Facebook fremtidig kommerciel eksport

Online og offline gennem layout, Facebook forsøgt at finde O2O og data til fremtidig kommerciel eksport.
At finde ud af Facebook kupon service er ikke en let opgave, fordi Facebook altid gerne få deres navne, men de er faktisk helt ud af forskellige forretningsmodeller.
Først i august 2010 Facebook lancerede Facebook Places, som er medlem af et socialt netværk baseret automatisk positionering system. November, Facebook lancerede efterfulgt af anvendelsen af ​​teknologien Facebook Check-in Deals services – brugeren gennem Facebook-applikation i restauranter, supermarkeder, barer, cafeer og andre steder, “tegn”, vil Facebook give de relevante rabatkuponer som en belønning . November 2011, Facebook lancerede en lignende service Tilbud på Facebook, kan lyset ses fra navnet på både er meget ens i alle Facebook O2O side forsøg. Facebook lancerede disse to tjenester er faktisk direkte efterligning af Foursquare (Foursquare er en placering oplysninger baseret på brugerens mobiltelefon service hjemmeside og tilskynde mobiltelefon brugere deler med andre deres nuværende geografiske placering og andre oplysninger). Facebook ønsker at bruge sociale netværk som en enhed butikker bringe trafik, selv om disse to tjenester stadig er i drift, men størrelsen af ​​hullet, og Foursquare meget langt.
Facebooks anden kupon service blev lanceret i 2011, efterligne Groupon køber tjenesteydelser, brugere køber kuponer på Facebook Send til opbevare kontanter. Facebook er ikke begrænset discount buy-tjenester, samtidig med at kunderne til at bruge mobile søgning nærliggende forfremmelser. (Sammenlign, køb ophavsmand Groupon i maj 2012 inden lanceringen lokationsbaserede mobile klient tjeneste Groupon nu.) Køb tjenester, men Facebooks succes ikke forestille sig, at netop lanceret fire måneder Facebook vil i august 2011 opsigelse af tjenesten.
Men Facebook i et forsøg på at købe marken og ikke stoppe, i april 2012 Facebook lancerede Facebook Tilbud, tjenesten er forskellig fra den tidligere buy, at:
1.. Facebook Tilbud er baseret på forholdet mellem de handlende og brugere, købmand rabat varsel lagt ud på hjemmesiden, blot for at se deres fans. (Selvfølgelig kan virksomhederne også bruge reklamer til at fremme deres rabatter.)
2.. Facebook Tilbyder ikke direkte handel, du ønsker at deltage i aktiviteterne i brugernes behov for at klikke på rabattilbud samt de handlende, vil blive sendt til brugeren en elektronisk bekræftelse brev, og beder brugeren om en butik rabat kupon Moumou meddelelse vises i hans kreds af venner, en bruger med bekræftelse rabat services. Dette præsenterede et problem: Klik på Facebook-bruger ikke ønsker at rabatkuponer ville virkelig bruge en masse mennesker bare se mine venner beder om en rabat kupon, og så selv ønskede at se, hvordan det er, så han bede om kupon vises også i sin vennekreds (dette kaldes viral marketing), men de reelle kontante rabat brugere tilsyneladende ikke så meget. Facebook Tilbyder Facebook erklæret 2012 for at være 4,2 millioner unikke brugere at spørge før. Dette synes at være en temmelig gode resultater, men afgør ikke, hvor stor en procentdel af brugere, udbetales rabatkuponer, er det vanskeligt at anslå den sande popularitet.
Hvordan Facebook Kupon
Så hvordan man behandler Facebook kupon tjeneste er involveret i det? Først Facebook altid forskellige forsøg, selv bare en simpel efterligning (efterligne Groupon køber, gør efterligne Foursquare geografi anbefale), men den forkerte vej, når Facebook opdaget, når hurtig exit.
Tale fra en forretningsmodel, tættere Facebook Foursquare end Groupon. Facebook primært gennem reklameindtægter snarere end at sælge produkter, så det kan udvikles til Foursquare som en geografisk positioneringssystem til den fysiske butik reklame, men vi ved alle, købe nøglen er at etablere jorden salgsteam og eftersalgsservice support (i hvert fald for nu), men Disse to punkter er ikke god til Facebook. Så når Facebook bevidste om deres sociale netværk buy ikke spiller en afgørende rolle, når det afgørende stoppe. For den næste lanceringen af ​​Facebook Tilbud trods købe sin skygge, men essensen er en form for reklame, Facebook er ikke for meget involveret i kupon deal. Alt i alt, kupon tjenesten, Facebook ikke meget profit, fremtidige Facebook sandsynligvis fortsætte med at indføre nye tjenester.
Social Plugins: Layout Brugerdata
2011, hvor Facebook ind i e-handel fokus indføres direkte ind i butikken, er Facebook om vedtagelse af dets Open Graph funktioner (Open Graph) forbundet med andre e-handels-websteder. Februar 2011, Facebook samarbejde med Amazon, kan brugerne logge på med Facebook Amazon. Amazon-brugere vil blive importeret efter oplysninger om Facebook, og dermed give mere nøjagtige produkt anbefalinger. I oktober også eBay introducerede Facebook Open Graph. Bevist, Facebook var ikke vellykket som shopping platform, men gennem samarbejde med andre shopping sites, kan Facebook indsamle en masse data, men ikke personligt online samhandel handelsplatform. For virksomheder med Facebook brugerdata utvivlsomt vil gøre dem mere målrettet reklame Og for Facebook, er det ligesom bag kulisserne af observatøren, ikke personligt stand til at erhverve de relevante operationelle data e-handels-websteder, ventetid er moden , Facebook sandsynligvis igen hoppe ind i el-leverandør markedet.
Facebook Open Graph nedenfor for en kort introduktion. 2008 Facebook on-line Facebook Connect giver Facebook Connect Facebook-brugere til at bruge på andre sites Facebook-konto, hvilket eliminerer behovet for en hjemmeside budskab skal registrere en konto problemer. April 2010, Facebook lancerede Open Graph applikationer (Open Graph API), har dens funktion været langt mere end de eksterne websteder knyttet til Facebook, men snarere en besked til Facebook og andre sites informationsudveksling værktøj.
Født med ansøgningen er, at vi er meget fortrolig med Facebook social plugin. En af de mest almindelige er “som” knap, som kan placeres overalt på sitet, når nogen klikker på Facebook “like” knappen, han automatisk bliver en fan af siden. Brugere som oplysninger på en side, vises automatisk i brugerens noget nyt, hvad der svarer til at gøre en gratis reklame for webstedet. Hertil kommer, fordi brugeren er blevet en fan af denne site efter hvilke lokaliteten kan sende en besked til ham. Facebook har også en række social plug-ins, som f.eks Facepile side kan liste alle lide siden brugerens Facebook-avatar.
Vises nu i større websites har mere end Facebooks social plug-ins, samt Google, Twitter, LinkedIn, Pinterest og andre social plug-ins, kan brugerne også bruge Twitter, LinkedIn og andre sociale netværk til at logge nogle hjemmesider. Gode ​​nyheder er, at brugerne får en mere personlig service, erhvervsfremme er også mere målrettet, den negative side er, at mange brugere af Facebook, der er mange at sætte spørgsmålstegn ved lækage af personlige oplysninger

Leave a Reply