Facebook games business steeds krachtiger: minder afhankelijk van Zynga

Een paar maanden geleden, Facebook en Zynga bracht een speciale relatie. Maar nu, gebeurde het ondenkbare: Facebook’s game bedrijf heeft ongekende hoogten bereikt.
Facebook game platform in januari-maart is de beste prestaties ooit getroffen door betalingsdienst omzet van ongeveer $ 213.000.000, wat neerkomt op een stijging van 15%.
Omzet gaming Facebook goed voor in de algemene business is relatief klein, en het spel leek voorbestemd winst zal worden verminderd. Wanneer gebruikers kopen het spel op de paginanummers in goederen, zal deze social networking nemen 30% van het aandeel, maar op de langere verblijftijd van de gebruiker op het mobiele platform, Facebook heeft op dit moment niet rendabel. Echter, Apple en Google zal nog steeds de aankoop van binnen de Facebook-applicatie om sommige delen van inkomsten halen.
Echter, als gevolg van Facebook’s strategie is om verschillende soorten ontwikkelaars aan te trekken, dus je kunt de slechte prestaties van elk atelier gevolgen te voorkomen, waardoor de uitstekende prestaties van het spel bereiken.
Echte doel
Facebook kwartaal de inkomsten en reclame-inkomsten
Facebook reclame-inkomsten voor het eerste kwartaal bereikte $ 1250000000, in vergelijking met de omvang van de game business is nog te klein.
Zelfs zo, de Amerikaanse brokerage Wedbush analist Michael Paget (Michael Pachter) dat het spel is slechts een middel om een ​​doel, dat is om de gebruiker kleverigheid te verbeteren te bereiken. De zogenaamde gebruiker kleverigheid, refereert aan meer mensen te laten via de desktop of mobiele platform om Facebook te gebruiken, en het toegenomen gebruik van de tijd. “Facebook wil gewoon meer mogelijkheden voor de gebruiker toe te voegen.” Zei Paget.
Hij echt beheerst de elementen, kan het spel van de mate van actieve Facebook-gebruikers, de tevredenheid te verbeteren, en het aantrekken van hen om vaker terug te keren. Facebook games regisseur Sean Ryan Samenwerking (Sean Ryan) is ook een media-interview, erkende dit. Maar Ryan zei dat als Facebook niet kan concluderen dat de stijging van de gaming inkomsten, het zou verkeerd zijn.
“Ons spel is een belangrijke business.” Zei Ryan, “dit bedrijf is groter dan de breedte van onze verbeelding.”
Het bedrijf heeft openbaar gemaakt van de betaling van de inkomsten. Maar het bedrijf in prive dat, hoe je 250 miljoen spelers te communiceren met sociale netwerken, evenals hoe het niveau van sociale netwerken activiteit te verhogen, en hoe de inkomsten van andere bedrijven te verhogen zijn even belangrijk. Facebook heeft niet bekend welk percentage van de gamers kocht desktop reclame, mobiele applicaties te installeren reclame – dit is een populaire opkomende reclame, voornamelijk gebruikt door game-ontwikkelaars om de zichtbaarheid van mobiele toepassingen te verbeteren – maar Ryan zei reclame-uitgaven ontwikkelaar blijft hoog.
Regimeverandering
Niet zo lang geleden, Facebook of wereld Zynga’s. Deze casual game studio opnieuw en opnieuw vóór de lancering van de kwalitatief hoogwaardige producten, is uitgegroeid tot de marktleider in Facebook gaming platform, zelfs voor Facebook in 2011 droeg 12% van de omzet. Deze data is het tijd voor de Facebook-IPO (Initial Public Offering) eerder bekendgemaakt dat Facebook de winsten zijn sterk afhankelijk van Zynga, dit is precies de zorg investeerders.
Maar achteraf gezien, kan deze zorg lijkt dom. Volgens marktonderzoeksbureau AppData gegevens, Zynga Facebook games vorige week, verliest dominantie, maandelijkse actieve gebruikers “crushed candy Legend” (Candy Crush Saga) ontwikkelaar Koning transcendentie. Deze verandering valt samen Social Point en vrij eenvoudig en een aantal nieuwe Facebook game-uitgevers stijgen de gelegenheid.
Dit patroon van subversie van Facebook een paar jaar geleden aan het spel en ontwikkelaars diversificatie strategie te starten. Ryan zei, Facebook luidde een geheel nieuwe groep van ontwikkelaars en een aantal nieuwe games, met name in het afgelopen jaar.
Dit toont aan dat Facebook is niet meer nodig Zynga.
Facebook spel team was oorspronkelijk een klein team van de Amerikaanse regering, maar is nu uitgebreid de schaal, ook in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië, en veel teams. Om de groei momentum te behouden, Facebook is nu een toonaangevende ontwikkelaar van elk toegewezen aan een business manager en een product engineer in om hen te helpen concurrerende producten beter te ontwikkelen en verbeteren van de speler tevredenheid.
Krachtig mechanisme
Paget zei dat in de promotie van het spel voor de spelers, en hen helpen gebeurtenissen te delen met vrienden in het proces, Facebook heeft een actieve rol in een verscheidenheid van de belangrijkste game prestaties gespeeld. Paget dat omdat Facebook Welk spel kan beslissen wie het kan zien, en zie het spel specifieke frequenties, zodat dit mechanisme is zeer krachtig, Zynga van onbekendheid naar een beursgenoteerde onderneming geworden moeten vertrouwen op dit vermogen.
Facebook erkende via sociale netwerken strategie game-ontwikkelaars heeft geholpen. Echter, volgens de verklaring van het bedrijf, Welk spel kan een vuist spel hangt volledig af van het vermogen van de ontwikkelaar op een verscheidenheid aan kanalen, waaronder de News Feed, mobiele platforms, mededelingen, advertenties en ga zo maar door gebruik geworden.
Ryan de News Feed genaamd “Heilige Land”, wanneer de inhoud in verband met de spelshow tegenover 1110000000 Facebook-gebruikers, kunnen ze helpen om de obscuriteit van het spel verspreiding van het virus te bereiken.
Volgens AppData gegevens, Pretty Simple ontwikkeling van “strafzaak” spel op Facebook heeft 34,5 miljoen actieve gebruikers. Ryan zei dat het spel volledig gebruik van de News Feed zal nemen, het creëren van uitstekende resultaten updates.
Ondertussen, op Facebook heeft 45,5 miljoen actieve gebruikers van de “candy verpletteren Legend” is succesvol, dankzij de desktop en mobiele apparaat synchronisatie ervaring, evenals enige kracht spelers om hulp te zoeken van je Facebook-vrienden intelligente sociale tool.
Bewegen puzzel
Maar als Facebook beter kunnen helpen kleinere game-ontwikkelaars om hetzelfde niveau van blootstelling te bereiken, dan is wat er zal gebeuren? Vermogen van het bedrijf om op te treden als katalysator voor hun lancering sensationele spel, het aantrekken van meer spelers, dan maak meer omzet? Facebook is het testen van een mobiele game distributie projecten kunnen deze vragen te beantwoorden.
Volgens de Amerikaanse technologie blog TechCrunch meldde dat dit proefproject kleine mobiele game-ontwikkelaars distributiediensten, betekende dat de toepassing van social network marketing en distributiekanalen zal voorzien zal bieden. De buitenwereld wordt verwacht dat het bedrijf hun eigen applicaties kunnen installeren door middel van reclame om dit te bereiken, en getrokken uit een aantal toekomstige delen van inkomsten. Dit project zal de eerste game voor Facebook gemaakt door het bewegen van de directe inkomsten.
Ryan zei: “Wij zijn een mobiel platform te helpen om ontwikkelaars te vinden andere manieren om succesvol te zijn en we weten nog niet hoe dit doel te bereiken.” Bovendien, Ryan weigerde deze mobiele distributie projecten in meer detail te onthullen.
Als gebruikers verplaatsen van de desktop tot het einde van grootschalige migratie, Facebook lijkt te moeten uitzoeken hoe te profiteren door het verplaatsen van het spel, niet alleen het gebruik van desktop gaming inkomsten betaaldiensten.
De woordvoerder van het bedrijf zei: “De ontwikkelaars hebben mobiele kant van het spel geïntroduceerd, maar dankzij de gebruiker desktop gaming behoeften, zullen we blijven komen van het spel om de groei inkomen te betalen.” Uiteraard, waaronder 3D-games, waaronder de kern spel voordat Facebook tabletop games is om zakelijke groei te bevorderen, en trok een aantal verschillende spelers.
Maar Facebook schijnbare onwil om te blijven werken met Apple en Google te betalen delen van inkomsten. Facebook nadruk op de game business, dat het bedrijf zeker zal ernaar streven om de mobiele gaming ontwikkelingsinspanningen te verhogen.

Leave a Reply