Facebook μελλοντικές εμπορικές εξαγωγές

Online και offline μέσω της διάταξης, Facebook προσπάθησε να βρει O2O και δεδομένων για τις μελλοντικές εμπορικές εξαγωγές.
Για να καταλάβω η υπηρεσία κουπονιού Facebook δεν είναι ένα εύκολο έργο, επειδή το Facebook πάντα ήθελε να πάρει τα ονόματά τους, αλλά στην πραγματικότητα είναι εντελώς έξω από διαφορετικά επιχειρηματικά μοντέλα.
Πρώτον, τον Αύγουστο του 2010 Facebook ξεκίνησε Facebook Places, η οποία είναι μέλος ενός κοινωνικού δικτύου με βάση το αυτόματο σύστημα εντοπισμού θέσης. Νοέμβριο, Facebook ξεκίνησε ακολουθούμενη από τη χρήση της τεχνολογίας Facebook Check-in Προσφορές υπηρεσιών – ο χρήστης μέσα από την εφαρμογή του Facebook σε εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, μπαρ, καφετέριες και άλλους χώρους, “σημάδι”, το Facebook θα παρέχει τις κατάλληλες εκπτωτικά κουπόνια ως ανταμοιβή . Νοέμβριο του 2011, Facebook ξεκίνησε μια παρόμοια Προσφορές υπηρεσία στο Facebook, το φως μπορεί να δει κανείς από το όνομα και των δύο είναι πολύ παρόμοια σε όλους τους προσπάθεια Facebook O2O πλευρά. Facebook ξεκίνησε αυτές τις δύο υπηρεσίες είναι πραγματικά άμεση μίμηση του Τετραγωνικού (Foursquare είναι ένα πληροφορίες τοποθεσίας που βασίζονται σε κινητά ιστοσελίδα τηλεφωνική υπηρεσία του χρήστη και να ενθαρρύνει το κινητό τηλέφωνο μερίδιο των χρηστών με άλλους τρέχουσα γεωγραφική θέση τους και άλλες πληροφορίες). Το Facebook θέλει να χρησιμοποιήσει τα κοινωνικά δίκτυα ως καταστήματα οντότητα φέρει την κυκλοφορία, αν και αυτές οι δύο υπηρεσίες εξακολουθούν να λειτουργούν, αλλά το μέγεθος του χάσματος, και Τετραγωνικού πολύ μακριά.
Δεύτερη υπηρεσία κουπόνι του Facebook ξεκίνησε το 2011, μοιάζουν με τις υπηρεσίες που αγοράζουν Groupon, οι χρήστες αγοράζουν κουπόνια για Δημοσίευση στο Facebook για να αποθηκεύουν μετρητά. Facebook δεν είναι περιορισμένες υπηρεσίες αγοράζουν με έκπτωση, ενώ επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν τα κινητά Αναζήτηση σε κοντινή απόσταση προσφορές. (Συγκρίνετε, να αγοράσει Groupon εντολέα Μάιος 2012 πριν από την έναρξη location-based mobile Groupon εξυπηρέτησης πελατών τώρα.) Αγορά υπηρεσιών, αλλά η επιτυχία του Facebook δεν είχε φανταστεί ότι μόλις ξεκίνησε τέσσερις μήνες, το Facebook θα τον Αύγουστο του 2011 τερματισμό της υπηρεσίας.
Αλλά Facebook σε μια προσπάθεια να αγοράσει το πεδίο και δεν σταμάτησε, τον Απρίλιο του 2012 Facebook ξεκίνησε το Facebook προσφέρει, η υπηρεσία είναι διαφορετική από την προηγούμενη buy ότι:
1. Οι προσφορές στο Facebook με βάση τη σχέση μεταξύ των εμπόρων και των χρηστών, οι έμποροι ανακοίνωση έκπτωση δημοσιεύτηκε στην αρχική σελίδα, μόνο για να δείτε τους οπαδούς τους. (Φυσικά, οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τη διαφήμιση για την προώθηση των εκπτώσεων τους.)
2. Facebook προσφέρει δωμάτια για μη απευθείας εμπόριο, θέλετε να συμμετέχετε στις δραστηριότητες των χρηστών, πρέπει να κάνετε κλικ στο προσφορές με έκπτωση, και οι έμποροι θα πρέπει να αποστέλλεται στο χρήστη μία ηλεκτρονική επιστολή επιβεβαίωσης, και να ζητήσει από το χρήστη για ένα κατάστημα με έκπτωση κουπόνι Moumou θα εμφανιστεί το μήνυμα του κύκλο των φίλων, ένας χρήστης με τις υπηρεσίες με έκπτωση επιβεβαίωση. Αυτό παρουσίασε ένα πρόβλημα: Κάντε κλικ στο χρήστη του Facebook δεν θέλει να εκπτωτικά κουπόνια θα περάσουν πραγματικά πολλοί άνθρωποι απλά βλέπω τους φίλους μου ζητήσει για ένα κουπόνι έκπτωσης, και στη συνέχεια ο ίδιος ήθελε να δει πώς είναι, γι ‘αυτό ζητήσετε πληροφορίες κουπόνι εμφανίζεται επίσης στον κύκλο των φίλων του (αυτό ονομάζεται viral marketing), αλλά οι πραγματικοί χρήστες έκπτωση στα μετρητά δεν είναι προφανώς τόσο πολύ. Facebook Προσφορές Facebook ανακήρυξε το 2012 είναι 4,2 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες να ρωτήσω πριν. Αυτό φαίνεται να είναι ένα αρκετά καλά αποτελέσματα, αλλά δεν καθορίζει ποιο είναι το ποσοστό των χρηστών εξαργυρωθούν κουπόνια έκπτωσης, είναι δύσκολο να εκτιμηθεί η πραγματική δημοτικότητα.
Πώς Facebook κουπόνι
Έτσι, πώς να αντιμετωπίζουν Facebook υπηρεσία κουπόνι εμπλέκονται σε αυτήν; Πρώτον, το Facebook πάντα, διάφορες προσπάθειες, έστω και μόνο μια απλή μίμηση (μοιάζουν με Groupon αγοράζουν, κάνουμε μιμούνται Foursquare γεωγραφία προτείνουμε), αλλά το λάθος τρόπο, όταν Facebook ανακαλύφθηκε όταν γρήγορη έξοδο.
Μιλώντας από ένα επιχειρηματικό μοντέλο, Facebook Τετραγωνικού πιο κοντά από ό, τι Groupon. Facebook κατά κύριο λόγο μέσω των εσόδων από διαφημίσεις και όχι από την πώληση των προϊόντων, έτσι ώστε να μπορεί να αναπτυχθεί σε Τετραγωνικού ως γεωγραφικό σύστημα εντοπισμού θέσης για τη φυσική κατάστημα διαφήμιση, αλλά όλοι γνωρίζουμε, να αγοράσει το κλειδί είναι να δημιουργηθεί το έδαφος της ομάδας πωλήσεων και εξυπηρέτησης μετά την πώληση υπηρεσίες υποστήριξης (τουλάχιστον για τώρα), αλλά Αυτά τα δύο σημεία δεν είναι καλοί στο Facebook. Έτσι, όταν το Facebook επίγνωση του κοινωνικού αγορά δικτύου τους δεν παίζουν αποφασιστικό ρόλο όταν αποφασιστικά σταματήσουν. Για την επόμενη έναρξη των προσφορών Facebook, παρά να αγοράσει τη σκιά του, αλλά η ουσία είναι μια μορφή διαφήμισης, το Facebook δεν είναι πάρα πολύ που συμμετέχουν στην διαπραγμάτευση κουπόνι. Συνολικά, η υπηρεσία κουπόνι, το Facebook δεν είχε πάρει πολύ κέρδος, το μέλλον Facebook είναι πιθανό να συνεχίσει να εισαγάγει νέες υπηρεσίες.
Κοινωνική Plugins: Δεδομένα χρήστη Layout
2011, όταν το Facebook στο ηλεκτρονικό εμπόριο εστίαση εισάγεται απευθείας στο κατάστημα, Facebook σχετικά με την έκδοση του Open Graph λειτουργίες του (Open Graph) συνδέεται με άλλα e-commerce sites. Φεβρουάριο του 2011, Facebook συνεργασία με την Amazon, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με Facebook Amazon. Amazon χρήστες θα πρέπει να εισαχθεί μετά την ενημέρωση στο Facebook, και έτσι παρέχουν πιο ακριβείς συστάσεις του προϊόντος. Τον Οκτώβριο, το eBay εισήγαγε επίσης το Facebook Open Graph. Αποδείχθηκε, το Facebook δεν ήταν επιτυχής ως πλατφόρμα για ψώνια, αλλά και μέσω της συνεργασίας με άλλες περιοχές αγορών, το Facebook μπορεί να συλλέξει πολλά στοιχεία, αλλά προσωπικά δεν σε απευθείας σύνδεση εμπορικές συναλλαγές πλατφόρμα συναλλαγών. Για τις επιχειρήσεις με το Facebook τα δεδομένα χρήστη αναμφίβολα θα κάνουν πιο στοχευμένη διαφήμιση? Και για το Facebook, είναι σαν πίσω από τις σκηνές του παρατηρητή, όχι προσωπικά σε θέση να αποκτήσουν τα σχετικά επιχειρησιακά δεδομένα e-commerce sites, ο χρόνος αναμονής είναι ώριμες , το Facebook είναι πιθανό να πηδήξει και πάλι στην αγορά παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.
Facebook Open Graph παρακάτω για μια σύντομη εισαγωγή. 2008, το Facebook on-line Facebook Connect, Facebook Connect επιτρέπει στους χρήστες του Facebook να χρησιμοποιήσουν για άλλο λογαριασμό sites Facebook, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για ένα μήνυμα δικτυακού τόπου πρέπει να καταχωρήσετε ένα πρόβλημα λογαριασμό. Απρίλιο του 2010, ξεκίνησε στο Facebook Open Graph εφαρμογές (Open Graph API), η λειτουργία του έχει πολύ περισσότερο από τις εξωτερικές τοποθεσίες που συνδέονται με Facebook, αλλά μάλλον ένα μήνυμα στο Facebook και άλλους δικτυακούς τόπους εργαλείο για την ανταλλαγή πληροφοριών.
Γεννήθηκε με την εφαρμογή είναι ότι είμαστε πολύ εξοικειωμένοι με το Facebook social plugin. Ένα από τα πιο κοινά είναι το “like” κουμπί, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο χώρο, όταν κάποιος κάνει κλικ στο Facebook “Like” κουμπί, γίνεται αυτόματα οπαδός της σελίδας. Οι χρήστες όπως είναι οι πληροφορίες σε μια σελίδα, θα εμφανιστεί αυτόματα σε τίποτε το χρήστη νέα, το ισοδύναμο του να κάνει μια δωρεάν προβολή για την περιοχή. Επιπλέον, επειδή ο χρήστης έχει γίνει οπαδός του εν λόγω χώρου, μετά την οποία η περιοχή μπορεί να στείλει ένα μήνυμα σε αυτόν. Το Facebook έχει επίσης μια σειρά κοινωνικών plug-ins, όπως Φίλοι στο σελίδα μπορεί να απαριθμήσει όλα άρεσε η σελίδα στο Facebook avatar του χρήστη.
Τώρα εμφανίζονται σε μεγάλες ιστοσελίδες έχουν περισσότερο από την κοινωνική plug-ins του Facebook, καθώς και το Google, Twitter, LinkedIn, Pinterest και άλλες κοινωνικές plug-ins, οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το Twitter, LinkedIn και άλλες κοινωνικές λογαριασμό δικτύωσης για να συνδεθείτε κάποιες ιστοσελίδες. Οι καλές ειδήσεις είναι ότι οι χρήστες να πάρετε μια πιο εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, την προώθηση των επιχειρήσεων είναι επίσης πιο στοχοθετημένη, η αρνητική πλευρά είναι ότι πολλοί χρήστες του Facebook, υπάρχουν πολλά για να αμφισβητήσει τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων

Leave a Reply