. Për shembull, të përmendura në tekstin e “dot com” kjo është ajo që ne e quajmë “Internet Mikro”, apo direkt kuptohet si “Internet” mund.

Shtëpi China Sipërmarrje pak ditë para se të nisej “Ma Liang Vengen të kapërcej …… Baidu Robin Li, njeriu i dytë më i pasur në Kinë”, të jetë i sinqertë, për mua ky besimtar i ri ekonomia nuk është e habitshme. Që jeta është një trend digjitalizimi i madh, gjigant renditjen e rrjeteve pasuri përpara e gjigantëve të industrisë tradicionale, është natyrisht një çështje kohe. Natyrisht, një referencë për rolin e listës brendësi të pasurisë, gjithmonë përfundon bosët private. Në pronësi të shtetit ekonomia, ekonomia nëntokësore në Kinë nuk llogariten të gjitha akuzë.

Përkundër kësaj ka ende pasdite disa bankier për të ndarë lajmin, dhe përsëri më pyeti: “A ju dot com flluskoj arriti kulmin, prish Omen” dhe kështu me radhë, nuk ka të tjera “prova Arrijë Nasdaq afrohen së Mijëvjeçarit, listim përfundimtar i Alibaba A do të thotë se tregu IPO Facebook për të përsëritur gabimet “dhe kështu me radhë.

Fillimisht gjëra pavend, këto shkollës së vjetër i cili ishte një logjikë e çuditshme dhe e detyroi të marrë së bashku, për të “provuar” pikëpamjen e tyre tradicionale, njerëzit shumë të pakëndshme. Kolona e parë mbështetje, dhe ndoshta edhe e di autori është ekonomia tifozët dot com, qëndrimi aq subjektive është e pashmangshme.

Por ende duan për të marrë këtë mundësi për të diskutuar situatën aktuale. Çfarë ashtuquajturi situata flluskë sapuni? A do të thotë se ekziston një flluskë ia plas së shpejti? Nëse ajo do të shkaktojë një përplasje hov?

Shiko trendin e stoqeve të internetit zgjasë gjashtë muaj, nuk është me të vërtetë një koncept të qartë të spekulimeve. Ofruesit e energjisë elektrike, të telefonisë mobile games, online paguar përmbajtjen e rrjetit të performancës kompani shumë mbresëlënëse.

Nuk është koncepti i ofruesve të energjisë elektrike, të përfitojnë nga IPO Alibaba (ose se fitimet e tremujorit të parë të Yahoo janë shpalosur fitimi neto u rrit trefish Alibaba lajm), nëse nuk gropë mashtruese të McCaw (MCOX US) se, gjatë koncepte të gazit të tilla si Groupon GRPN (US) ka një rritje të madhe të çmimeve.

Loja Mobile rrjet, pasi mikro-Channel shumë shpejt arriti tronditjen e shkaktuar nga loja sociale, përpara një konsolidim të madh të industrisë, kështu që nuk është blerja e fundit e Baidu mbi ngjarjet e 91 radio astronomike. Premium natyrisht çmendur, por sapo ju të kuptoni frika prapa është për shkak të Baidu në epokën e rrjetit celular përgjithmonë lëvizin nga të hidhen jashtë murit, si dhe të marrin pjesë në ofertim Alibaba prapa një skenë, çmimet ndjekje do të kuptojë frustrimin pas më shumë se çmenduri.

Pra, më pas të vërtetë të përfitojnë nga çmimi i blerjes, përveç lojë platformë lojë hyrje madhështore (SHBA), rezervat e tjera të lëvizshme të lojrave të vërtetë i qetë. Përsëri këtë vit çmimi i aksionit Tubimi vazhdoi ofruesit premium përmbajtjes online të tilla si Netflix (NFLX US), muzikë, si (300104 CH) dhe kështu padyshim që do të përfitojnë të ri modelin e tyre të biznesit provuar që të pranohet nga publiku pas efektit të lartë të rritjes, e cila me Tencent 2006, pas një l gjatë kohë të gjatë kanë shumë të njëjtën gjë.

Nëse performanca që nga viti 2008 interpretohet arbitrarisht si flluskoj hov vlerësimit të lartë, atëherë ajo që është gjithashtu e vërtetë e këtij shkumë të frikës, apo kuptohet edhe si cikli produkt është më e përshtatshme. Shumë njerëz nuk e kuptojnë se një të nxehtë dot com dot com flluskoj dhe natyra e mijëvjeçarit ka qenë i ndryshëm.

Herë kanë ndryshuar, kur geek pak është kthyer në publikun e gjerë me përdoruesit në shtëpi, një platformë e madhe bazë për aksionet e rrjetit me aksione të konsumit nuk është e ndryshme, dhe edhe më shumë të gëzojnë efekt natyror monopol. Dhe në sajë të efektit duke u fokusuar e rrjetit, një model të ri të biznesit për aq kohë sa nuk ka prova të mjaftueshme të ngjitet, ju gjithashtu mund të shpejt të zjarrtë feniks Liaoyuanzhishi fitimprurës, nganjëherë ardhurave është i bazuar në industritë tradicionale për të fituar (ose më shumë për shkak të dështimit të konkurrencës brezi i mëparshëm i operatorëve të rrjetit në treg) pjesa e tregut, kështu që disa njerëz mendojnë se nuk është domosdoshmërisht avantazh shumë i qëndrueshëm kufizuar apo jo.

Pra, çmimi Facebook listuara, mund të kuptohet si përdorimi i informacionit asimetri mekanizëm, për të gjetur investitorët publike derdhur, por nuk mund të barazohet flluskoj ia plas dot com, për shkak se ata nuk kanë një vit për ta kthyer furnizues të energjisë elektrike Relay rrjet social, dhe tani rrjeti është i bazuar kryesor Prandaj, investitorët e mëvonshme mund të shihni një shumë më ekstreme se sa ciklit të alternuara të bardhë shkartisje rrëmujshëm kolektiv.

Vetëm shikoni në këtë, në fakt, jo të gjitha rezervat e Internetit në pothuajse të gjitha erës dhe ujit, vetëm disa shembuj, nuk ka asnjë akt i Renren Renn (US) kanë rënë, duke lëvizur kundër erës Sina (SINA SHBA ) mediokër, por nga Youku imponoj Yoku humbje (US) si lëkundur. Unë nuk kërkoj asnjë JiQuanShengTian irracionale, por edhe për atë që dot com flluskoj ia plas flluskoj?

Kushtet e SHBA lirshme monetare, duke nxitur flluskë dot com; potencialisht të rrezikshme: flluskat e aseteve

Nuk pajtohem me flluskë tanishme ashtuquajturës dot com, nuk do të thotë se padukshëm rrezik potencial në të ardhmen.

Unë pyes se si flluskë aseti u formua fillimisht? Përgjigja është e lagur me të likuiditetit, mjedis normë të ulët interesi Shoqëruar me një, kostot e transaksionit të ulëta lulëzuar dhe objektivat për investime. Nëse flluskoj ri ekonomia, atëherë ju duhet të shtoni disa gjëra të reja (kredibile nëse ajo është e produkteve të reja të teknologjisë apo produkt të ri të kontabilitetit).

Mjedisi aktuale e tregut është formuar me mijëvjeçarin e para flluskoj dot com është disi e ngjashme, pastaj të kthehen në kryeqytetin e SHBA e krizës Azisë Lindore financiare, të tregut dhe për shkak LTCM Incidenti Fed ulë normat e interesit për të bërë likuiditet të bollshëm, rasti i një shëtitje në ballë e herë konceptin e Në lidhje me këtë në rrugë në magjike com dot. A nuk është mjedisi i sotëm i tregut, likuiditeti i bollshëm në tregjet në zhvillim filluan të ngrijë, pafuqi Shen nuk luajnë industritë tradicionale, rezervat e teknologjisë situata lulëzuar bëni?

Të gjitha pak e deja vu. Sigurisht, ajo ishte edhe optimist se rentabiliteti i aksioneve të rrjetit ekzistues janë të mbështetura, dhe disa të holla madje edhe voluminoze, ajo nuk do të digjen deri në vdekje përsërisë gabimet e paraardhësve të tyre. Edhe pse ky argument ka të vërtetën e vet, por ato harruar me sa duket të gjitha këto vite sa kompanitë e nënvlerësojnë vlerën e delisting privatizimit të përsëris veten. Mund të them me përgjegjësi se në pesë vitet e fundit, kam mësuar se çfarë është menduar të ketë asnjë borxh e “Living Dead” – Aksionet tregtohen tharë më poshtë që të holla për aksion dhe askush nuk do të bëjë kompania fituar. Për mua, çmimi real i rrjetit mbështetës kompanisë aksioneve, rritja gjithmonë vetëm të hyrave.

Një kontakt i Shtëpisë Ma e shkathtësive Midas në konceptin e saj të marketingut. Rezistoja Layout flokët për kaq shumë kohë, provokoj oreksin e gjitha bankat e investimeve, si asgjë më shumë se koha është pjekur për të shitur një çmim Mighty. Kam gjetur se koncepti Ma i biznesit është me të vërtetë shumë e “orientale”, i impresionuar atë në një intervistë me Charlie Rose, flasim madhe në lidhje me mbrojtjen e interesave të konsumatorëve të rëndësishme se interesat e punëtorëve, klientët përfitojnë tejkalon interesat e investitorëve është e rëndësishme që investitorët janë të paktën me valën ndërmarrjeve mbi vështirësitë dhe kështu me radhë.

Për të përfunduar, aksionerët e vlerësuara publike nuk do të angazhohet në ngritjen e fondeve logjistikës se planet e tij Rookie, apo planeve PayPal për të shkatërrojnë një sektor të rëndësishëm financiar. Dhe këto projekte Madhe nuk do të ndjekë tregun e përgjithshëm të gjithë siklet Grupit Alibaba-së.

Kështu që unë vlerësojnë se që nga sindikatës bankën e investimeve çmimi nën shkrimin le Alibaba listuara (sorry, 80 – $ 10000000000 vlerësimi mund të tingëllojë si i lartë, por vlerësimi i PE30 herë, pa marrë parasysh sa e lartë kontabiliteti i ujit, krahasuar me Alibaba.com origjinal 100 herë, unë mendoj se ne nuk duhet të kënaqë oreksin). Kështu që unë të ndajnë ecurinë e çmimeve, pas listë e disa Facebook-si pikëpamjeve Yichujikui si disa rezerva. Alibaba kohët e fundit përdori truket lodhjes zgjuarit verboj sy, mendoj për disa njerëz, aksioneve Youku stil çmimet mund të jenë më të përshtatshme për nevojat e tyre.

Dot com flluskoj ishte vetëm kuptim pozitiv për shoqërinë si një e tërë me shkumë

Teoria e konspiracionit mbaruar, thonë vërteta përbuzës. Bubbles aktivin si një efekt anësor i modelit kapitalist, që rrjedhin nga lakmia dhe frika kolektive nuk është mendje racionale, dobësia e vazhdueshme e njeriut është zmadhuar.

Megjithatë, kjo është edhe për shkak se nuk është një flluskë ekonomia, shoqëria njerëzore në një periudhë shumë të shkurtër kohore, në mënyrë për të kompletuar shtrimin e rrjetit hekurudhor, naftës zhvillimin motor me djegje, të teknologjisë elektronike të telekomunikacionit dhe të tjera të prerjes edge teknologjisë revolucionit. Ajo mund të thuhet, pa rrezikun e spekulimeve të cilat luftuan për të sjellë zgjerimin e kapaciteteve, ka shumë teknika për të përmirësuar procesin e aplikimit të jetesës që të jetë latente shumë.

Prandaj, në lidhje me lojë të pastër flluskë aseteve, edhe pse manovrat e njëjta të përfshijë një shumë të pasurisë dhe tragjikomedi çmendur, rezultati indirekt të promovimit të ndryshimeve cilësore produktive. Kjo “efekt anësor” është ndoshta kurrë nuk flluskë e pasurive të patundshme. A nuk përfshijnë nevojat plus shpenzimet – Qira ose hipotekë, individët teorikisht imunitar mund të maksimizuar zgjedhje, në vend se “të detyruar për të marrë pjesë.”

Ashtu si Ali Baba filluar në mënyrë që të plotësojnë bilancin e thesareve luftim listuara inovacionit financiar, edhe pse e bankës “kërcënim” mashtrim se çdo gjë tjetër, por kjo nuk njëherë anashkaluar kontinent sistemi bankar rrethimi, grupi rrjeti është mbledhur shpejt peshkaqen, dhe të zgjuarit burrat oportune komplotuar për të organizojnë një “Qyteti i barbarëve në Portën,” betejë Raiders.

Në Evropë, elita Internet, gjithashtu ka qenë prej kohësh qendra ekonomike e vjetër përgatitur duke u zotuar më pjellore në një copë të industrisë financiare.

Në fakt, mendoj se edhe partia e tretë-pagesave, duke anashkaluar kontrollet e këmbimit Bitcoin, për të arritur personale, jo-cash pagesat do të thotë katrorë, telefonat celular NFC për të arritur pagesat pa para të gatshme janë gjithashtu brenda mundësive të lehtë. Funksione të tjera themelore të parave, në teori, kanë qenë krejtësisht jashtë e llogarive bankare. Tradicionale sistemi bankar komercial i mbrojtjes, përveç menaxhimit të rrezikut të kreditimit dhe investimeve tregut bankar (kjo është gjithashtu pjesë e rrjetit të vështrojnë kryengritësit), mbrojtës i fundit u largua me rregullimin e qeverisë.

Leave a Reply