Facebook άλμα πωλήσεων 38%, με το κινητό ώθηση

Οι πωλήσεις του Facebook αυξήθηκαν 38% κατά το πρώτο τρίμηνο, η οποία ενισχύθηκε από την αυξανόμενη κινητής διαφήμισης της.

Οι επενδυτές είναι λέιζερ-επικεντρώθηκε στο κινητό, η οποία Facebook έχει πει είναι το κλειδί για τη μελλοντική επιτυχία της. Mobile πωλήσεις διαφημίσεων αντιπροσώπευαν το 30% των συνολικών εσόδων διαφήμισης του Facebook κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους – μέχρι απότομα από τα δύο προηγούμενα τρίμηνα και ουσιαστικά από το μηδέν ακριβώς πριν από ένα χρόνο.
Facebook άρχισε να εργάζεται διαφημίσεις σε κινητά προϊόντα της μόνο πολλά τρίμηνα πριν, κυρίως όταν κυκλοφόρησε ένα νέο Apple (AAPL, Fortune 500) iOS app, τον Αύγουστο.
Αυτό το κινητό ώθηση ad συνέβαλε στην αύξηση των εσόδων, αλλά η αύξηση των μηνιαίων ενεργών χρηστών στο κινητό ιστοσελίδα και τις εφαρμογές του Facebook επιβραδύνεται. Είναι πήδηξε 54% στη διάρκεια του έτους σε 751 εκατ. ευρώ, το οποίο είναι ελαφρώς χαμηλότερο από 57% από έτος σε έτος άλμα το τέταρτο τρίμηνο, καθώς και το 61% ετήσια αύξηση κατά το τρίτο τρίμηνο.
Ότι ο ρυθμός ανάπτυξης κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει να συρρικνώνεται ως χρήστες κινητών έρχονται σε ισοτιμία με το σύνολο των χρηστών. Facebook ανέφερε ότι η συνολική μηνιαία ενεργοί χρήστες αυξήθηκαν σε 1,11 δισ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο, 751 εκατομμύρια από τους οποίους έχουν πρόσβαση στο Facebook για τηλέφωνα και ταμπλέτες τους.
Facebook (FB) μετοχές ήταν ουσιαστικά επίπεδη στην μετά-ώρες διαπραγμάτευσης μετά την έκθεση.
Facebook ιδρυτής και CEO Mark Zuckerberg πέρασε πολύ χρόνο για την περίοδο μετά τα κέρδη τηλεδιάσκεψη μιλάμε για διαφήμιση, καθώς και το πώς η εταιρεία σχεδιάζει να συνεχίσει την ενσωμάτωση διαφημίσεων χωρίς να αποξενώσει τους χρήστες.
“Μακροπρόθεσμα, το πράγμα που πρόκειται να οδηγήσετε την επιχείρηση είναι οι διαφημίσεις που είναι πολύ υψηλής ποιότητας … πράγματα που οι άνθρωποι ενδιαφέρονται,” δήλωσε ο Zuckerberg.
Ξεκινώντας με διαφημίσεις σε χρήστες news feeds πέρυσι »ήταν ένα πολύτιμο βήμα”, πρόσθεσε. «Οπουδήποτε κάποιος να πάρει το περιεχόμενο από το Facebook, το επιχειρηματικό μοντέλο που ακολουθεί φυσικά.” Facebook σκοπεύει να συνεχίσει αυτή τη φιλοσοφία, καθώς ξεδιπλώνει νέα προϊόντα διαφήμισης.
COO Sheryl Sandberg είπε ότι αισθάνεται “πολύ καλή” σχετικά με τις μορφές διαφήμισης του Facebook, αλλά πιστεύει ότι “δεν υπάρχει πολύς χώρος για να βελτιώσετε τις διαφημίσεις μας» από την άποψη της ποιότητας.
Πωλήσεις διαφημίσεων βοήθησε ωθήσει συνολικά έσοδα του κοινωνικού δικτύου σε 1,5 δισ. δολ. το τρίμηνο – μια σταθερή απόδοση σε ό, τι είναι γενικά ένα μαλακό τρίμηνο για τα έσοδα διαφήμισης σε περισσότερες εταιρείες. Brands συνήθως περνούν σε μεγάλο βαθμό στην αγορά για τους αγοραστές διακοπών κατά το τέταρτο τρίμηνο και να χαλαρώσουμε στην αρχή του έτους.
Κέρδη αυξήθηκαν κατά 7% σε σχέση με το χρόνο για να 219.000.000 δολαρίων, παρά το γεγονός ότι ανησυχείτε από μαζικές δαπάνες.
Δαπάνες αυξήθηκαν 60% σε σχέση με το χρόνο για $ 1.08 δισεκατομμύρια. Facebook στελέχη είχαν προειδοποιήσει κατά τη διάρκεια τα κέρδη του τελευταίου τριμήνου καλέστε ότι η εταιρεία αναμένει τα έξοδα να αυξάνονται κατά περίπου το ήμισυ του τρέχοντος έτους. Facebook είναι δαπάνες σε μετρητά στις υποδομές και προσωπικό, και αυτό είναι βάζοντας τα χρήματα για να λειτουργήσει: Το 2013 μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει ήδη κυκλοφορήσει τέσσερα μεγάλα νέα προϊόντα.
Αναζήτηση Graph και News Feed αναδιοργανώσουμε ήρθε το πρώτο τρίμηνο, ενώ η τρίτη και η τέταρτη τα προϊόντα ήρθε πολύ αργά για να συμπεριληφθούν στα αποτελέσματα της Τετάρτης.
Νωρίτερα αυτό το μήνα έφερε το Facebook σπίτι, μια προσαρμοσμένη οθόνη εκκίνησης για το Android smartphones που θα περιλαμβάνει τελικά αγγελίες. Μια εβδομάδα αργότερα, το Facebook ανακοίνωσε “Κατηγορίες Partner», η οποία επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να στοχεύουν συγκεκριμένους χρήστες με βάση την προηγούμενη ιστορία της αγοράς τους – ακόμη και αν οι αγορές συνέβη offline.
Facebook αποκάλυψε επίσης ότι η φωτογραφία επιμερισμού app Instagram φθάσει τα 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα κατά το πρώτο τρίμηνο.
Rival κοινωνικό δίκτυο LinkedIn (LNKD), οφείλει να υποβάλει τα τριμηνιαία οικονομικά της Πέμπτης, μετά το κλείσιμο της αγοράς.

Leave a Reply