Fans luft bekymringer nye PlayStation, Xbox

Med E3, verdens største video game expo nærmer sig, er Sony og Microsoft klar til wow underholdning verden med deres næste generation af konsoller.

Men nogle af funktionerne i de nye gentagelser af Xbox og PlayStation – skal de annoncerede eller bare rygter – kører en kile ind mellem gaming giganter og nogle af deres fans.
I hjertet af problemet i begge tilfælde er, om spillerne får lov til at spille spil, de køber på mere end én konsol. Det påvirker alt fra videresalg spil til at tage dem over til en vens hus for at spille, men det kunne være i modstrid med spillets skabere ønske om at sikre, at alle spiller deres spil har betalt for dem.
Microsofts pre-ejede spil politik for deres nye Xbox One konsol har været en kilde til forvirring og strid. Selskabet har udstedt modstridende udsagn om, hvorvidt du installerer et spil på en anden konsol ville kræve et gebyr, eller om det ville låse spillet på den oprindelige konsol.
Selskabets seneste opgørelse stadig efterlader spørgsmål.
“Vi ved, at der er en vis forvirring omkring brugte spil på Xbox, men vi har bekræftet, at vi har designet det til at aktivere vores kunder at handle og videresælge spil på detailhandel,” siger virksomheden, uden uddybning, i en erklæring til CNN. “Ud over at vi har ikke bekræftet nogen specifikke scenarier.”
Udtrykket “vi får flere detaljer til senere” synes at være en fælles afstår fra repræsentanter med 2013 Electronic Entertainment Expo åbning i et par uger.
På Sonys begivenhed bebuder PlayStation 4, viste de off mange nye funktioner til spil og hjemmeunderholdning. Men fans nu ligeledes råber for detaljer i virksomhedens planer for forvaltning af digitale rettigheder og den virkning, det vil have på at spille brugte spil.
Selskabet har ikke sagt, men det har ikke forhindret en forebyggende bevægelse af spillere, der har taget til forum tråde og Twitter, hvor de ved hjælp af hashtags # PS4NoDRM og # PS4UsedGames at nå ud til Sony direktører.
I game console set er DRM en kode, der giver brugerne adgang til et spils indhold. Den er designet til at sikre udviklere og udgivere, at kun den person, der har betalt for spillet kan spille det.
Sony har reageret, siger de hører de bekymringer og er overvældet af lidenskab. De har tidligere lavet erklæringer om ikke at ville skade deres forhold til deres fans. Men betyder det en DRM-fri PS4? Kun tiden vil vise.
Microsoft har også forsøgt at nå ud til fans.
Larry Hryb, direktør for programmering for Xbox Live-måske bedst kendt under sit gamer tag “Major Nelson”, svarede til et indlæg på sin blog med kommentarer, som gav nogle håb.
“Vi er fuldt ud klar over, hvad der foregår,” skrev han. “Jeg arbejder også på et par ting til at løse det. Jeg kan ikke sige meget mere lige nu. Men vi lytter.”
Han vedlagt Twitter-stil hashtags: # XboxOneUSEDGAMES og # XboxOneNoDRM.
Virkeligheden er, at Sony og Microsoft ikke er dem, der ville få mest ud DRM eller brugt-game restriktioner. Spiludgivere ønsker at sikre, at de bliver betalt for deres arbejde, og det omfatter brugthandel.
Da en nylig bølge af studie lukninger og finansielle vanskeligheder på andre er det ikke svært at se, hvor dette ønske kommer fra.
Som det fremgår af en langsom start for Nintendos Wii U, spillerne basere en masse af deres beslutninger om, hvilke konsol at købe på de spil, der er tilgængelige for det. Nintendo blev dinged af nogle spillere til lancering med en slank lineup, og er i øjeblikket lancerer en ny bølge af nye og allerede populære titler i håb om at gøre op jorden.
I sidste ende, er det usandsynligt, at store forlag vil indvillige i at ét sæt regler for en af ​​de nye konsoller og anden for den anden. Og det efterlader bekymrede gamere med en gåde: som ny enhed køber du, hvis de begge er udgivet med DRM og brugt-game forbud?
Og det, nogle siger, kunne åbne døren for Nintendo, som ikke har digital rights management på sit spil.
Penny Arcade Rapport ledende redaktør Ben Kuchera nylig skrev tyder gamere købe en Wii U som en besked til Sony og Microsoft om, hvor vigtigt emnet er for dem.
“Belønning denne adfærd med en stigning i salget ville være latterligt effektive, og sende et meget højere budskab end du nogensinde kunne på Twitter,” skrev han. “Men det kræver en ændring af adfærd.
“Med andre ord, ingen bør forvente, at dette sker. Vi vil ikke se den sande vilje spillerne, på godt og ondt, indtil preorders begynde.”
Alle huller i oplysningerne, er sandsynligvis (håber vi) skal ryddes op, når hver enkelt virksomhed holder sin årlige showcase på E3, som begynder 11. juni.
Så vil vi se, om brugte spil er virkelig vigtige, eller i sidste ende irrelevant, til gamere bliver bedt om at åbne deres tegnebøger.

UNIDRV-DLL

UNIDRVUI-DLL

UNIRES-DLL

USBSTOR-SYS

USER-EXE

VIAAGP-SYS

VIDRESZR-DLL

VSTALI3-SYS

VSTVIA3-SYS

WEBHITS-DLL

WFWNET-DRV

WINSOCK-DLL

WINSPOOL-EXE

WINSRPC-DLL

WMADMOD-DLL

Leave a Reply