Facebook értékesítési ugrás 38%-a mobil boost

Facebook értékesítési ugrott 38%-kal az első negyedévben növelte a növekvő mobil ad üzlet.

A befektetők lézer fókuszált a mobil, ami a Facebook azt mondta, az a legfontosabb, hogy a jövőbeli siker. Mobil ad az értékesítés 30%-át a Facebook teljes hirdetési bevételek az első negyedévben – megemelkedtek az előző két negyedévben, és a gyakorlatilag nulla, csak egy évvel ezelőtt.
Facebook kezdett dolgozni hirdetéseket a mobil termékek csak néhány negyedévben ezelőtt leginkább, amikor megjelent az új Apple (AAPL, Fortune 500) iOS app augusztusban.
Hogy a mobil ad lökést segített a bevételek növelése, de a növekedés a havi aktív felhasználók a Facebook mobil oldalon és alkalmazások lassul. Úgy ugrott 54%-kal az év 751 millió, ami kissé elmarad a negyedik negyedév 57%-évről-évre ugrás, és a 61%-os éves növekedés a harmadik negyedévben.
Ez a növekedési ütem valószínűleg tovább csökken, mint a mobil felhasználók kerülnek paritás teljes felhasználók számára. Facebook számolt be, hogy a teljes havi aktív felhasználók ugrott 1110000000 az első negyedévben, 751 millió közülük elérhető Facebook a saját telefonok és tablettát.
Facebook (FB) részvények alapvetően sík a délutáni kereskedés után a jelentést.
Facebook alapítója és vezérigazgatója Mark Zuckerberg töltött sok időt utáni jövedelem konferenciahívás beszél, és milyen a vállalat azt tervezi, hogy továbbra is integráló hirdetések nélkül elidegenítő felhasználóknak.
“Hosszú távon, a dolog, hogy fog vezetni az üzlet a hirdetéseket, amelyek nagyon jó minőségű … a dolgok az embereket érdekli,” Zuckerberg mondta.
Kezdve a hirdetések a felhasználók hírcsatornák tavaly “egy értékes lépés,” tette hozzá. “Bárhol valaki kap tartalmat a Facebook, az üzleti modell után természetesen.” Facebook tervezi, hogy továbbra is, hogy a filozófia, mint gördül ki az új hirdetési termékek.
COO Sheryl Sandberg mondta úgy érzi, “nagyon jó” a Facebook hirdetési formátumokat, de azt hiszi, “van egy csomó hely, hogy javítsa a hirdetések” a minőség.
Ad értékesítés sokat lendített a social network teljes bevétel 1,5 milliárd dollár a negyedévben – a megbízható teljesítményt, amit az általában puha negyedévben a hirdetési bevételek a legtöbb cég. Márkák általában költeni erősen, hogy a piaci szabadság vásárlók a negyedik negyedévben és a könnyű le a az év elején.
Kereset emelkedett 7%-kal az év 219.000.000 $, annak ellenére, hogy csikorgott a hatalmas költségeket.
Költségek ugrott 60%-át az év 1080000000 $. Facebook vezetők figyelmeztette az elmúlt negyedév jövedelmek hívás, hogy a vállalat arra számít, költségek emelkedése körülbelül a fele ebben az évben. Facebook költ készpénz mind az infrastruktúra és a létszám, és az elhelyezés, hogy a pénz a munka: 2013-ban eddig a cég már megjelent négy fő új termékek.
Grafikon Search és a News Feed feljavítani jött az első negyedévben, míg a harmadik és negyedik termékek túl későn, hogy bekerüljön szerda eredményeit.
A hónap elején hozott facebook otthon, egyéni indítási képernyő az Android okostelefonok, hogy végül is hirdetéseket. Egy héttel később, a Facebook bejelentette, “Partner kategória”, amely lehetővé teszi a hirdetők konkrét felhasználók számára, a korábbi vásárlási történelem – még akkor is, ha a vásárlás történt offline.
Facebook is kiderült, hogy fotó-megosztó alkalmazás Instagram elérte a 100 millió havi aktív felhasználók az első negyedévben.
Rival social network LinkedIn (LNKD) beállítása beszámol negyedéves pénzügyi csütörtök után a piac bezárul.

Leave a Reply