Facebook spil business stadig mere magtfuld: mindske afhængigheden af ​​Zynga

For et par måneder siden udgav Facebook og Zynga et særligt forhold. Men nu, det utænkelige skete: Facebooks spil forretning har nået hidtil usete højder.
Facebook spil platform i januar til marts det bedste nogensinde ydeevne ramt af betalingstjenester omsætning på ca 213 millioner dollars, hvilket er en stigning på 15%.
Facebooks gaming indtægter tegnede sig for i den samlede virksomhed er forholdsvis lille, og spillet virkede bestemt overskud vil blive reduceret. Når brugerne køber spillet på sidetallene med varer, vil dette sociale netværk tage 30% af aktiekapitalen, men på længere opholdstid for brugeren på den mobile platform, som i øjeblikket Facebook har urentabel. Dog vil Apple og Google stadig købe fra inden Facebook applikation til at udtrække nogle indtægter deling.
Men på grund af Facebook strategi er at tiltrække forskellige typer af udviklere, så du kan undgå de dårlige resultater af en hvilken som helst studie effekt, hvorved der opnås fremragende spil ydelse.
Virkelige formål
Facebook kvartal indtægter og reklameindtægter
Facebook reklameindtægter for første kvartal nåede 1250 millioner dollars, sammenlignet med omfanget af spillet virksomhed er stadig for lille.
Alligevel den amerikanske kurtage Wedbush analytiker Michael Paget (Michael Pachter), at spillet er blot et middel til at nå et mål, som er at forbedre brugernes klistrede. Den såkaldte bruger klæbrighed, henviser til lade flere folk gennem skrivebordet eller mobile platform til at bruge Facebook, og øget brug af tid. “Facebook vil blot tilføje flere muligheder for brugeren.” Paget sagde.
Han er virkelig mestrer de elementer, kan spillet øge graden af ​​aktive Facebook-brugere, tilfredshed og tiltrække dem til at vende tilbage oftere. Facebook spil instruktør Sean Ryan Samarbejde (Sean Ryan) er også et medie interview, erkendte dette. Men Ryan sagde, at hvis Facebook ikke kan konkludere, at stigningen i gaming indtægter, ville det være forkert.
“Vores spil er en vigtig virksomhed.” Ryan sagde, “denne forretning er større end bredden af ​​vores fantasi.”
Selskabet har offentliggjort udbetaling af indkomst. Men virksomheden privat, at hvordan man får 250 millioner spillere at interagere med sociale netværk, samt hvordan man kan øge niveauet af social networking aktivitet, og hvordan du øge indkomsten for andre virksomheder er lige vigtige. Facebook ikke afsløre, hvilken procentdel af spillere købte desktop reklame, mobile applikationer installerer reklame – dette er et populært spirende reklame, hovedsageligt bruges af spiludviklere til at øge synligheden af ​​mobile applikationer – men Ryan sagde udviklerens reklameudgifter fortsat høj.
Regimeskifte
Ikke så længe siden, Facebook eller Zynga verden. Denne casual spil studie igen og igen før lanceringen af ​​produkter af høj kvalitet, er blevet den førende i Facebook gaming platform, selv for Facebook i 2011 bidrog med 12% af omsætningen. Disse data er tiden for Facebook IPO (Initial Public Offering) tidligere oplyst, at Facebooks indtjening er stærkt afhængige af Zynga, det er netop den bekymring investorer.
Men set i bakspejlet, kan denne bekymring virke fjollet. Ifølge analysefirmaet AppData data, Zynga Facebook spil i sidste uge, at miste dominans månedlige aktive brugere være “knust candy Legend” (Candy Crush Saga) udvikler kong transcendens. Denne ændring faldt sammen socialt og temmelig enkel og en række nye Facebook spiludgivere stige lejligheden.
Dette mønster af undergravende virksomhed fra Facebook et par år siden for at starte spillet og udviklere diversificering strategi. Ryan sagde, Facebook indvarslede en helt ny gruppe af udviklere og en række nye spil, især i det sidste år.
Dette viser, at Facebook ikke længere er nødvendig Zynga.
Facebook gameteamet var oprindelig et lille team fra den amerikanske administration, men har nu udvidet skalaen, også i Europa, Mellemøsten, Afrika og Asien, og mange teams. For at fastholde væksten momentum, Facebook er nu en førende udvikler af hver tildelt en business manager og et produkt ingeniør for at hjælpe dem til bedre at udvikle konkurrencedygtige produkter og forbedre spiller tilfredshed.
Kraftfuld mekanisme
Paget sagde, at i fremme af spillet for spillerne, og hjælpe dem med dele begivenheder med venner i processen, har Facebook spillet en aktiv rolle i en række af de vigtigste spil resultater. Paget, at fordi Facebook Hvilket spil kan bestemme, hvem der kan se det, og se spillets specifikke frekvenser, så denne mekanisme er meget kraftfuld, Zynga fra ubemærkethed til at blive et børsnoteret selskab skal stole på denne evne.
Facebook erkendte gennem sociale netværk strategi spiludviklere har hjulpet. Men ifølge selskabets redegørelse, kan Hvilket spil blive en knytnæve spil afhænger helt af udviklerens evne til at bruge en række forskellige kanaler, herunder News Feed, mobile platforme, bekendtgørelser, reklamer og så videre.
Ryan News Feed kaldet “Hellige Land”, når indholdet forbundet med spillet show foran 1110 millioner Facebook-brugere, de kan bidrage til at nå ubemærkethed af spillet spredning af virus.
Ifølge AppData data, har ret enkel udvikling af “Criminal Case” spil på Facebook 34,5 mio aktive brugere. Ryan sagde, at spillet vil drage fuld fordel af den News Feed, skaber gode resultater opdateringer.
I mellemtiden, på Facebook har 45,5 mio aktive brugere af “candy crush Legend” er en succes, takket være stationære og mobile enhed synkronisering erfaring, samt nogle force spillere til at søge hjælp fra dine Facebook-venner intelligente socialt værktøj.
Flyt puslespil
Men hvis Facebook bedre kan hjælpe mindre spiludviklere til at nå det samme niveau af eksponering, så hvad der vil ske? Selskabets evne til at fungere som en katalysator for deres lancering sensationelle spil, tiltrække flere spillere, derefter oprette flere indtægter? Facebook tester en mobil spil distributions-projekter kan besvare disse spørgsmål.
Ifølge US teknologi blog TechCrunch rapporteret, at dette pilotprojekt vil give små mobile spiludviklere distribution, betød, at anvendelsen af ​​sociale netværk vil give markedsførings-og distributionskanaler. Omverdenen forventes, at selskabet kan installere deres egne applikationer gennem reklamer for at opnå dette, og trukket fra en række fremtidige indtægter deling. Dette projekt vil være det første spil for Facebook skabt ved at flytte direkte indkomststøtte.
Ryan sagde: “Vi er en mobil platform til at hjælpe udviklere med at finde andre måder at være en succes, og vi ved endnu ikke, hvordan man kan opnå dette mål.” Desuden nægtede Ryan at videregive denne mobile distributions-projekter i flere detaljer.
Som brugere bevæger sig fra skrivebordet til slutningen af ​​omfattende migration, Facebook synes at behøve at regne ud, hvordan at drage ved at flytte spillet, ikke bare brugen af ​​desktop gaming indtægter betalingstjenester.
Virksomheden talsmand sagde: “Udviklerne har indført mobile side af spillet, men takket være brugernes desktop gaming behov, vil vi fortsætte med at komme fra spillet til at betale indkomstvækst.” Selvfølgelig, herunder 3D-spil, herunder de centrale spillet før Facebook tabletop spil er at fremme virksomhedens vækst momentum, og tiltrak en række forskellige aktører.
Men Facebooks tilsyneladende modvilje mod at fortsætte med at arbejde med Apple og Google betaler indtægtsdeling. Facebook vægt på spillet business, at selskabet helt sikkert vil bestræbe sig på at øge den mobile gaming udviklingsindsats.

Leave a Reply