Európa csillag a végére 14-éves Augusta fájt

Ezek a termékek a “Miracle of Medinah”, de az európai golfozók szembe egy mindenható kihívás meghökkent az Augusta.

Óta nem Jose Maria Olazabal diadalmaskodott, a második alkalommal 14 évvel ezelőtt bárki az Atlanti-óceánon sikerült a kezét, hogy a zöld kabát.
Sőt, az európai rekord a verseny már szánalmas az elmúlt években Lee Westwood az egyetlen ember, aki biztosította a második helyezését, mivel a századforduló.
Amikor a végén, nagy, Seve Ballesteros volt az első európai, hogy megnyerjük a versenyt 1980-ban, ez megnyitotta az utat a szereti a Olazabal, háromszoros bajnok Nick Faldo, Sandy Lyle, Ian Woosnam és kétszeres győztes Bernhard Langer menni és uralja.
Olvasd el: Varázsa Augusta
Exkluzív: McIlroy a média ellenőrzése
Bubba Watson fontos Masters
Csodagyerek teszi Masters történelem Európa felvett nyolc győzelemmel 1988 és 1999 között, és hét és kilenc között Lyle sikere és Faldo harmadik címet 1996-ban.
De nem járt sikerrel, mivel 1999-ben, a nyomás az európai csillagok, hogy álljon fel, és végül a végén a szárazság.
“Nem lep meg? Semmi sem lep meg a golf már,” egykori World No.1 Luke Donald azt mondta újságíróknak.
“Azt hiszem, mert én már egy profi, úgy érzem, a mezők ütött sokkal erősebb, sokkal mélyebb. Maga látta valaki egy adott héten van esélye a győzelemre.
“Ez a játék egy nagyon szellemi játék, és ez szinte azokat, akik a legkevésbé sérülékeny játékos, még egy esélyt.”
Olvasás: Tiger nyújt a kínai tinédzser segítséget
Anglia Ryder Cup hőse Ian Poulter szerint Európa legjobb játékosok egyszerűen nem volt elég jó, míg az szereti a Tiger Woods és Phil Mickelson nyert öt címet közöttük.
“Csak még nem nagyon jól teljesített. Simple” Poulter mondta újságíróknak.
“Még nem elég jól teljesített, és azt hiszem, a srácok csalódottak, hogy őszinte legyek.
“Az egyik srác várt volna, hogy jöjjön át most.
Exkluzív: McIlroy a média ellenőrzése
Living Golf találkozik Bubba
Kaymer mágikus Medinah gurítás “Mi az oka? Nem tudom. Tiger (Woods) hozott néhány, Phil (Mickelson) hozott pár. Ők elég jó a kettő.”
Olvasás: McIlroy háttérbe szorította
Észak-Írország Rory McIlroy és Anglia Justin Rose rangsorolják a második és harmadik a világon, míg Donald ül negyedik a létrán.
De kell lennie csúcsán hatáskörüket véget Európa ajánlata a híres zöld kabát szereti a Woods és Mickelson a férfiak legyőzni újra.
Egy ember, aki úgy gondolja, hogy ez a legjobb esélye a győzelemre Augusta Ryder Cup hős Ian Poulter.
A 37 éves volt a stand out csillag alatt Európa hihetetlen fightback, de azt mondja, felüdítő, hogy ilyen formában egyedi esemény hihetetlenül nehéz.
“Van két ventilátor (a Ryder Cup), és itt megvan rajongók, hogy akik 92 játékos játszik jól,” mondta a riportereknek
“Ez nagyon nehéz, hogy ugyanazt a hangulatot, újra azt. Ez egyszerűen nem fog megtörténni. De mi fog történni, vasárnap délután, amikor jön le a szakaszon, akkor érzi ugyanazt az érzelmek.
Olvasás: US döbbenten mint Európa nyer Ryder Cup
“A tömeg lehet, hogy nem annyira hangos, de lesznek tisztelettel jó golf felvételek és természetesen a birdies történnek itt a vasárnap.
“Szóval azt hiszem, nem lesz jó vibrafon remélhetőleg megy keresztül, nekem kilenc lyuk játszani, és remélhetőleg tudok húzni azokra Ryder Cup pillanatokat, hogy engem.”
Míg Európa küzdött, a gondok elhalványul a jelentéktelenség képest Ausztráliában.
Manassero: Masters hihetetlen
Ha lehorgonyzott amivel kell tiltani?
Fiatal dán készül Masters Greg Norman összeomlás 1996, ahol kitalált, hogy dobja el a hat-shot vezet az utolsó napon még mindig fáj, míg a szellemek a kvázi-ben 1986 és 1987-ben még mindig kísértik ausztrál golf.
Adam Scott is a legjobb reményt miután második helyen végzett, két évvel ezelőtt, és a 32 éves kétségbeesett megtörni az átok.
“Ez fog történni egy nap alatt. Mondjuk, de ez akár egy közülünk, hogy ez megtörténhet,” Scott mondta újságíróknak.
“Én már biztosan kifejlesztett egy igazi szintű kényelmet és a golfpálya az elmúlt három évben, így azt mondom, hogy (az ausztrál nyeri a Masters) csendben benne, hogy azt hiszem, hogy ez megtörténhet egy ilyen év.”
Olvasás: Scott összeomlása keze korona Els
Scott démonok saját űzni elvesztése után meg drámai módon a tavalyi British Open whee fejezte az utolsó fordulóban négy egymást követő bogeys.
De Scott hajthatatlan tanult a tapasztalat, és készen áll, hogy megy ez a Augusta.
Hozzátette: “Amikor megkaptam a helyzetben, hogy újra nyerni, ez az, amikor ez gut-ellenőrzés időben, mint egy játékos, hogy ne hagyja, hogy ez lesz a dolog … hogy küzd zárni egy golf verseny.
“Nem lakik egyáltalán. Csak hogy a pozitív. Nagyon jó volt számomra, hogy játszani, így jól sokáig. Szüksége van egy kis győztes szerencse.
“Mindenki, aki megnyer egy versenyt is, de ez nem az, amit lehet, hogy megtörténhet. Azt hiszem, ez csak történik, és ha ez azt jelentette, hogy, ez azt jelentette, hogy.
“Ez a dolog, akkor nem tudja ellenőrizni, de azt hiszem, a golf istenek rendezni az összes ilyen dolgot ki.”

Leave a Reply